...

Ontdek je Immuunkracht

Reset je werk, je liefde en je leven

 

Online Training

 

Systemische Geheimen voor deze Nieuwe Tijd

Gebruik deze tijd voor bezinning op werk, liefde en gezondheid. Versterk je immuunsysteem.

De weg naar binnen is de weg naar buiten

Ik voel me geïnspireerd om samen met jou dit bijzondere moment te gebruiken voor een transformatie naar meer liefde, kracht en wijsheid, voor onszelf en als mensheid.

Neem samen met ons, thuis van achter je computer, jezelf, je relaties en ons immuun- en economische systeem onder loep.

Hoe kunnen we goed voor onszelf en onze naasten zorgen en nuchter afstand houden. En hoe kunnen we tegelijkertijd niet meegaan in de angst maar juist deze bijzondere tijd gebruiken voor bezinning?
Laten we luisteren naar de systemisch boodschap in de onderstroom van het Coronavirus.

Speciaal voor deze tijd willen wij jou uitnodigen met ons op reis te gaan.

Het programma

Online programma in 4 delen

Het programma is een schetsroute; we gaan werken met wat zich aandient in het moment, met jouw actuele levensvragen.

Deel 1 –  ‘Crisis als kans. Leef je Immuunkracht’

 • Introductie systemische wetenschap, fenomenologie
 • Boodschap van het Coronavirus; angst, immuunsysteem en de aarde
 • Zelf aan het werk met jouw persoonlijke uitdagingen, versterken van je immuunkracht
 • Oefeningen, video’s, coaching die je thuis kunt volgen, vragen en meditatie

Deel 2 – ‘Ontwikkel je werk. Leef je Roeping’

 • Terugblik op Corona, crisis en immuunkracht
 • Leef je roeping, gebruik je talent
 • Versterk je verdiencapaciteit en bereik nieuwe klanten 
 • Praktisch doen en je leiderschap tonen
 • Thuis verder oefenen, vragen en meditatie

Deel 3 – ‘Doorbreek je patronen. Leef je Liefde’

 • Terugblik op werk, roeping, verdiencapaciteit en leiderschap
 • Basis, vrijheid, autonomie, eigen liefde, lijf (dansmeditatie), hart/emoties en seksualiteit/intimiteit
 • Hervind of vind nieuwe liefde in je leven
 • Verbinding met verloren familie, zelf thuis de systemische transformatie methode gebruiken.
 • Thuis verder oefenen, vragen en meditatie

Deel 4 – ‘Verbind met je intuïtieve oerkracht. Leef je Wijsheid’

 • Terugblik op liefde, patronen, communicatie, behoeften
 • Jouw intuïtieve wijsheid, lijf, emoties, gevoelens, ziel & spirit
 • Oerkracht, schaduw, ‘kundalini’ & voorouders
 • Stap voor stap, buigen en genieten van de vrijheid om alles lief te hebben
 • Meditatie, vragen en dank

Persoonlijke ontwikkeling

Dit levert naar binnen gaan je op

N

Je lijf, je spanning, jouw emoties, jouw overtuigingen; hierna heb je geleerd om beter te kunnen voelen door ontspanning, aandacht en bewustzijnstraining.

N

Je oude emoties, je oude verhalen; hierna heb je geleerd om in je destructievere patronen te herkennen welke oude pijn nog in jou meespelen, waardoor er in een keer zoveel meer ruime is ontstaan voor nieuwe positieve stappen.

N

Jouw liefde, jouw relaties; hierna is er nieuwe liefde ontstaan, verwarring, verdriet, blokkades hebben plaats gemaakt voor nieuwe levenskracht. Je durft je weer meer te openen voor de liefde.

N

Jouw werk, jouw geld verdienen met je roeping; je ervaart hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je.

N

Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders! Gefeliciteerd.

N

Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders! Gefeliciteerd.

 • Investering  € 47,- (incl. btw)
 • EXTRA – Ontvang de Online Training ‘Verborgen Boodschap van de Ziel’ die je thuis kunt volgen, wanneer je wilt twv € 147,- .
 • EXTRA – Besloten online community om vragen te kunnen stellen aan mij en mijn team en met elkaar te kunnen delen.
 • EXTRA – Videomateriaal met oefeningen, lichaamswerk en meditatie voor thuis.
 • EXTRA – gratis een Skypesessie (30 minuten) met Monique Ansia (hoofdassistent van Hylke). 

Je ontvangt de kortingscodes en inloggegevens na je aanmelding.

Nathalie over de online training

Hylke, je online training systemisch werk was een waar feestje! Iedere webinar was een pareltje op zich en een verrijking van m’n week. Op voorhand was ik heel benieuwd of het zou werken, op deze manier het werk leren. Ik heb niet zoveel met computers, beetje haat liefde verhouding en werk liever rechtstreeks met mensen en het veld wat dan ontstaat.
In een drukke tijd maakte de online training het toch mogelijk in de rust van m’n eigen huiskamer te leren en ervaren en de combinatie van webinars en live sessies maakte je aanbod voor mij een ideale combinatie.
De webinars hebben me echt verrast, om meerdere redenen. Jij doet het op een heerlijke au naturel down to earth manier. Je bent lekker authentiek, creëert een huiselijke sfeer en bent tegelijkertijd in staat de groep neer te zetten, en een open veilige ruimte. Ook als je niet op het specifieke moment live inlogde maar achteraf de webinar volgde.  Ook dan zat je er middenin en voelde je de kracht van de groep. Echt mooi!
En jouw enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en hoe je dat allemaal met elkaar verbindt, dat heeft me ook echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend! 

Veelgestelde vragen over de live online training 

Moet ik de training voor een bepaalde datum afronden?

Nee, de online training blijft te allen tijde voor je beschikbaar. Je kunt de trainingen dus in je eigen tempo doen wanneer jij wilt.

Hoeveel tijd kost het?

De online training ‘de Verborgen boodschap van je Ziel’ bestaat uit 5 modules met videomateriaal, die per module ongeveer 30 minuten kosten.

Hoe kom in contact met andere mensen die deze training doen?

Speciaal hiervoor hebben we een online community in het leven geroepen, waarin je contact kunt maken met de andere deelnemers, om te verbinden en eventueel samen ervaringen te delen.

Ik wil de training graag gaan volgen maar ik ben de komende tijd te druk…
Dat is helemaal geen probleem. Je kunt ook gewoon later starten op een moment dat het je beter uitkomt. Ook de online community blijft gewoon beschikbaar.

There are no upcoming events at this time.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday