...

Online Training 'Ontdek de verborgen boodschap van je ziel'

Maak nieuwe keuzes die bij jou passen op het gebied van werk, liefde en leiderschap

Op reis in jezelf

Wil je met mij op een persoonlijke innerlijke reis dan heb ik een mooie online training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’ voor je.

De online training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’ is een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk, je roeping leven, op het gebied van je relatie, in de liefde en je gezondheid.

Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. Minder afhankelijk zijn van de liefde van een ander en zelf meer in de liefde kunnen gaan staan. Moedig durven uitreiken.

 

  • Les 1 Je bent waar je bent
  • Les 2 Je lijf, spanning en emoties
  • Les 3 Zie je oude verhalen
  • Les 4 Voel je liefdevolle seksuele levenskracht’
  • Les 5 Ga in je leiderschap staan

Je weet dat het tijd is

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start.

Je wortels vinden

Je gaat op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familiegeschiedenissen ontdekken.
 
Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Online training
Online Training ‘Ontdek de verborgen boodschap van je ziel’

N

Je lijf, je spanning, jouw emoties, jouw overtuigingen, hierna heb je geleerd om beter te kunnen voelen, door ontspanning, aandacht en bewustzijnstraining

N

Je oude emoties, je oude verhalen, hierna heb je geleerd om in je oude destructievere patronen te herkennen welke oude emoties nog in jouw meespelen, waardoor er in een keer zoveel meer ruime is ontstaan voor nieuwe positieve stappen.

N

Jouw liefde, jouw relaties, hierna is er nieuwe liefde ontstaan, verwarring, verdriet, blokkades hebben plaats gemaakt voor nieuwe levenskracht. Je durft je weer meer te openen voor de liefde.

N

Jouw werk, jouw geld verdienen met je roeping. Je ervaart hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je.

N

Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders! Gefeliciteerd.

Investering:

€ 147,- 

Levenslange toegang tot de training.

Toegang tot de online community Earth Spirit Tribe

Nathalie over de Online Training

 
Hylke, je online training systemisch werk was een waar feestje! Iedere webinar was een pareltje op zich en een verrijking van m’n week. Op voorhand was ik heel benieuwd of het zou werken, op deze manier het werk leren. Ik heb niet zoveel met computers, beetje haat liefde verhouding en werk liever rechtstreeks met mensen en het veld wat dan ontstaat.
 
In een drukke tijd maakte de online training het toch mogelijk in de rust van m’n eigen huiskamer te leren en ervaren en de combinatie van webinars en live sessies maakte je aanbod voor mij een ideale combinatie.
 
De webinars hebben me echt verrast, om meerdere redenen. Jij doet het op een heerlijke au naturel down to earth manier. Je bent lekker authentiek, creëert een huiselijke sfeer en bent tegelijkertijd in staat de groep neer te zetten, en een open veilige ruimte. Ook als je niet op het specifieke moment live inlogde maar achteraf de webinar volgde.  Ook dan zat je er middenin en voelde je de kracht van de groep. Echt mooi!
 
En jouw enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en hoe je dat allemaal met elkaar verbindt, dat heeft me ook echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend! 

Veelgestelde vragen over de online training 

Moet ik de training voor een bepaalde datum afronden?
Nee, de online training blijft ten alle tijden voor je beschikbaar. Je kunt de trainingen dus in je eigen tempo doen wanneer jij wilt.
Hoeveel tijd kost het?

De Online training ‘de Verborgen boodschap van je Ziel’ bestaat uit 5 modules met videomateriaal, die per module ongeveer 30 minuten kosten.

Hoe kom in contact met andere mensen die deze training doen?

Speciaal hiervoor hebben we een online community in het leven geroepen, waarin je contact kunt maken met de andere deelnemers, om te connecten en eventueel samen ervaringen te delen.

Ik wil de training graag gaan volgen maar ik ben de komende tijd te druk…

Dat is helemaal geen probleem. Je kunt ook gewoon later starten op een moment dat het je beter uitkomt. Ook de online community blijft gewoon beschikbaar.

There are no upcoming events at this time.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

 

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

 

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

 

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

 
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday