Verdiepingsgroep Het Nieuwe Opstellen

De mooiste reis is de reis in jezelf

Wil jij nog dieper? Eigen wijsheid en kracht ontwikkelen in liefde, leven en werk? Wil je verder met je persoonlijke reis met Hylke en zijn werkvormen? Wil je vooral verder met je eigen levensthema’s en tegelijkertijd jezelf als mens, als professional, als minnaar, als ondernemer als levensgenieter meer vormgeven in de praktijk?

In de verdiepingsgroep neemt Hylke je mee in zijn spontane, verdiepende, mystieke opstellingenreis in jezelf. Echt weer even tijd voor jou en jouw grotere verhaal!

Retraite

Deze verdieping is ook echt een retraite. Je gaat even weg van ‘buiten’ en gaat diep naar ‘binnen’.
Het is een unieke kans om met een kleine groep (max. 25 personen) een enorme verdieping te maken in je persoonlijke proces onder leiding van Hylke.

We starten in het eerste blok met een zweethut, waarbij je in ceremonie heel mooi je intentie kunt neerzetten voor dit jaar.

Hylke maakt ook ruimte om voor iedereen een eigen grote opstelling te kunnen doen. We zijn bij die grote opstellingen ook echt samen diep in ceremonie. Tijdens deze opstellingen resoneert iedereen mee en voelen we de diepte van dit krachtige werk in al zijn schoonheid.

Daarnaast werken we natuurlijk ook heel veel in kleine groepen met ons eigen proces. Hylke doet dan zelf ook mee.

Hiermee is de verdieping een diepe reset waarna je nog meer kunt gaan leven vanuit je kern/je bron.

Wat biedt de Verdiepingsgroep jou?

N

Je bent vertrouwd met Hylke en onze manier van opstellingen doen, waardoor je snel tot de kern komt met jezelf, je vragen en alles om je heen!

N

Vooruitgang op je pad in werk, ondernemerschap en/of invulling.

N

Groei in de liefde met je partner en/of je zoektocht naar een partner.

N

Verder persoonlijk ontwikkeld en van daaruit nog beter jouw eigen weg gevonden in het opstellingenwerk.

Investering:

€ 2.795,- (excl. btw)

Tot 1 mei 2020, met vroegboekkorting euro: € 1.795,- (excl btw en excl. verzorgingskosten)

Je kunt meerdere malen deze verdiepingsgroep volgen. Doe je voor de 2e of de 3e keer mee? Dan krijg je nog een extra korting. Mail dan even met Karin.

There are no upcoming events at this time

Lokatie & investering

Van woensdagavond 19:30 tot vrijdagmiddag 12:00 uur. Inloop woensdag vanaf 16:00. We starten met een warme maaltijd rond 18:00 uur.

Duur: 4 blokken (zie tabblad Data).

Locatie

Op een prachtplek in Noord-Holland, de luxe groepsaccommodatie de Bietenhaven. De Bietenhaven, Noordschermerdijk 7, 1842 EL Oterleek (vlakbij Alkmaar)

Investering

Verblijfskosten Overnachtingen, inclusief alle maaltijden (biologisch/vegetarisch), gekookt door een professionele kok.

Investering: Eenpersoonskamer € 1000,-;

Tweepersoons kamer € 720,-

Meerpersoonskamer (max. 4) € 520,-

(deze prijzen zijn excl. 9% btw).

Vermeld bij je aanmelding of je gebruik wil maken van een 1-persoons, een 2-persoons of meerpersoonskamer. Of stuur een mailtje naar info@hylkebonnema.nl.

Ca. 3 weken voor aanvang van de opleiding ontvang je een betaallink om de verblijfskosten te voldoen.

Informatie: Bel voor meer informatie met Karin +31640249042 of mail naar info@hylkebonnema.nl

 

LET OP:  De verdiepingsgroep is alleen toegankelijk voor mensen die bekend zijn met Het nieuwe opstellen.

blok 1: 30 sept 2 okt 2020  

blok 2: 18-19-20 nov 2020

Blok 3:  27-28-29 jan 2021 

Blok 4:  24-25-26 mrt 2021

Algemeen

Deze verdieping is verdeeld over 4 blokken van 2,5 dagen. De blokken zijn verspreid over de seizoenen. We werken in een groep van maximaal 25 deelnemers. De hele opleiding wordt begeleid door Hylke Bonnema. Deelnemers zijn bijna uitsluitend afgestudeerden van de jaaropleiding. We volgen jou en de groep met wat er speelt en je verlangens. We gaan vooral veel werken met elkaar en diepe opstellingen doen. Kijk voor een schets van de inhoud bij het tabblad ‘Programma’.

Programma 

Voor wie

Voor iedereen die bekend is met het Nieuwe Opstellen, en vooral zij die al eerder de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen of De reis voor je Leven bij Hylke Bonnema hebben afgerond.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan 
Ilonka de Haan

Hylke’s intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik 
Roland van Mourik

Deelnemers over de opleiding

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Susanne over wat de ‘Jaaropleiding Familie- en Organisatie opstellingen’ voor haar heeft betekend.

Mark over wat de “Jaaropleiding Familie – en Organisatie opstellingen” voor hem heeft betekend.

Dagmar over wat de ‘Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen’ voor haar heeft betekend.

× Hoe kunnen we je helpen?