+31 6 40249042

Online Training 'Ontdek de verborgen boodschap van je ziel'

Maak nieuwe keuzes die bij jou passen op het gebied van werk, liefde en leiderschap

Op reis in jezelf

Wil je met mij op een persoonlijke innerlijke reis dan heb ik een mooie online training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’ voor je.

De online training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’ is een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk, je roeping leven, op het gebied van je relatie, in de liefde en je gezondheid.

Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. Minder afhankelijk zijn van de liefde van een ander en zelf meer in de liefde kunnen gaan staan. Moedig durven uitreiken.

 

  • Les 1 Je bent waar je bent
  • Les 2 Je lijf, spanning en emoties
  • Les 3 Zie je oude verhalen
  • Les 4 Voel je liefdevolle seksuele levenskracht’
  • Les 5 Ga in je leiderschap staan

Je weet dat het tijd is

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start.

Je wortels vinden

Je gaat op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familiegeschiedenissen ontdekken.
 
Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

 Je lijf, je spanning, jouw emoties, jouw overtuigingen, hierna heb je geleerd om beter te kunnen voelen, door ontspanning, aandacht en bewustzijnstraining

 Je oude emoties, je oude verhalen, hierna heb je geleerd om in je oude destructievere patronen te herkennen welke oude emoties nog in jouw meespelen, waardoor er in een keer zoveel meer ruime is ontstaan voor nieuwe positieve stappen

 Jouw liefde, jouw relaties, hierna is er nieuwe liefde ontstaan, verwarring, verdriet, blokkades hebben plaats gemaakt voor nieuwe levenskracht. Je durft je weer meer te openen voor de liefde

 Jouw werk, jouw geld verdienen met je roeping. Je ervaart hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je.

 Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders! Gefeliciteerd.

 

Investering  147,- 

Ik maak ruimte voor al jouw persoonlijke vragen op ‘live’ online events.

EXTRA – 50% kortingsvoucher op workshop Geld Verdienen met je Roeping of Leef de Liefde.

EXTRA – Besloten online community om vragen te kunnen stellen aan Hylke en zijn team en met elkaar te kunnen delen.

EXTRA Optioneel, een Skype coachingssessie met het team van Hylke. Zij werken al ruim 5 jaar met hem samen

Hylke Bonnema
Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider 

 
Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geld dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geinspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

 

Wees moedig, reik uit, luister naar je lijf, vertrouw je instinct,

vecht voor de liefde en doe wat echt zin heeft. 

Super, ik houd je op de hoogte!

Zelf intuitief systemisch coachen leren?

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Super, ik houd je op de hoogte!