Persoonlijke Ontwikkeling

Veel mensen zijn op zoek. Op zoek naar zichzelf. Op zoek naar hoe geld te verdienen met dat waar ze werkelijk hun roeping bij voelen; Op zoek naar de liefde, of naar meer intimiteit en verbinding in hun relatie. Ik help je met opstellingen de weg naar binnen te vinden. Ik help je om weer opnieuw te leren voelen, zodat jij weer op je gevoel en intuitie kunt vertrouwen om van daaruit te creëren en te handelen.

Meer leiderschap over je eigen leven?

Voor persoonlijke ontwikkeling zijn er diverse mogelijkheden. Allemaal reizen naar binnen, die je maakt met behulp van de innovatieve nieuwe opstellingenmethode. Al duizenden mensen zijn je voor gegaan in onze workshops en langere programma’s.

Anderen over Hylke:

Hylke is een bijzonder inspirerende man die volledig vaart op zijn intuïtie. Met zijn open houding, waarin hij vaak zijn eigen groeiproces als voorbeeld inzet, is hij authentiek en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Hij is een echte vakman die jou wezenlijk in beweging kan brengen.

Op zoek naar nieuwe inspiratie in je leven met behulp van opstellingen? Bezoek dan een van mijn workshops of doe mee aan het jaarprogramma ‘De Reis voor je Leven’. Naast de algemene workshop ‘De verborgen boodschap van je ziel’ bied ik ook workshops rondom een thema, zoals ‘Leef je Roeping’ of ‘Leef je Liefde’.

De Reis Voor je Leven

Ontdek, groei en vier je resultaten in werk en liefde op basis van de 5 levenswetten

Ons jaarprogramma ‘De Reis voor je Leven’ is speciaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma bestaat uit tien dagen met intense en onvergetelijke live events. Hoofddocent Hylke Bonnema leidt de live dagen, ondersteund door coaches die bij hem zijn opgeleid. Naast het gebruik van de nieuwe manier van opstellen werken we tijdens deze reis ook met co-creatiegroepen, coaching, meditatie en lichaamswerk.

‘De Reis voor je Leven’ is voor iedereen die ergens diep van binnen weet, dat er meer in zit. Het gaat over Intuïtie, Persoonlijk Leiderschap en Bewustzijn. Laat ons je helpen om weer opnieuw te leren voelen (zoals vroeger toen je jonger was). Laat ons je helpen om op je gevoel en intuïtie te vertrouwen en om van daaruit in de wereld te gaan staan en te handelen. Werkelijk dát te doen wat jij nog meer bent van binnen. Lees meer…

Leef je Liefde

Vind je partner, doorbreek je patroon

Ben jij op zoek naar meer liefde? Heb je een relatie waarin je graag de liefde weer meer wilt laten stromen? Of ben je juist op zoek naar een relatie? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden? Dan is de workshop Leef de Liefde echt iets voor jou.

Tijdens de workshop Leef je Liefde onderzoeken we hoe jij de obstakels rondom liefde en relaties in jouw leven uit de weg kunt ruimen.

Leef je Liefde (voor stellen)

Laat de liefde in je relatie weer stromen

Heb je een relatie waarin je graag de liefde weer meer wilt laten stromen? Deze workshop is er speciaal voor stellen die dat graag weer willen (her)ontdekken.

Tijdens de workshop Leef je Liefde voor stellen bevrijd je jezelf van diepe emotionele blokkades en doorbreek je ze o de liefde weer te laten stromen. 

Leef je Roeping

Bereik je klanten, geniet van je vrijheid

Vraag jij je af hoe het sommige mensen lukt, om met passie voor wat ze doen ook nog veel geld te verdienen?

De workshop Leef je Roeping is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een belemmerende rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt. Succesvol zijn is niet voorbehouden aan anderen, jij kan dat ook!

2-daagse workshop ‘de Verborgen boodschap van je Ziel’

Wiens leven leidt jij? In welke (ongewenste) patronen zit je vast?
Wil jij nu eindelijk eens nieuwe stappen zetten? In liefde, werk en het leven?

Stap uit het ‘drama’ van je oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen). Wacht niet langer en stap NU in met de 2-daagse en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel. Doorbreek je patronen, realiseer je dromen. Tijdens deze 2-daagse gaan we met opstellingen en met behulp van de 5 universele stappen een grote stap zetten naar meer voluit leven en helemaal zijn met wat er is. Lees meer…

Zomerretraite met Hylke Bonnema

Tijd om je even terug te trekken in jezelf, je kracht te hervinden, je liefde, je lijf en je wortels.
We vinden deze bij elkaar in ons systeem, gezin, familie, stam en onze aarde.
We gaan gebruik maken van onze bijzondere opstellingen ceremonies om zowel onszelf, als onze relaties, als onze planeet, liefdevoller en wijzer te maken. Binnenkort meer…
Wil je als eerste alle info ontvangen of een optie nemen op deze heerlijke zomerweek? Stuur dan even een mailtje naar Karin (info@familieopstellingen.nl).

Workshops

Twee belangrijke thema’s die regelmatig terugkomen bij systemisch werk zijn Liefde & Relaties en Werk & Geld.
Daarom geven wij al jarenlang succesvol de workshops Leef je Liefde en Leef je Roeping.
Ook als je gewoon eens kennis wil maken en de bijzondere opstellingenmethode van Hylke wil ervaren, ben je van harte welkom bij deze workshops.

Workshop Leef je Liefde

Workshop Leef je Liefde

Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126
Amsterdam, 1013 EX Nederland
+ Google Maps

Vind je partner, doorbreek je patroon. We verlangen allemaal naar de liefde. Of je nu in een relatie zit of op zoek bent naar een relatie, je komt obstakels tegen. Opstellingen laten je ervaren hoe het weer meer kan gaan stromen.  

Meer weten »
29 augustus 2020 10:00 - 17:30

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan 
Ilonka de Haan

Hylke’s intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik 
Roland van Mourik

Deelnemers over de opleiding

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Angel Petronia over de workshop Leef de Liefde

Bob over het jaarprogramma De Reis voor je Leven

Priscilla over de workshop Geld Verdienen met je Roeping

× Hoe kunnen we je helpen?