+31 6 40249042

2-daagse ‘de Verborgen boodschap van je Ziel’

Doorbreek je patronen, realiseer je dromen!

Hieronder lees je het verhaal van Jeanette die zelf heeft ervaren wat de verborgen boodschap van haar ziel is.

Dat willen we toch allemaal? Uit het drama stappen van onze oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen).

Wacht niet langer en stap NU in en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel.

Doorbreek je patronen, realiseer je dromen!

Ik stond voor de groep, iets wat ik nog nooit had gedaan!
Tranen stroomden, ik straalde, iedereen klapte…

Door: Jeanette*

Als je me zou kennen, zou je het ongelooflijk vinden dat ik als verlegen teruggetrokken vrouw dit allemaal durfde. Ik heb echt wel een grote mond. Stoer doen aan de buitenkant. Echter niemand wist eigenlijk wie ik ben. Ik ben typisch zo’n succesvolle professional achter wie nog een heel verhaal schuilgaat. In mijn werk deed ik al leuke dingen, maar echt mijn roeping leven durfde ik nog niet. Ik droomde wel eens over wat ik liever zou willen doen. In de liefde was het ook nog niet echt gelukt. Een mislukte relatie was uiteindelijk het startpunt. Ik had van een vriendin gehoord dat Hylke echt goed was en hij kwam steeds weer langs op Facebook.  Toen heb ik de intuïtieve beslissing genomen om met Hylke op reis te gaan.
 
Daarna twijfelde ik eerlijk gezegd nog wel even, het was voor mij een boel geld. Mijn vriendin stelde me gerust. Ze vertelde dat Hylke al 15 jaar les geeft in deze bijzondere opstellingenmethode en dat hij zelf ook nog de opstellingenmethode verder door had ontwikkeld om hem nog praktischer en nog beter toepasbaar te maken. Ze zei “ Hij kan jou helpen jezelf te leren voelen, waardoor je dan vanzelf een leuke vent aantrekt.” 🙂
 
Toen de reis begon was ik doodsbang, een nieuwe groep. Ik hield helemaal niet van groepen. En dan ook nog zo’n grote groep van 35 mensen. Het bleken natuurlijk allemaal mijn eigen oude spoken te zijn en allemaal heel erg mee te vallen. Ook al is mijn groep afgelopen, ik zie de mensen nu nog. In mijn co-creatie groep. Ook maak ik nog afspraken met mijn coach. Dat zat er allemaal bij in.
 
In het begin werd ik eerst nog onzekerder. Later ontdekte ik dat dit kwam om dat ik altijd mijn gevoelens weg at, weg sportte of weg werkte. Na het eerste blok waarin we hebben geleerd om te arriveren voelde ik me dus eerst slechter, oud verdriet was naar boven gekomen. Verdriet van vroeger over mijn relatie met mijn moeder. Iets wat ik al mijn hele leven had weggestopt. Achteraf ben ik zo dankbaar dat ik de moedige stap heb gezet om bij Hylke dit te gaan doen.
 
Het ging steeds dieper. Naast de relatie met mijn moeder hebben we gekeken naar mijn hele familie en vooral welke verstopte emoties en verhalen ik al mijn hele leven voelde maar die nooit aandacht hebben gekregen van mij en/of mijn ouders. Ik ontdekte dat juist dit mij onzeker maakte en ook dat hier het patroon vandaan kwam om gewoon maar te doen alsof er niets aan de hand is, door werken, door eten, door drinken….
Wonderbaarlijk hoe Hylke in de opstellingen iedere keer weer ziet wat er mist. Steeds weer kreeg ik kippenvel als er een tot nu net toe verborgen verhaal bovenkwam. Bij mij bleek mijn grootmoeder verliefd te zijn geweest op een Duitse soldaat. Echte liefde had ze voor hem gevoeld. Dat was zo diep weggestopt, dat zelfs mijn moeder het niet weet. Toen dat naar boven kwam kwam er zoveel nieuwe liefde, nieuwe levenskracht vrij in mij. Dit was het punt waarop alles verschoof.
 
Ik had wel al die eerdere stappen nodig om überhaupt zo diep te durven voelen en vertrouwen op mijn intuïtie om dat verborgen verhaal toen toe te kunnen laten. Door deze nieuwe verbinding met mijn grootmoeder en de rest van de vrouwenlijn, zelfs met oermoeder aarde erbij, voel ik me nu zo krachtig vanbinnen. Als ik er over schrijf kan ik het zo weer voelen.
 
Was daarmee alles meteen anders? Zeker niet. Mijn oude patronen bestonden ook nog. De opstelling had mij een nieuw perspectief gegeven. Nieuwe wortels. Nu nog de boom opnieuw laten bloeien. Dus we gingen kijken naar mijn roeping in werk. Ik ontdekte dat ik zo’n zin heb om meer met mensen te gaan werken in plaats van dat wat ik nu doe. Ik voel dat mijn talent ook ligt in het schrijven over deze dingen. Ik ben van baan verandert en werk nu als copywriter bij dezelfde organisatie.
 
Nu ben ik zelfs al begonnen met het schrijven van een roman over de liefde. Want na het blokje over werk hebben we gekeken naar de liefde.  Want oh ja, ik ben sinds 3 maanden samen met een leuke man. Hij wil het ook het echt met mij aangaan. Het is spannend, maar ook heel leuk om weer een nieuwe liefde te hebben in mijn leven. In dat blokje namen ook de mensen met een partner, hun partner mee.
 
Het laatste blokje sloten we af door een presentatie te geven. Toen Hylke dit vroeg dacht ik eerst JA, JA dat heeft hij vast nodig voor zijn marketing, ik doe het niet. Dat bleek weer een spook te zijn. Hylke bouwde de groep zo goed op dat ik als vanzelf durfde, nadat we eerst in kleine groepen hadden geoefend. Ik had heus wel eens een presentatie gegeven op mijn werk, maar echt mijn gevoel er laten zijn en ook nog eens van hieruit spreken, dat was nieuw en geweldig! Ik stond voor de groep, kwetsbaar als ik was, met mijn gevoel zichtbaar, iets wat ik nog nooit gedaan! Tranen stroomden, het waren de tranen van mijn moeder, grootmoeder en alle vrouwen die niet de liefde hadden kunnen leven. ik straalde, ik voelde dat dit de boodschap was van mijn ziel, iedereen klapte.
 
Een echte stap vooruit. Ben ik nu klaar? Zeker niet. De lessen die ik geleerd heb afgelopen jaar zitten nu in mijn systeem, letterlijk en figuurlijk. Als ik je 1 ding mag zeggen: doe het, luister naar je gevoel, het klopt.

“Hylke stimuleert je om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je ook gaat vertrouwen op je eigen gevoel. In zijn opleidingen geeft Hylke alles wat hij heeft, en laat hij je helemaal zien hoe het werkt. Hij heeft het volste vertrouwen en zelfs het verlangen dat jij dit zelf ook gaat doen.”

Onder al ons gedoe, relatie pijn, kinderen met problemen, werkstress, lichamelijke klachten zit een groter verhaal. Onze opstellingen ceremonies laten ons en onze klanten dat al 20 jaar zien.

De boodschap van de ziel is een praktische manier waarop je zelf leert voelen welke liefde, kracht en wijsheid er verborgen zitten in jouw vragen en/of problemen.

Ga je mee op deze meerdaagse reis?

vr 1 november en za 2 november 2019

Duur: 10:00 -17:30

Locatie: De Hoop, Diemen

Investering € 197,- (incl btw)

Kom je met 2 personen dan betaal je geen € 394,- maar slechts € 297,-

 

Na deze 2 dagen:

  1. Heb je jouw wortels gevonden
  2. Ken je de oude (verborgen) verhalen in jouw geschiedenis
  3. (Her)ken je jouw vluchtroutes en blokkades en zijn ze getransformeerd in krachtbronnen
  4. Zal de liefde weer gaan stromen in je huidige relatie of je hebt meer magneetkracht voor het vinden van een nieuwe partner
  5. Kan je blijven staan bij tegenslagen
  6. Heb je je roeping/bezieling gevonden in je werk
  7. Zal je werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

De verborgen boodschap van je ziel in werk, liefde & leven
Doorbreek je patronen, realiseer je dromen!

Waarom? Wij geloven dat als we beter leren voelen alles beter gaat, en hiermee bedoelen we niet heel emotioneel doen, maar echt vlijmscherp, krachtig en intuïtief je waarheid spreken.

Authentiek zoals je bent je leven aangaan. Niet zonder angst want dat kan niet, maar niet meer geblokkeerd, vrij eerlijk en menselijk.

Onze methode? Wij gebruiken de bijzondere inspiratie, authenticiteit en raakkracht van Hylke met daarnaast zijn bijzondere en effectieve nieuwe opstellingen methode. Al meer dan 15 jaar geeft Hylke inmiddels les in opstellingen.

Ons Jaarprogramma ‘de Reis voor je Leven’ is een vervolg en een verdieping op deze 2 dagen.

Wij gebruiken de bijzondere inspiratie, authenticiteit en raakkracht van Hylke met daarnaast zijn bijzondere en effectieve nieuwe opstellingen methode. Al meer dan 15 jaar geeft Hylke inmiddels les in opstellingen.

Het programma? Is altijd een verassing en daarnaast gebaseerd op de 5 levenswetten.

Hylke volgt daarbij het veld en wat er leeft in groep.

Locatie

De Hoop
Hartveldseweg 23
Diemen

Duur: 10:00 – 17:30 (inloop vanaf 9:30)

Data: vr 1 november en za 2 november 2019

Investering: € 195,- (incl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit.
Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor deze 2-daagse te verplaatsen of te annuleren

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Het Team

Deze 2 dagen zullen er professionele assistenten en meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij de Academie voor Opstellingen.

Wat biedt de 2-daagse ‘de Verborgen boodschap van je ziel’ jou?

Je doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren. Het nieuwe opstellen is geïnspireerd op het werk van mijn leraar Bert Hellinger. Ik heb deze vorm van systemisch werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld samen met mijn opleidingsgroepen.

Doorgroeien?

Als je na deze 2 dagen verder wil met Hylke en opstellingen dan is het jaarprogramma De Reis voor je Leven je volgende stap.

Over Hylke Bonnema

Onze werkwijze in opstellingen

Wij ontmoeten elk jaar honderden klanten die we zo goed mogelijk helpen vanuit onze professionele aanpak. De vraag van jou als klant is leidend, waarbij een groot deel van ons werk er uit bestaat de echte vraag helder te krijgen. Wat maakt jou ongelukkig? Wat zit daaronder? We ontrafelen samen.

Jouw proces

Wij zijn verantwoordelijk voor het opstellingenproces, waarbij we ingaan op jouw vraag en die van anderen in de groep. We gaan alleen in een opstelling zolang jij als onze klant ons daar toestemming voor geeft. Zodra je niet meer iinstemt, stoppen we meteen. Wij stellen ons niet op als therapeut, laat staan als (alternatief) arts. Jij blijft op elk moment zelf verantwoordelijk voor jouw proces.

Opstelling als ceremonie

Wij zien opstellingen als een coaching ceremonie. Wij begeleiden een transformerende ceremonie, zoals die eeuwenlang is uitgevoerd door medicijn mensen. Wij zijn persoonlijk aanwezig tijdens ons werk, dat betekent dat we transparant zijn over onszelf. We spreken ook onze eigen intuïtie, gevoelens en gedachten uit, zonder deze als waarheid te postuleren.

Contactinfo

Telefoon: +31640249042
mail: info@familieopstellingen.nl

Colofon

Design: Pologo Design
© 2017 Familieopstellingen.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

 

Wees moedig, reik uit, luister naar je lijf, vertrouw je instinct,

vecht voor de liefde en doe wat echt zin heeft. 

Super, ik houd je op de hoogte!

Zelf intuitief systemisch coachen leren?

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Super, ik houd je op de hoogte!