...

VERDIEPINGSGROEP

voor (oud) deelnemers aan opleidingen van Hylke Bonnema

 

Diep op reis in jezelf voor de wereld en je liefde

donderdagavond 2 feb t/m zondagmiddag 5 februari 2023

 

VOL

Echt weer even diep op reis in jezelf en in je achtergrond voor de wereld en je liefde.
Samen met Hylke ben je met een ervaren groep deelnemers op een bijzondere locatie, waar je ook samen verblijft, eet, feest en geniet. De mooie luxe groepsaccommodatie de Bietenhaven, waar wij al jaren ’thuis’ zijn, biedt je een heerlijk verblijf.

Retraite

Deze verdieping is echt een mini-retraite. Maar dan helemaal bedoeld voor mensen die al echt ervaring hebben opgedaan in onze Opleiding. Ook mensen die al eerder een verdiepingsgroep hebben gedaan sluiten vaak weer aan.

Je gaat even weg van ‘buiten’ en gaat diep naar ‘binnen’.
We gaan dan ook meteen de diepte in. Tijd voor jezelf is tijd voor de ander. Want alleen als jij vervuld bent met liefde en wijsheid kan je die delen.

Het is een unieke kans om met een kleine groep (max. 30 personen) een enorme verdieping te maken in je persoonlijke proces onder leiding van Hylke.

Ik ben geraakt door de huidige tijd en zie dat niets beter is dan werken aan mijn eigen bewustzijn om leiderschap te kunnen geven in deze tijd. – Hylke

Wat biedt de verdiepingsgroep jou?

N

Je bent vertrouwd met Hylke en onze manier van opstellingen doen, waardoor je snel tot de kern komt met jezelf, je vragen en alles om je heen.

N

Vooruitgang op je pad in werk, ondernemerschap.

N

Groei in de liefde met je partner en/of je zoektocht naar een partner.

N

Verdere persoonlijk ontwikkeling en van daaruit vind je nog beter jouw weg in het opstellingenwerk.

Naast persoonlijk werk zullen we ook grote collectieve velden onderzoeken. Denk hierbij aan relaties, wat maakt dat we onze liefde niet leven. Denk daarbij aan onze samenleving en wat maakt dat we polariseren en in angst leven. En denk aan grotere velden zoals onderdrukking van vrouwen, klimaatverandering etc.

Data en investering

N

Data

Aankomen donderdagavond 2 februari vanaf 16:00 uur aankomen. Landen, kennismaken, bijkletsen en samen eten (18:00 uur). We starten het programma om 19:30 uur.

Zondag 5 februari sluiten we af om 12:00 uur.

N

Tijden

We starten ’s morgens om 09:00 uur met het programma. 

N

Locatie

Groepsaccommodatie de Bietenhaven
Noordschermerdijk 7
1842 EL  Oterleek (vlakbij Alkmaar)

N

Investering

Tot en met 31 december 2022 krijg je € 250,- vroegboekkorting

Afhankelijk van het soort verblijf:

1-persoonskamer € 1170,- (VOL)
2 persoonskamer € 1020,-
4-persoonskamer € 940,-
Elders slapen incl. catering € 845,-

Alle prijzen zijn per persoon en incl. btw!

Ná 1 januari betaal je:

1-persoonskamer € 1420,- (VOL)
2-persoonskamer € 1270,-
4-persoonskamer € 1190,-
Elders slapen incl. catering € 1095,-

 

VOL
Verdiepingsgroep Het Nieuwe Opstellen

Verblijf in de Bietenhaven

Al vele jaren zijn wij te gast in de heerlijke Bietenhaven. 

Ervaring leert dat de 1-persoonskamers het eerste vol zijn, wacht dus niet te lang.

Onze kok komt heerlijk biologisch, vegetarisch koken; ’s morgens rustig opstaan en genieten van het ontbijt dat op je wacht, later een warme lunch, en ’s avonds een lichte maaltijd met soep, salade en brood.

Dat alles maakt deze verdieping een heel waardevol cadeau voor jezelf.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Deelnemers over de opleiding

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Susanne over wat de ‘Jaaropleiding Familie- en Organisatie opstellingen’ voor haar heeft betekend.

Mark over wat de “Jaaropleiding Familie – en Organisatie opstellingen” voor hem heeft betekend.

Dagmar over wat de ‘Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen’ voor haar heeft betekend.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday