...

Leiderschap-, Team & Organisatie Coaching

Wat leuk en moedig dat je onderzoekt of je ook op het werk hiermee aan de slag wilt!

Naast opleidingen bieden we als Academie voor Opstellingen ook in-company en coach-trajecten aan voor ondernemende mensen, leiders, teams en organisaties.

Van 2010-2014 boden we een aparte Opleiding Organisatie Opstellingen aan. Daarbij zagen we dat wanneer je niet een diepe doorvoelde basishouding ontwikkelde, vanuit je eigen persoonlijke ontwikkeling met Familieopstellingen, dat je dan onvoldoende in staat bent goed systemisch te werken met organisaties, die toch ook grote krachtige systemen zijn.

Als je jezelf wilt bekwamen in het geven van Organisatieopstellingen raden we je dan ook aan onze Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen te volgen waar organisatie opstellingen een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

 Hylke Bonnema heeft van 2004-2012 zijn systemische kennis ingebracht bij leiderschap-, team & cultuur programma’s bij allerlei organisaties. Zijn klanten waren o.a. Rabobank, Stadsregio’s, Ministeries, Ziekenhuizen en allerlei familiebedrijven klein en groot.

 Ons aanbod:

  •  Systemische Coaching – Individuele Systemische Coach trajecten voor ondernemende mensen.
  • Leiderschap- & Executive Coaching – Individuele Systemische Coach trajecten voor ondernemende leiders.

In-Company Systemische Bewustzijns Trainingen:

  • Team Coaching – Systemische Team trajecten voor open teams.
  • Organisatie Opstellingen – Dag of dagdeel organisatie opstellingen.
  • Leiderschap- & Cultuur Programma’s – Training gericht op ondernemerschap en daadkracht voor de gehele organisatie in aansluiting op de missie/visie en waarden en strategische doelstellingen.

Hylke en de andere coaches van onze Academie spreken je graag over jullie uitdagingen en doelstellingen.

Hierbij is het belangrijk dat er echt een verandering gewenst is en dat daarvoor verantwoordelijkheid genomen wil worden, inclusief de mogelijke investeringen.

Wij zien dat het echt heel veel brengt als jij, jullie en de klanten ook vooral,  opnieuw de organisatie-, team of jouw individuele spirit opnieuw durven uit te nodigen.

Kortom voor meer informatie, neem even contact op, dan laten wij je vrijblijvend terugbellen voor een kennismakings- en inventarisatie-coachgesprek.

 

 

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday