...

Het Team

Zoals binnen, zoals buiten. Wij leven in al onze kwetsbaarheid onze eigen zoektocht en ons vakmanschap. Bezieling is wat ons bindt. De organisatievorm is daaraan volgend. We gebruiken regelmatig onze eigen werkvorm intern om de koers mede te bepalen. Werk is liefde zichtbaar gemaakt. Dat geldt voor ons allemaal en ook altijd blijven leren en onderzoeken. We kijken er naar uit persoonlijk contact met je te maken.

Hylke Bonnema

Opleider & Opsteller

Hylke Bonnema is psycholoog en leerde het vak van Bert Hellinger – de grondlegger van het Systemisch Werk – zelf, waarna hij het doorontwikkelde. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak een nieuwe dimensie. Hij geld dan ook als een van de innovatieve leidende mensen in dit veld. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar duizenden mensen en organisaties begeleid in Nederland en Wereldwijd.

In zijn eigen Academie voor Opstellingen geeft Hylke als meester opsteller en systemisch leiderschapsexpert les en begeleidt hij opstellingen. Dagelijks laat hij met zijn ontwapende, onverschrokken stijl mensen en organisaties bewegen naar zichzelf, hun kracht en hun doelen.

Dechen Radovic

Opsteller, met name thema’s ouderschap, vrouwelijkheid, seksualiteit en relaties

Binnen de Academie werkt zij veel samen met Hylke op het gebied van liefde seksualiteit en relaties. Zij geeft samen met Hylke les op deze vlakken in de jaaropleiding.
Daarnaast begeleidt ze individuele opstellingen met specialiteit op de thema’s relaties, seksualiteit, vrouwelijkheid en ouderschap.

“Ik vind het eigen proces heel erg belangrijk. Dat betekent eigen verantwoordelijkheid nemen voor en dragen in het leven. Dat is zo mooi aan het systemische werk, daarin worden de verantwoordelijkheden altijd heel erg duidelijk, dat geeft zoveel meer ruimte en vrijheid om je eigen thema’s te dragen, niet alleen van jezelf maar ook die van je geschiedenis en/of je omgeving.”

Angelique Sterkman

Organisatie, financiën & opsteller met name op het thema ouderschap, kinderen en opvoeding

Angelique coördineert al het werk achter de schermen bij Hylke Bonnema. Ze regelt de planning en doet de financiële administratie. Samen met Hylke en collega’s werkt zij aan de ontwikkeling en de groei van de organisatie.
Ze begeleidt individuele opstellingen met specialisatie ouderschap, kinderen en opvoeding.

“Bij Hylke kan ik me heerlijk uitleven als het gaat om regelen en plannen. Het fijne aan dit team is dat er altijd ruimte is voor het persoonlijke gevoel. Voelt het goed wat ik aan het doen ben, past dit bij mij? En dat gevoel leren volgen…”

Erik Arendonk

Marketingmanager en Websitebeheerder

Als marketingmanager verzorgt Erik alle nieuwsbrieven, onderhoudt hij de website en zorgt dat de Academie voor Opstellingen zichtbaar en vindbaar is.

Erik is enorm betrokken en loyaal en dat maakt het zijn persoonlijke missie om de Academie en Hylke te laten groeien.

Karin van Duuren

Secretariaat, website beheerder en opsteller met name op de thema’s (Zelf)Liefde, Vrouw Zijn en Bewust-Zijn

Karin is de spin in het web en de reisgids van Hylke Bonnema. 
Als klant heb je contact met Karin over de inhoudelijke vragen en alle praktische zaken.

Zij doet individuele opstellingen op het gebied van (Zelf)Liefde, Vrouw Zijn en Bewust-Zijn.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday