...

Zal ik je eens een geheim verklappen over wat ik heb ontdekt over hoe je echt ‘JA’ kunt zeggen tegen alles? Zelfs tegen je mislukte liefde, geldstress, lichamelijke klachten, etc? Wist je dat veel van de beroemde mensen die je kent, zoals Gandhi, Nelson Mandela, moeder Theresa, de Dalai Lama en nog vele anderen dit geheim ook kennen en ook toepassen, wat maakt dat ze grote draagkracht hebben ontwikkeld.

Van binnen naar buiten

Al deze mensen besteden tijd aan zichzelf. Aan hun eigen innerlijke ontwikkeling. Ze besteden tijd aan het luisteren naar hun gevoel, de boodschap van hun ziel.

En van daaruit gingen ze weer de wereld in, om onafhankelijk van omstandigheden hun eigen ding te doen en zo hun diepe bijdrage te leveren aan de wereld en daarmee echt impact te hebben.

De meeste mensen leiden gemiddelde levens. Blijven in een baan hangen die ze niet echt blij maakt en durven niet naar binnen te gaan in zichzelf. Durven geen tijd vrij te maken om te voelen wie ze zijn, wat ze willen en hoe ze dat willen gaan bereiken.

Maar in je gevoel, zit niet alleen maar kwetsbaarheid, verdriet en boosheid, maar ook je roeping, je liefde en je levensgeluk.

De ontdekking van de 5 Levenswetten

Na jaren van falen, mislukte relaties, gebroken harten, onvoldoende inkomen, geen inspiratie en pijn in mijn lijf ontdekte ik dat alles precies goed is zoals het is. Dat het ergens ook allemaal klopte en pas toen ik me dat realiseerde kon er iets in m’n leven gaan veranderen.

Uit pijn kon blijdschap komen, boosheid veranderde in kracht, verdriet in liefde en in alle verwarring mocht ik wijsheid ontdekken.

Deze innerlijke transformatie ontvouwde zich in 5 stappen, volgens 5 levenswetten, die ik zelf ontdekte en van mijn inspiratiebronnen kreeg. Mijn vrouw, de deelnemers aan mijn workshops en jaarprogramma’s en mijn leraren.

Nieuwe 2-daagse ‘De Verborgen Boodschap van je Ziel’

Deze 5 levenswetten ga ik heel praktisch voor je maken in de nieuwe 2-daagse ‘De Verborgen Boodschap van je Ziel’, door te zorgen dat jouw vraag gaat transformeren in je leven. In deze 2-daagse ontdek je hoe je uit het ‘drama’ van je oude verhalen kunt stappen (zonder de oude verhalen weg te poetsen), om vervolgens nieuwe stappen te zetten, helemaal in lijn met je zielsmissie

Dat voelen en naar binnen gaat hoef je nog niet zo goed te kunnen. Daar ga ik je bij helpen. Het enige wat ik van je nodig heb is dat je het wil. Dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen en te gaan ervaren welke boodschap van je ziel er schuilt in jou en jouw leven. En hoe je die nog meer kunt gaan leven.

Wacht niet langer en stap NU in en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel. Doorbreek je patronen, realiseer je dromen!

Je hebt mijn volledige toewijding en die van mijn team. Ondanks dat het spannend, kwetsbaar of moeilijk is. En ik en de anderen soms net zo bang zijn als jij, weet ik dat jij het kunt. Je voelt dit intuïtief ook al aan.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday