...

Geld moet rollen, hoor je vaak, maar wist je ook dat er diepe spirituele wet in deze volkswijsheid zit verpakt? Geld dient de stroom van het leven te volgen. Wanneer geld niet stroomt, komt het leven tot stilstand. Is er ruimte in jouw leven voor geld? Voor overvloed? Kun jij plaatsmaken voor geld? Van binnen?

Voel hoe het voelt

Stop vandaag even 5 tot 10 minuten met dat wat je aan het doen bent en richt je aandacht naar binnen om te voelen hoe je geld ervaart.

Voel je een tekort of juist overvloed? Wordt je er onrustig of juist gelukkig van?
Wat maakt dat jij nerveus wordt als je aan geld denkt?

Wat in jouw lijf maakt je nerveus? Aan wie doet je dit denken?

Als het gaat over geld verdienen met je roeping zie ik in mijn workshops en jaartrainingen 2 verschillende groepen.

Of geld verdienen lukt prima, maar er is geen werkelijk contact met bezieling. Of omgekeerd, er is veel bezieling, maar (te) weinig geld.

Geld verdienen gaat over je levensenergie

Veel van mijn cliënten werken vanuit een soort liefde en hebben er moeite mee om geld te vragen voor hun werk. Alsof ze het dan voor het geld doen, in plaats van voor de zuiverheid en de liefde.

Geld verdienen gaat over je levensenergie in de wereld zetten ten dienste van anderen.

Kramp op geld heeft vaak niets met de realiteit te maken. Ook als je meer geld gaat verdienen kan je kramp gewoon blijven. Waarom is dat?

Onder het geldsysteem zit een ander systeem dat meer waard is.

Geld, seks en liefde

Geld, seks en liefde is de stroom van het leven die je in jezelf opent, erkent en toestaat. Ze zitten op dezelfde energiestroom.

Sta toe dat geld naar je toe mag komen. Van alle kanten van het leven.

Omgekeerd is echt geld in liefde uitgeven ook een hele goede oefening. Hierdoor kan het weer naar je toe stromen. Durf het daarom ook uit te geven. Je moet bereid zijn om bepaalde zaken op te offeren.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday