+31 6 40249042

Online Training 'Intuïtief Systemisch Coachen' met Hylke Bonnema

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Intuïtief Systemisch Coachen leren?

Goed dat je hier bent.

Ik heb een mooi filmpje voor je gemaakt over hoe je praktisch en snel in 3 stappen beter kunt coachen.

Klik rechts op het filmpje dan vertel ik je graag meer.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

PS. Wat leuk dat je zo ver bent gekomen. Als je denkt graag soms eens verder met me zou willen werken laat dan hieronder even je emailadres achter, dan houd ik je op de hoogte.

PS2. En als je gelijk nu al weet  dat je samen met me echt dieper aan de slag wilt dan heb ik een  mooi online progamma voor je. Lees dan hieronder even verder.

In 3 stappen beter intuïtief coachen

Verder met mij op innerlijke reis?

Ben je coach, therapeut, healer, of wil je dit graag worden en wil je verder en dieper met me op een persoonlijke innerlijke reis. Of altijd al met familieopstellingen aan de slag hebben willen gaan met je klanten? Of zelf er inhoudelijk meer over hebben willen leren, maar tot nu toe hier niet genoeg tijd of geld voor kunnen vinden? Dan heb ik nu een hele mooie oplossing voor je. De online training  ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’. Ontdek hoe je familieopstellingen kunt toepassen in 1:1 sessies en maak je eigen persoonlijke systemische reis.

  • Les 1 Introductie
  • Les 2 Lijf, emoties en geboorte
  • Les 3  Vrouw zijn, man zijn, liefde en relaties
  • Les 4 Werk, organisatie en leiderschap
  • Les 5 De basishouding
  • Les 6 Het voorgesprek
  • Les 7 Opstellen in 1:1 met vloeranker – de blaadjes methode’

Intuïtief Systemisch Coachen

De online training bied direct toepasbare kennis over het ambacht, het nieuwe opstellen, waardevolle oude wijsheid van natuurvolkeren praktisch vertaald naar nu en een diepe persoonlijke reis waarbij je zelf je eigen blokkades aan kunt gaan op het gebied van werk. Denk daarbij aan nog meer vanuit je roeping werken en nog meer klanten mogen helpen met groei voor jezelf, je klanten en je praktijk. En ook ons eigen systeem, onze relatie, de liefde en de intimiteit daarin groeien. Minder afhankelijk zijn van de liefde van een ander en zelf meer in de liefde kunnen gaan staan. Moedig durven uitreiken. En natuurlijk leer ik je de grondbeginselen van het prachtige systemische vak en kun je zelf hier je eerste stappen in gaan maken.

 

 

 

Professionele ontwikkeling

(+ persoonlijke ontwikkeling ;-))

 Ontdekken hoe je intuïtief systemisch coachen toe te passen in 1:1 sessies. 

Inclusief: basistheorie, nieuwe opstellen, lijf/emoties/geboorte, liefde/relaties, geld/roeping, organisatie/leiderschap, basishouding, voorgesprek en meer.

 Jouw werk, jouw geld verdienen met je roeping. Je ervaart hernieuwde helderheid over je passie, je ziet je nieuwe richting voor je.

 Jouw leiderschap, jouw beweging, jouw resultaat! Je sluit af met echt concrete nieuwe stappen, je ziet het anders, voelt het anders en doet het nu anders!

 

Investering € 297,- Ontdek hoe je familieopstellingen kunt toepassen in 1:1 coaching en maak je eigen persoonlijke systemische reis. 

 Inclusief 7 eerder opgenomen exclusieve webinars ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ met Hylke Bonnema.

Ik maak ruimte voor al jouw persoonlijke vragen op ‘live’ online events

Besloten online community, om vragen te kunnen stellen aan mij en mijn team en met elkaar te kunnen delen.

EXTRA – 50% kortingsvoucher op de workshop Intuïtief Systemisch Coachen.

EXTRA – optioneel – Skype coaching met team Hylke, wanneer nodig (die al meer dan 5 jaar met hem samen werken).

Hylke Bonnema
Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider 

 
Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geld dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geinspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

 

Wees moedig, reik uit, luister naar je lijf, vertrouw je instinct,

vecht voor de liefde en doe wat echt zin heeft. 

Super, ik houd je op de hoogte!

Zelf intuitief systemisch coachen leren?

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Super, ik houd je op de hoogte!