JAAROPLEIDING

Familie- en Organisatieopstellingen

Start 3 en 4 oktober 2022

Met 1000 euro vroegboekkorting t/m 4 september

JAAROPLEIDING

Familie- en Organisatie-opstellingen

Start 3 en 4 oktober 2022

Met 1000 euro vroegboekkorting t/m 4 september

De meest intuïtieve opleiding van NL

Het nieuwe opstellen

‘De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar ontwikkeld en al met veel succes ingezet en toegepast bij duizenden mensen. De essentie van het nieuwe opstellen is dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ontdekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ erin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze krachtbronnen ‘archetypen’. Dit zijn universele leven-gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die je in jezelf kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen die je – onbewust – hebt meegekregen van je ouders, grootouders en voorouders en je opvoeding. Met het nieuwe opstellen gaan we dus schatgraven, op zoek naar jouw krachtbronnen!’

– Hylke Bonnema –

Jaaropleiding Familie- en Organisatie-opstellingen

€ 5.250,- (excl. btw)

Met 1000 euro vroegboekkorting tot en met 4 september.

Je betaalt dan € 4.250 (excl. btw)

N

Data

3 en 4 oktober ’22
21 en 22 november ’22
23 en 24 januari ’23
6 en 7 maart ’23
17 en 18 april ’23
5 en 6 juni ’23
3 en 4 juli ’23
4 en 5 september ’23
16 en 17 oktober ’23
27 en 28 november ’23

N

Tijden

We starten elke dag om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en eindigen de dag rond 17:30 uur.

N

Locatie

Hofkerk, Linneaushof 94, Amsterdam

N
Gespreid betalen mogelijk

Intuïtief Systemisch Coachen

Je bent coach (of wilt dit graag worden), trainer, psycholoog of therapeut en je bent altijd heel hard aan het werk. Je bent constant bezig om het probleem van je cliënt op te lossen. En vaak levert het ook nog eens weinig op. Ergens voel je, dit moet anders kunnen.

Word wie je bedoeld bent te zijn

Waarom doe je je werk eigenlijk echt? Wat is je oprechte verlangen? Als je jouw oprechte motivatie vindt in je werk, liefde en het leven zul je eindelijk kunnen ontspannen en gaan vertrouwen op het systemische veld en daardoor veel meer kunnen bereiken.

Ga mee op innerlijke reis

In mijn meerdaagse- en jaartrainingen zie ik elke keer weer dat wanneer je wat langer en intensiever op innerlijke reis gaat, je hele perspectief op de dingen kan veranderen. En daarom start op 3 oktober 2022 de Opleiding Familie- en Organisatieopstellingen. Zodat jij kunt worden wie je bedoeld bent te zijn EN tegelijkertijd Intuïtief Systemisch Coachen en het Nieuwe Opstellen kunt leren.

Deze Opleiding is voor jou…

N

Als je intuïtief systemisch wilt leren coachen.

N

Als je merkt dat coachen steeds meer energie kost.

N

Als je voelt dat praten niet langer de oplossing biedt.

N

Als je vastloopt in de groei van je praktijk.

N

Als je je klanten op een dieper niveau wilt begeleiden.

N

Als je meer bezieling wilt in je werk en in je leven.

N

Als je weet dat je zelf de belemmering bent waardoor je vastloopt in je bedrijf.

Ervaren of beginnend coach?

Onze opleiding is geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende coaches, therapeuten, psychologen en managers uit het bedrijfsleven. Onze ervaring heeft geleerd dat ondanks dat sommige deelnemers al veel ervaring hadden in het werkveld, ze toch vaak onvoldoende aangesloten bleken op de onderstroom. Tijdens de Jaaropleiding gaf het dan toch net te weinig tijd aan alle deelnemers om – naar onze maatstaven – voldoende opgeleid te worden.

Daarom hebben we onze Jaaropleiding uitgebreid en nog waardevoller gemaakt. Zo kunnen beginnende coaches meer tijd nemen voor het lesmateriaal en ervaren coaches meer tijd nemen om deze nieuwe weg te integreren door hun persoonlijke proces aan te gaan en hun intuïtie verder te ontwikkelen.

Ervaren coaches
Ik wil niets liever dan jou als ervaren coach verder helpen je te bekwamen in het coachvak! Ik wil jou ook vooral leren om nog meer te ontspannen, jezelf te zijn en impact te hebben voor jezelf, je cliënten en voor de de wereld. Je hoeft je geen zorgen te maken over het niveau van de opleiding en de combinatie tussen beginnende en ervaren coaches. De meer ervaren coaches ervaren dit juist als heel fijn. Dit is wat ik vaak terugkrijg van oud cursisten: ‘Het was zo fijn dat ik mocht leren minder hard te werken, achterover te leunen en de cliënt zelf het werk te laten doen.’

Beginnende coaches
Daarnaast wil ik – als jij beginnend coach bent – jou meteen het vak goed leren, zodat je niet in de valkuil stapt om te veel je best te gaan doen, jezelf uit te zetten en modellen/recepten over je cliënten en je eigen intuïtie heen te leggen. Kortom, de bekende valkuilen van wat we het hulpverlenerssyndroom noemen; vanuit vroege onbewuste kindervaringen jezelf vast zetten in pleasend je best doen. Hoe kan jouw cliënt leren op zichzelf en het leven te vertrouwen als jij dat niet doet en alleen uit controle handelt? Hoe mooi is het als je bewust samen met je cliënt mag transformeren? Leren en groeien doe je samen. Dus ook als je nog geen of nog niet zoveel ervaring hebt, is onze opleiding voor jou een goede keuze.

Dit is wat je gaat leren…

 

De Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen is de mooiste reis die je ooit gaat maken: de reis in jezelf. Wij werken vanuit het geloof dat je anderen kunt ondersteunen in hun zielsreis door eerst deze reis geheel zelf te hebben ondervonden. Ben jij gereed om de komende anderhalve jaar vanuit een dieper niveau te gaan leven en werken? Kom dan dit ware ambacht leren!

In tien 2-daagse Intensives, met ieder een eigen thema, leggen we de weg van buiten naar binnen helemaal af. Zo transformeren we van emoties naar gevoel, van vastzitten naar stromen, van verwarring naar wijsheid en van angst naar liefde. In de eerste Intensive worden intervisiegroepen samengesteld (op basis van regio). Deze intervisiegroepen komen minimaal 1 keer een dagdeel tussen de Intensives samen. Hier ontstaan vaak hechte verbindingen tussen de deelnemers. Sommige intervisiegroepen blijven nog vele jaren na de opleiding samen komen om ervaringen te delen, casussen te bespreken en te oefenen met opstellen.

In deze Opleiding ga je ervaren hoe het is om Intuïtief Systemisch te Coachen. De basis daarvan ligt in het leren werken met de ‘5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Coachen’. Dit zijn 5 eenvoudige stappen die je kunt inzetten om beter te leren luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor de cliënten waar je mee werkt. Goed leren voelen is echt dé weg is naar meer geluk, liefde, wijsheid en kracht. De 5 sleutels helpen je daarbij.

 

Het is vooral kijken en luisteren naar wat het veld ons teruggeeft. Opstellen is een prachtig, diepgaand vak dat je alleen echt kunt omarmen door te doen. Leren door te doen is het speerpunt van de academie. Opstellen gaat niet over goed of fout. Wel over oprechte aandacht, voelen, omgang met spanning en de waarde zien van impasses en blokkades. Het fundamenteel herstellen van de verbinding met jezelf, elkaar en de natuur: dat is waar systemisch werk voor bedoeld is. Met de vernieuwende methode zoals wij die binnen onze school hanteren wordt het bewustzijn verruimd. Daarmee boor je het potentieel in jezelf aan om te doen waarvoor je bedoeld bent: in wie je bent, in je werk, het contact met anderen en op het gebied van je gezondheid.

In iedere Intensive besteden we aandacht aan de 3 pijlers van onze opleiding:

Persoonlijke ontwikkeling:
Jouw coachvragen van dat moment over jouw leven, werk, ondernemerschap en gezondheid.

Menselijke ontwikkeling (theorie/overdracht):
Van geboorte, peuter-/kleutertijd, man/vrouw wording, jouw missie naar leren sterven en spiritualiteit.

Professionele ontwikkeling:
Van individueel coachen naar het werken met teams, organisaties en groepen, online en offline.

Het programma ziet er als volgt uit…

Opleiding Intuitief werkencoachen - Familieopstellingen

In deze Intensive maken we kennis met de opleiding, de plek en onze medereizigers. Je krijgt als het ware eerst een totaal indruk. Denk hierbij aan basistheorie, de geschiedenis, filosofie en missie, visie en waarden van ons werk en de plek in de wereld. Deze intensive gaat ook gewoon over kennismaken en wennen. We leren elkaar, onszelf en ‘het wetende veld’ kennen. Je onderzoekt jouw intentie voor de komende twee jaar. Die intentie is ook een belangrijk deel van de basishouding waar we de volgende Intensive mee aan de slag gaan.

Persoonlijke ontwikkeling
Start van onze reis, kennismaken, jouw thema’s leren inbrengen, veiligheid.

Menselijke ontwikkeling
Overzicht hele menselijke reis, jouw geschiedenis, symptoomniveau, psychodynamisch niveau, systemisch niveau, archetypisch niveau, spiritueel niveau.

Professionele ontwikkeling
Basis visie/filosofie, fenomenologisch waarnemen, zuiver representeren, hoofd/ratio versus lijf/intuïtie. We leren gebruik maken van lichaamsbewustzijn.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive gaan we in op de 5 sleutels tot transformatie die in iedere sessie terug komen en op de ‘coach’ basishouding. Om een coaching sessie of opstelling goed te begeleiden is de juiste basishouding belangrijk. Dit helpt je om op een natuurlijke en authentieke manier een sessie te begeleiden. Dat vraagt van je om naar je eigen intentie te kijken. Het gaat over rapport maken, wezenlijk verbinden met jezelf en de ander. Hier word je als het ware ‘geboren’, we zoomen in op de start van ons leven, de start van een coaching-/trainingssessie en onze opleidingsreis.

Persoonlijke ontwikkeling

Lijf, spanning/stress, vitaliteit, ziekte & gezondheid.

Menselijke ontwikkeling
Emotie, gevoel, 5 sleutels, moeder, geboorte en prenatale tijd. 

Professionele ontwikkeling
Basishouding, intentie, rapport, ’setting the space’.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive gaan we aan het werk met het voorgesprek. Hoe begin je concreet en specifiek een coachgesprek? Wat zeg je? Waar let je op? Hoe zorg je ervoor dat je niet verstrikt raakt in het verhaal? Hoe blijf je bij jezelf? Hoe zorg je dat je naast jouw professionele rol ook echt in verbinding blijft? Hier gaat het om het 1-op-1 coachingsvak. Hoe krijg je de werkelijke vraag boven water? Hoe zorg je goed voor jezelf en de ander? Hoe zeg je meteen al moedig wat je zelf voelt?

Persoonlijke ontwikkeling
Emotionele blokkades, familie, plek in de wereld.

Menselijke ontwikkeling
Moeder & Vader, peutertijd, start ego ontwikkeling.

Professionele ontwikkeling
Voorgesprek, ‘goed begin is het halve werk’.

 

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive leer je heel concreet werken met vloerankers, de meest effectieve 1-op-1 coachingmethode. Je leert om A4-blaadjes te gebruiken als representanten. Na de goede basis van de eerste Intensives is het werken met de vloerankers nu veel gemakkelijker. Daarnaast gaat het over jouw ontwikkeling als volwassene in de liefde. Ons vaders dochter of moeders zoon thema, kortom het Oedipus complex. Hiermee zakken we als groep echt samen dieper het veld in. En neemt de persoonlijke leercurve cumulatief toe!

Persoonlijke ontwikkeling
Liefde, man/vrouw zijn, verbinding met jezelf, kracht opdoen om de liefde meer aan te gaan met je nieuwe partner of bestaande partner.

Menselijke ontwikkeling
Vaders dochter/moeders zoon, mannenlijn, vrouwenlijn.

Professionele ontwikkeling
Individueel coachen/blaadjes opstellingen, vanaf dit moment kun je beginnen met coachen!

In deze Intensive leer je hoe je systemische coaching kunt inzetten voor allerlei soorten relaties zoals liefdesrelaties maar ook zakelijke relaties, zoals bij conflict mediation. Intieme relaties kun je zien als een ontmoeting tussen mensen, maar ook als een ontmoeting tussen twee systemen en zelfs als een ontmoeting tussen twee zielen. We kijken naar het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke seksualiteit en hoe je je werkelijk kunt openen voor de liefde. Als je een partner hebt, is deze de eerste dag van deze Intensive welkom. We laten zien hoe je met stellen werkt in relatie coaching, hoe je bij zakelijke conflicten mediation doet en hoe je een relatieopstelling begeleidt.

Persoonlijke ontwikkeling
Relaties, dynamiek in relaties, seksualiteit/intimiteit, communicatie.

Menselijke ontwikkeling
Theorie over relaties, dynamiek in relaties, seksualiteit/intimiteit, communicatie.

Professionele ontwikkeling
Relatiecoaching, relatieopstellingen en  mediation.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive richten we ons op specifieke systemische dynamieken die zich voordoen in en rondom werk. Denk hierbij aan vragen over je loopbaan, je ondernemerschap en je inkomen. Kortom: jouw roeping, impact en persoonlijk leiderschap. We gaan Intuïtief Systemisch Coachen met behulp van poppetjes, thee-/koffiekopjes, stoelwisseling, gesprekstechnieken en visualisaties. We leren op allerlei creatieve manieren te werken in allerlei contexten. Offline en online. We beginnen met schaduwopstellingen, dwz iemand werkt voor de groep en ik stop het proces om van te kunnen leren.

Persoonlijke ontwikkeling
Werk, loopbaan, roeping, geld, ondernemerschap & persoonlijk leiderschap.

Menselijke ontwikkeling
Levensfasetheorie over werk, loopbaan, geld, roeping en ondernemerschap.

Professionele ontwikkeling
Tekenopstellingen, poppetjes, visualisaties, online & andere bijzondere systemische coachtechnieken.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive staan organisatie-, loopbaan-, team-, sales- en marketingopstellingen centraal. Jouw vraagstukken rondom werk en bedrijf worden sterk onder de loep genomen. Ook is er voor jou ruimte om een bedrijf uit te nodigen voor een live opstelling. Verder leer je over parallelle processen die zich afspelen in de onderstroom van een organisatie en die door mensen in een organisatie worden opgepikt.

Persoonlijke ontwikkeling
Jouw levensmissie, welke grotere velden willen er door jou heen komen, klantgroepen.

Menselijke ontwikkeling
Werken met organisaties en teamvraagstukken.

Professionele ontwikkeling
Organisatie-/teamopstellingen leren.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive kijken we naar de grotere velden en de vraagstukken van deze tijd: Neoliberalisme, migratie, medische ethiek, financiën, klimaat, relaties, onderwijs en spiritualiteit. Voor de wereld is het belangrijk dat er nieuwe perspectieven komen. Door systemisch te kijken naar de huidige wereldproblematiek kunnen we de wereld van onze kinderen helpen betere keuzes te maken. Er is ruimte om een maatschappelijke organisatie uit te nodigen (politiek; NGO’s; ministeries etc.). Daarnaast gaan we aan de slag met de kunst van het verwelkomen van een groep, we gaan in deze Intensive ook veel zelf oefenen in het werken met groepen. Supervisie opstellingen.

Persoonlijke ontwikkeling
Jouw zielsthema, jouw nalatenschap, jouw plek.

Menselijke ontwikkeling
Grote organisaties/politiek/maatschappelijke systemen.

Professionele ontwikkeling
Systemische leiderschaps- & cultuurveranderingstrajecten.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

In deze Intensive leren we werken met de grootste velden, spirituele velden, denk hierbij aan opstellingen over de aarde, maar ook aan werken met dood, vorige levens en spirituele systemen. Kortom: in alle coaching en ontwikkeling is leren loslaten cruciaal! Hoe werkt hechting en fixatie en wat zorgt ervoor dat we kunnen loslaten en dat alles weer gaat stromen? Net als in de tweede Intensive de opleiding ‘geboren’ werd zal hij nu weer gaan ‘sterven’ of beter gezegd transformeren. We oefenen in deze intensive ook zelf veel, met het begeleiden van groepen.

Persoonlijke ontwikkeling
Dood & proces van stervensbegeleiding & loslaten.

Menselijke ontwikkeling
Opstellingen over landen, wereld, aarde, vorige levens & andere grotere velden.

Professionele ontwikkeling
Opstellingen begeleiden met groep, met grotere velden.

Opleiding Intuitief Systemisch Werken | Familieopstellingen

De laatste Intensive staat in het teken van integreren, vervolgstappen, de eindopdracht en afscheid. Het is nu ook tijd om echt helemaal zelfstandig het werk de wereld in te zetten, jouw boodschap uit te dragen en uit te spreken. Een groter podium te zoeken. Meer aan marketing gaan doen en natuurlijk voor de eindpresentaties (voor hen die dat willen).  Samen sluiten we af met een mooie ceremonie.

Persoonlijke ontwikkeling
Marketing, soulbranding & leiderschap.

Menselijke ontwikkeling
De kunst van spiritueel ondernemen.

Professionele ontwikkeling
Grote groepen dragen, voor grote groepen kunnen (uit)spreken.

Na afloop van de Opleiding…

N

Ben jij Intuïtief Systemisch Coach;

N

Heb je een diepgaand inzicht in jezelf en je ondernemerschap gekregen;

N

Heb je zelf opstellingen begeleid;

N

Heb je ervaren hoe opstellingen in uiteenlopende situaties en gebieden gebruikt kunnen worden;

N

Kun je jezelf en anderen in hun kracht zetten met behulp van het eigen maken van innovatieve tools: het nieuwe opstellen;

N

Heb je zelf de transformerende werking van opstellingen ervaren en pluk je er zelf de vruchten van in je persoonlijke en werkzame leven.

Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen

De meest intuïtieve opleiding van NL

 

5.250,– (excl. btw)

Met 1000 euro vroegboekkorting tot en met 4 september.

Je betaalt dan € 4.250 (excl. btw)

N

10 x 2 daagse Intensive met ieder een eigen thema.

N

Intervisiegroepen op basis van regio.

N

Diepe persoonlijke transformatie om je eigen blokkades te doorbreken.

N

Praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten in de praktijk.

N

Meer bezieling en impact in je werk en daarmee meer inkomen in je praktijk.

N

Intensief, krachtig en enorm verdiepend, zowel persoonlijk als professioneel.

Datum, locatie en investering

Datum:

 • De Opleiding bestaat uit 10 x 2-daagse Intensives.
 • De eerste Intensive vindt plaats op maandag 3 en dinsdag 4 oktober 2021.
 • We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30.
 • Intensive 1 – 3 en 4 okt 2022
  Intensive
  2 – 21 en 22 nov 2022
  Intensive
   3 – 23 en 24 jan 2023
  Intensive
   4 – 6 en 7 maart 2023 
  Intensive 5 – 17 en 18 april 2023 
  Intensive 6 – 5 en 6 juni 2023
  Intensive 7 – 3 en 4 juli 2023
  Intensive 8 – 4 en 5 september 2023
  Intensive 9 – 16 en 17 oktober 2023
  Intensive 10 – 27 en 28 november 2023  

Locatie:

 • Hofkerk te Amsterdam, Linneaushof 94.
 • Nabij snelweg, openbaar vervoer op loopafstand.
 • Parkeergarage Middenweg 69 ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand

Investering:

 • € 5.250,- (excl. btw).
  Tot en met 4 september is er een vroegboekkorting van 1000 euro. Je betaalt dus € 4.250,- (excl. btw).
 • Gespreid betalen in 10 opeenvolgende termijnen is mogelijk via de betaalpagina. Hierbij worden extra administratiekosten in rekening gebracht.
 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Certificering

Je krijgt na het afronden van onze opleiding het certificaat van opsteller. Hiervoor gelden bepaalde eisen zoals aanwezigheidsplicht, bijwonen van intervisie-bijeenkomsten en een eindwerkstuk. Opstellen wordt op steeds meer plekken ingezet. Ook als je besluit geen opsteller te worden, is onze opleiding een enorme persoonlijke en professionele verrijking.

Accreditatie

Onze Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen) is geaccrediteerd door de KTNO en NOBCO. Aan de Opleiding Intuïtief Systemisch Opleiding zijn 102 PE uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met deze PE punten kunnen NOBCO coaches hun continue ontwikkeling aantonen in een EIA assessmentprocedure, ter verkrijging van het certificaat van EMCC Foundation, Practitioner, Senior Practitioner of Master Coach.

Accreditatie

Onze Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen) is geaccrediteerd door de KTNO en NOBCO. Aan de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen zijn 102 PE uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Met deze PE punten kunnen NOBCO coaches hun continue ontwikkeling aantonen in een EIA assessmentprocedure, ter verkrijging van het certificaat van EMCC Foundation, Practitioner, Senior Practitioner of Master Coach.

NOBCO PE punten

Eerdere deelnemers over de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

COVID-19

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand en de Coronamaatregelen?
Wij houden ons aan de, tegen die tijd geldende, RIVM-maatregelen.

Ik vind het best spannend om nu te boeken, stel dat we weer een lockdown krijgen. Wat dan?
Als opleidingsinstituut hebben we gelukkig maar beperkt te maken gehad met de een algehele sluiting.. We gaan er nu dan ook van uit dat we in september gewoon live aan het werk kunnen.
Mocht er toch een algehele lockdown komen, dan kijken we tzt wat de mogelijkheden zijn.

Vooropleiding & Kennis

Hoe weet ik of de Opleiding geschikt is voor mij?
Onze Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen is geschikt voor mensen die bereid zijn met een open hart hun eigen proces aan te gaan en de eigen waarheid onder ogen te willen komen. De kern van onze Opleiding ligt in jouw eigen kracht en waarneming en daarna in het leren van een methode.  Je wordt opsteller, door zelf de reis helemaal te maken, niet door de kaart van anderen te bestuderen. Mocht je twijfelen of onze Opleiding wel écht iets voor jou is, maak dan even een belafspraak met Karin via 06 – 40 24 9 042 of mail via info@hylkebonnema.nl, dan kijkt zij samen met jou wat de beste route is.

Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de Jaaropleiding?
Om de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen te kunnen volgen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Denk- en werkniveau ligt op HBO-niveau, maar veel belangrijker is het dat je met een open houding deelneemt, ook als je al ruime ervaring hebt opgedaan in het werkveld. Het is niet nodig dat je al bekend bent met familieopstellingen. Het is wel fijn als je al kennis hebt gemaakt met Hylke tijdens een van de webinars of tijdens een workshop. Voorwaarde is wel dat je al stappen hebt gemaakt in persoonlijke ontwikkeling.

Groep & Activiteiten

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?
Neem mee wat jou comfortabel maakt. Dekentje, evt. warme sokken. Verder hoef je niks voor te bereiden.

Hoe groot is de groep?
Maximaal 100 personen.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?
Alhoewel de meerderheid vrouw is, nemen ook mannen geregeld deel aan onze programma’s. Het programma is voor beiden heel geschikt. De gemiddelde leeftijd ligt de tussen de 40-55 jaar. Steeds meer jonge mensen nemen deel aan onze Opleiding, en het percentage mannen ligt inmiddels gelukkig ook al op 25%.

Krijg ik een certificaat?
Ja, je krijgt een certificaat van deelname.

Wat is het verschil tussen de 4-daagse school en de Jaaropleiding?
In de 4-daagse School ga je stap voor stap, dag voor dag diep op alles in om zo te leren hoe je 1-op-1 sessies kunt doen. Er is ook ruimte om ook alles te integreren in je eigen leven. In de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen leer je opstellingen begeleiden op vele mogelijke manieren, in vele mogelijke situaties. Tijdens deze Opleiding leer je echt alles over familie- en organisatieopstellen én maak je een diepe, persoonlijke reis.

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?
De Hofkerk in Amsterdam ligt gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Parkeren in de buurt is beperkt mogelijk en kost € 3,- per uur. De dichtstbijzijnde parkeergarage (Middenweg 69) ligt op 3 minuten loopafstand.

Ik kom met het Openbaar Vervoer.
De Hofkerk is gevestigd aan het Linneaushof 94 in het oosten van Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij halte Hogeweg kun je met tram 19 of de bussen 41 en 287 uitstappen. Vanaf daar ben je in 2 minuten lopen bij de kerk.

Reserveren & Annuleren

Ik wil graag een optie op deze opleiding, kan dat ook?
Ja, dat kan. Stuur dan een mailtje naar Karin (info@hylkebonnema.nl). 

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?
Je kunt nog tot voor de start aanmelden, maar eerlijk is eerlijk: wij verwachten niet dat er dan nog een plek vrij is. We kunnen nu al merken dat het hard gaat met de boekingen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

Wat als blijkt dat de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen toch niet de juiste weg voor mij is?
Meedoen aan de Jaaropleiding is best een grote beslissing die een stevige financiële en tijdsinvestering vraagt van jou. Ik waardeer het enorm als je besluit te investeren in deze reis voor jezelf, je systeem en de wereld. Het is belangrijk dat het klopt voor jou, mij en de systemen. Daarom nemen we samen de ruimte om tot en met het eerste blok afscheid van elkaar te kunnen nemen als we ervaren dat het niet klopt. Je krijgt dan (na aftrek van het eerste blok + administratiekosten) gewoon je geld terug. Voorwaarde is wel dat je binnen 2 weken na het eerste blok met Hylke bespreekt waarom je wilt stoppen. Daarna is er geen mogelijkheid meer tot restitutie.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?
Nee. Wel vragen we je om je eigen lunch mee te nemen (lunchen in de omgeving is ook mogelijk). Koffie, thee, water en wat lekkers zijn voor onze rekening.

Kan ik gespreid betalen?
Jazeker, gespreid betalen in 10 opeenvolgende termijnen is mogelijk via de betaalpagina. Hierbij worden extra administratiekosten in rekening gebracht.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf – de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday