...

Videotraining
LEEF DE LIEFDE IN JE RELATIE
met Familieopstellingen

Ontdek hoe jij door systemisch werken in contact kunt komen met jouw blokkades in je liefdesrelatie

Ontdek hoe jij door systemisch werken in contact kunt komen met jouw blokkades in je liefdesrelatie

Videotraining
LEEF DE LIEFDE IN JE RELATIE
met Familieopstellingen

Ontdek hoe jij via je voorouders door systemisch werken in contact kunt komen met jouw magneetkracht

Vaak ligt er een verborgen loyaliteit als blokkade rondom de liefde in jouw familiesysteem, die ervoor zorgt dat jij nog niet open kan staan voor de verbinding met je partner. 

– Hylke Bonnema –

In de Videotraining – Leef de Liefde in je Relatie met Familieopstellingen, neem ik je in 5 stappen mee op een innerlijke reis.

Je gaat je blokkades in de ogen kijken, die je ervan weerhouden om écht de verbinding met je partner te maken vanuit je eigen verlangen. Met als vertrekpunt jouw uitdaging hierin op dit moment.

Ik ga samen met jou kijken hoe jij door systemisch werken via je voorouders weer in contact kunt komen met jezelf in je relatie.

Via systemisch werk maak jij helder waar die blokkades zitten, hoe je deze kan aankijken zonder ze te willen fixen, zodat jij met die kennis alle energie in de verbinding vanuit jezelf naar je partner kunt leggen.

Je doorgaat zo een transformatie en laat als het ware je oude familiebagage achter voor de rest van je reis na deze training. Waardoor jij open (weer) op een dieper niveau de relatie met je partner aan kan gaan en weet welke volgende stap hierbij hoort.

Ga je mee?

In de Videotraining…

N

Ontdek je door verborgen blokkades in je familiesysteem rondom de liefde, waar je niet volledig in contact staat met je partner.

N

Begin je met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel.

N

Vind je je eigen verlangen in de liefde, dat jouw huidige relatie weer diepgang kan geven.

N

Ontdek je hoe je een stappen kunt zetten in verbinding met je partner.

Videotraining

Leef de Liefde in je Relatie met Familieopstellingen

Investering: € 97,-

Videotraining

 Leef de Liefde in je Relatie met Familieopstellingen

Investering: € 97,-

Deze training heeft me geholpen om mijn gevoelens en emoties rondom liefde en relaties te verkennen. Het heeft me geholpen om mijn familiepatronen te begrijpen en hoe deze mijn huidige relatie beïnvloeden. Ik kan nu beter communiceren met mijn partner en onze relatie is sterker dan ooit.

 

Ik was sceptisch over familieopstellingen, maar na deze training ben ik om! Het heeft me zoveel inzichten gegeven in mijn relatie en ik heb nu de tools om onze verbinding te versterken.

 

Ik durf mijn eigen kwetsbaarheid nu weer helemaal te omarmen, zonder angst om uit elkaar te gaan.

Martine 
Martine

Ik vertrouw weer op mijn eigen verlangens en kan daardoor beter luisteren naar die van mijn partner.

Huub 
Huub

Ik durf mijn eigen kwetsbaarheid weer te leven met alles wat daarbij hoort, mét mijn partner.

Jeroen 
Jeroen

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday