Zomerschool

Intuïtief systemisch coachen

Transformeer je liefde, je werk, je leven en leer 1 op 1 systemisch coachen

17 t/m 20 augustus 2020

Zomerschool ‘Intuïtief systemisch coachen’

Je bent coach (of wilt dit graag worden), trainer, psycholoog of therapeut en je bent altijd heel hard aan het werk. Je bent constant bezig om het probleem van je cliënt op te lossen. En vaak levert het ook nog eens weinig op. Ergens voel je, dit moet anders kunnen.

Ga mee op innerlijke reis

In mijn meerdaagse- en jaartrainingen zie ik elke keer weer dat wanneer je wat langer en intensiever op innerlijke reis gaat, je hele perspectief op de dingen kan veranderen.

Dat is ook waarom ik deze zomer een zomerschool ‘Intuïtief Systemisch Coachen – het Nieuwe Opstellen geef.

Zodat jij deze zomer kunt worden wie je bedoeld bent te zijn EN tegelijk Intuïtief Systemisch Coachen en het Nieuwe Opstellen kun leren.

Word wie je bedoeld bent te zijn

Waarom doe je je werk eigenlijk echt? Wat is je oprechte verlangen?

Als je jouw oprechte motivatie vindt in je werk, liefde en het leven zal je eindelijk kunnen ontspannen, en gaan vertrouwen op het systemische veld en daardoor veel meer kunnen bereiken.

Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen – Leer 1 op 1 coachen. Transformeer je liefde, je werk en je leven.

Na de zomerschool ‘Intuïtief systemisch coachen:

N

Heb je ervaren dat je kunt vertrouwen op je intuïtie en weet je hoe je dat kunt gebruiken

N

Kan je systemisch waarnemen en handelen

N

Heb je praktische en direct toepasbare coachingstechnieken geleerd

N

Maak je je persoonlijke transformatie in werk, liefde en leven

N

Heb je meer bezieling, impact en inkomen in je praktijk

In de zomerschool ga ik je in 4 dagen alles leren wat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt op het gebied van Intuïtief Systemisch Coachen, in wat ik het Nieuwe Opstellen noem.

De zomerschool wordt heel praktisch georiënteerd, zodat je hierna gelijk je nieuw verworven vaardigheden kunt gaan toepassen in je eigen praktijk, met je eigen cliënten, collega’s of klanten.

Zo ga je stap voor stap samen met mij de geheimen van Intuïtief Systemisch Coachen ontdekken.

Diepe persoonlijke transformatie

Dat ontdekken gaan we doen door de methode ook op onszelf toe te passen. We walk our talk.

Met behulp van het Nieuwe Opstellen gaan we ontdekken welke interne blokkades jouw groei momenteel beperken of zelfs belemmeren.

Om zo zelf in deze 4 dagen een diepe persoonlijke transformatie te maken, op het gebied van werk, liefde en leiderschap over ons eigen leven.

Zodat je kunt worden wie je bedoeld bent te zijn.

Investering:

€ 1.995,- (excl. btw)

Tot en met 30 juni 2020 krijg je een vroegboekkorting van 1000 euro.
Je betaald dan € 995,- (excl. btw).

There are no upcoming events at this time

Overview

Data en informatie

Duur: 4 achtereenvolgende dagen.
Maandag 17 t/m donderdag 20 augustus 2020

We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30.

Investering Kosten: € 1995,- (excl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit.

Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Algemeen

De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar beproefd ontwikkeld en met veel succes ingezet. Ik heb gekeken hoe we konden zorgen dat de inzichten uit de opstellingen ook daadwerkelijk tot concrete stappen en verbeteringen in het dagelijks leven konden leiden.

We werken met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven! Hiermee gaan we aan de slag. We gaan eerst onderzoeken, wat er eigenlijk speelt. Wat voel je en welk verhaal wil je lichaam vertellen.

De essentie van ons opstellingen-werk bestaat eruit dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ daarin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze ‘archetypen’. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding en van onze ouders, grootouders en voorouders. We gaan schatgraven!

We willen iets veranderen in ons leven en hebben vaak al een heel leven met oude programmering dus is het belangrijk – en dat blijkt ook uit ervaring – dat je hiervoor de neemt tijd. Quick fixes werken, zoals je weet niet.

* De zomerschool vindt doorgang onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Voor wie

Voor coaches (en aspirant coaches), trainers, consultants en andere avonturiers en voortrekkers.

Om aan de zomerweek deel te kunnen nemen is het niet perse noodzakelijk dat je al helemaal bekend bent met familieopstellingen. Bij voorkeur heb je al wel eerder een workshop bij Hylke gevolgd.

Mocht je twijfelen of de zomerweek wel écht iets voor jou is bel of mail dan even met Karin (info@familieopstellingen.nl; tel. +31640249042).

Programma

Dag 1 Kennismaken, basis theorie, lijf, zuiver representeren, intuïtie

Kennismaken met Hylke, de groep, het veld en jezelf.. Je gaat voelen hoe het is met de verbinding met jouw lijf. Je lijf is de ingang naar je intuïtie. Door systemische gevoeligheid te ontwikkelen, kom je in contact met je kwetsbaarheid, je sterfelijkheid, passie, je intuïtie en je kracht.

Dag 2 Basishouding, fenomenologisch waarnemen, voorgesprek, luisteren

De basishouding is het fundament voor het systemische werk. In de basishouding gaat het om lichaamsbewustzijn en ademhaling. Het gaat om jouw waarneming vanuit je lijf. Je gaat samen op reis met je cliënt.
We gaan fenomenologisch waarnemen en het niet weten leren uithouden.

Dag 3 Systemisch werken met blaadjes en tekeningen

Tekenen is een om dat wat binnen leeft buiten aan te raken, aan te kijken en te kunnen transformeren. Het analyseren van de tekening is bijzaak. Je zult merken dat het ook totaal niet gaat over de kwaliteit van de tekening maar dat deze van binnenuit zal ontstaan.

Dag 4 Systemisch werken andere werkvormen

Deze dag kijken we naar alle andere vormen van systemisch werken. We doen dit steeds door te ervaren en te oefenen.

FAQ

Krijg ik een certificaat?

Ja, je krijgt een certificaat van je deelname.

Wat is het verschil tussen de dagworkshop ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ en de zomerschool?

In de dagworkshop laat ik je alles in vogelvlucht zien en ervaren. In de zomerschool ga je stap voor stap, dag voor dag diep op alles in om je zo te leren hoe je 1 op 1 sessies kunt doen en is er ruimte om ook alles te integreren in je eigen leven.

Kan ik gespreid betalen?

Gedurende de periode van de vroegboekkorting kun je niet gespreid betalen. We geven al een hele aantrekkelijke vroegboekkorting.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Deelnemers over de Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen

Een greep uit de reacties van onze zomerschool-deelnemers.

Jasper over de Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen

Corien over de Zomerschool Intuïtief Systemisch Coachen

× Hoe kunnen we je helpen?