...

Videotraining
LEEF DE LIEFDE VOOR EEN NIEUWE PARTNER
met Familieopstellingen

Ontdek hoe jij via je voorouders door systemisch werken in contact kunt komen met jouw magneetkracht

Videotraining
LEEF DE LIEFDE VOOR EEN NIEUWE PARTNER
met Familieopstellingen

Ontdek hoe jij via je voorouders door systemisch werken in contact kunt komen met jouw magneetkracht

Vaak ligt er een verborgen loyaliteit en/of blokkade rondom de liefde in jouw familiesysteem, die ervoor zorgt dat jij nog niet open kan staan voor de juiste toekomstige partner. 

– Hylke Bonnema –

In de Videotraining – Leef de Liefde voor een Nieuwe Partner met Familieopstellingen, neem ik je in 5 stappen mee op een innerlijke reis.

Je gaat je blokkades in de ogen kijken, die je ervan weerhouden om de juiste partner in je leven uit te nodigen. Met als vertrekpunt jouw uitdaging hierin op dit moment.

Zo ga ik je door systemisch werken via je voorouders weer in contact brengen met je magneetkracht. 

We maken zo helder waar die blokkades zitten, hoe je deze kan aankijken zonder ze te willen fixen, zodat jij met deze hernieuwde inzichten alle energie in je eigen stuk van de liefde kunt stoppen. 

Je doorgaat zo een transformatie en laat als het ware je oude bagage achter voor de rest van je reis na deze training. Waardoor jij open zult gaan staan voor de juiste partner en weet welke volgende stap je zult zetten vanuit zelfliefde.

Ga je mee?

In de Videotraining…

N

Ontdek je waarom je van je juiste pad in de liefde wordt afgeleid door verborgen blokkades in je familiesysteem.

N

Begin je met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel.

N

Vind je je eigen magneetkracht, die jou de aantrekkingskracht geeft om de nieuwe partner op je pad uit te nodigen die bij jou past.

N

Ontdek je hoe je een eerste stap kunt zetten vanuit je nieuwe basis in de liefde.

Videotraining

Leef de Liefde voor een Nieuwe Partner met Familieopstellingen

Investering: € 97,-

Videotraining

 Leef de Liefde voor een Nieuwe Partner met Familieopstellingen

Investering: € 97,-

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday