+31 6 40249042

Hoe je praktisch en snel weer bij je bevlogenheid en daadkracht komt

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

Echt doen wat zin heeft

Goed dat je hier bent. Dat betekend dat je ergens heen wilt. Of juist ergens vandaan. 😉

Ik heb een mooi filmpje voor je gemaakt over hoe je praktisch en snel weer bij je bevlogenheid en daadkracht kunt komen. In 5 simpele stappen kun je zelf een begin maken met het aangaan van je blokkades, op het gebied van je werk, je relatie (of je die nu hebt of niet) en je leiderschap.

Klik rechts op het filmpje dan vertel ik je graag meer.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

PS. Wat leuk dat je zo ver bent gekomen. Als je denkt graag soms eens verder met me zou willen werken laat dan hieronder even je emailadres achter, dan houd ik je op de hoogte.

PS2. En als je gelijk nu al weet  dat je samen met me echt dieper aan de slag wilt dan heb ik een  mooi online progamma voor je. Lees dan hieronder even verder.

Zo creëer je een doorbraak

Verder met mij op innerlijke reis?

Wil je verder met mij op een persoonlijke innerlijke reis dan heb ik een mooie online training ‘Ontdek de geheime agenda van je ziel’ voor je. De online training ‘Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel’ bied een diepe persoonlijke reis, waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk. Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. En ook ons eigen systeem, onze relatie, de liefde en de intimiteit daarin groeien. Minder afhankelijk zijn van de liefde van een ander en zelf meer in de liefde kunnen gaan staan. Moedig durven uitreiken.

  • Les 1 Je bent waar je bent
  • Les 2 Je lijf, spanning en emoties
  • Les 3 Zie je oude verhalen
  • Les 4 Voel je liefdevolle seksuele levenskracht’
  • Les 5 Stap in je leiderschap

De online training is een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk, je roeping leven, op het gebied van je relatie, in de liefde en de intimiteit en je gezondheid.

Je weet dat het tijd is

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start.

Je wortels vinden

Je gaat op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familie-geschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen.

 

T/m 12 mei kun je meedoen met 50% introductie korting.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Persoonlijke ontwikkeling

 Jouw vraag, jouw situatie, heb je hierna helder, je kunt het aan en er zelfs een beetje naar glimlachen, er ontstaat ruimte voor je groei’

 Je lijf, je spanning, jouw emoties, jouw overtuigingen, hierna heb je geleerd om beter te kunnen voelen, door ontspanning, aandacht en bewustzijnstraining

 Je oude emoties, je oude verhalen, hierna heb je geleerd om in je oude destructievere patronen te herkennen welke oude emoties nog in jouw meespelen, waardoor er in een keer zoveel meer ruime is ontstaan voor nieuwe positieve stappen

 Jouw liefde, jouw relaties, hierna is er nieuwe liefde ontstaan, verwarring, verdriet, blokkades hebben plaats gemaakt voor nieuwe levenskracht. Je durft je weer meer te openen voor de liefde

 Jouw werk, jouw geld verdienen met je roeping. Je ervaart hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je.

 Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders! Gefeliciteerd.

 

Investering nu 27,- (normaal 47,-). Je kunt t/m 7 mei meedoen met 50% introductie korting. 

Ik maak ruimte voor al jouw persoonlijke vragen op 2 ‘live’ online events.

50% kortingsvoucher op workshop (Geld Verdienen met je Roeping of Leef de Liefde.

Besloten FB groep om vragen te kunnen stellen aan Hylke en zijn team en met elkaar te kunnen delen.

Optioneel: Als je wilt 1 x Skype coachingsessie met team Hylke (Zij werken al meer dan 5 jaar met hem samen).

Hylke Bonnema
Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider 

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geld dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geinspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

 

Wees moedig, reik uit, luister naar je lijf, vertrouw je instinct,

vecht voor de liefde en doe wat echt zin heeft. 

Super, ik houd je op de hoogte!

Zelf intuitief systemisch coachen leren?

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Super, ik houd je op de hoogte!