+31 6 40249042

Online Training 'Intuïtief Systemisch Coachen' - Het Nieuwe Opstellen met Hylke Bonnema

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Op innerlijke reis met het het nieuwe opstellen?

Ben je coach, therapeut, healer, of wil je dit graag worden en wil je verder en dieper met me op een persoonlijke innerlijke reis. Of altijd al met familieopstellingen aan de slag hebben willen gaan met je klanten? Of zelf er inhoudelijk meer over hebben willen leren, maar tot nu toe hier niet genoeg tijd of geld voor kunnen vinden? Dan heb ik nu een hele mooie oplossing voor je. De online training  ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’. Ontdek hoe je familieopstellingen kunt toepassen in 1:1 sessies en maak je eigen persoonlijke systemische reis.

  • Les 1 Introductie
  • Les 2 Lijf, emoties en geboorte
  • Les 3  Vrouw zijn, man zijn, liefde en relaties
  • Les 4 Werk, organisatie en leiderschap
  • Les 5 De basishouding
  • Les 6 Het voorgesprek
  • Les 7 Opstellen in 1:1 met vloeranker – de blaadjes methode’

Intuïtief Systemisch Coachen

De online training bied direct toepasbare kennis over het ambacht, het nieuwe opstellen, waardevolle oude wijsheid van natuurvolkeren praktisch vertaald naar nu en een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk. Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. En ook ons eigen systeem, onze relatie, de liefde en de intimiteit daarin groeien. Minder afhankelijk zijn van de liefde van een ander en zelf meer in de liefde kunnen gaan staan. Moedig durven uitreiken. En natuurlijk leer ik je de grondbeginselen van het prachtige systemische vak en kun je zelf hier je eerste stappen in gaan maken.

Professionele ontwikkeling

(+ persoonlijke ontwikkeling ;-))

Online training
‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen

 Ontdekken hoe je intuïtief systemisch coachen toe te passen in 1:1 sessies. 

Inclusief: basistheorie, nieuwe opstellen, lijf/emoties/geboorte, liefde/relaties, geld/roeping, organisatie/leiderschap, basishouding, voorgesprek en meer.

 Jouw werk, jouw geld verdienen met je roeping. Je ervaart hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je.

 Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders!

 

 Jouw investering € 297,-Ontdek hoe je familieopstellingen kunt toepassen in 1:1 coaching en maak je eigen persoonlijke systemische reis.

 Inclusief 7 eerder opgenomen exclusieve webinars ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ met Hylke Bonnema.

Ik maak ruimte voor al jouw persoonlijke vragen op 2 ‘live’ online events

Besloten online community, om vragen te kunnen stellen aan mij en mijn team en met elkaar te kunnen delen.

EXTRA – 50% kortingsvoucher op de workshop Intuïtief Systemisch Coachen.

EXTRA- optioneel – Skype coaching met team Hylke, wanneer nodig (die al meer dan 5 jaar met hem samen werken).

Nathalie over de Online Training

 
Hylke, je online training systemisch werk was een waar feestje! Iedere webinar was een pareltje op zich en een verrijking van m’n week. Op voorhand was ik heel benieuwd of het zou werken, op deze manier het werk leren. Ik heb niet zoveel met computers, beetje haat liefde verhouding en werk liever rechtstreeks met mensen en het veld wat dan ontstaat.
 
In een drukke tijd maakte de online training het toch mogelijk in de rust van m’n eigen huiskamer te leren en ervaren en de combinatie van webinars en live sessies maakte je aanbod voor mij een ideale combinatie.
 
De webinars hebben me echt verrast, om meerdere redenen. Jij doet het op een heerlijke au naturel down to earth manier. Je bent lekker authentiek, creëert een huiselijke sfeer en bent tegelijkertijd in staat de groep neer te zetten, en een open veilige ruimte. Ook als je niet op het specifieke moment live inlogde maar achteraf de webinar volgde.  Ook dan zat je er middenin en voelde je de kracht van de groep. Echt mooi!
 
En jouw enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en hoe je dat allemaal met elkaar verbindt, dat heeft me ook echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend! 

Veelgestelde vragen over de online training 

Moet ik de training voor een bepaalde datum afronden?

Nee, de online training blijft ten alle tijden voor je beschikbaar. Je kunt de trainingen dus in je eigen tempo doen wanneer jij wilt.

Hoeveel tijd kost het?

De Online training ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’ bestaat uit 7 modules met videomateriaal, die per module ongeveer 45 minuten kosten. 

Hoe kom in contact met andere mensen die deze training doen?

Speciaal hiervoor hebben we een online community in het leven geroepen, waarin je contact kunt maken met de andere deelnemers, om te connecten en eventueel samen te gaan oefenen ook.

Ik wil de training graag gaan volgen maar ik ben de komende tijd te druk…

Dat is helemaal geen probleem. Je kunt ook gewoon later starten op een moment dat het je beter uitkomt. Alleen de 2 live webinars waarin je me je vragen kunt stellen zijn tijdsafhankelijk, maar die zullen later in de vorm van een recording beschikbaar worden gesteld. De online community en de optionele Skype coaching met 1 van m’n teamleden blijven gewoon beschikbaar.

Hylke Bonnema
Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider 

 
Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geld dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geinspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

 

Wees moedig, reik uit, luister naar je lijf, vertrouw je instinct,

vecht voor de liefde en doe wat echt zin heeft. 

Super, ik houd je op de hoogte!

Zelf intuitief systemisch coachen leren?

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Super, ik houd je op de hoogte!