...

ONLINE OPLEIDING

Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen

 

 7 live online bijeenkomsten

van 10:00 – 13:00 uur (pauze van 11:30 – 12:00 uur)

– Start 20 januari 2022 –

 

ONLINE OPLEIDING

Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen

 

7 live online bijeenkomsten

van 10:00 – 13:00 uur (pauze van 11:30 – 12:00 uur)

– Start 20 januari 2022 –

Verbinding met diep intuïtief weten, meer daadkracht, zichtbaarheid & impact.

Leer 1 op 1 Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen

Persoonlijk leiderschap in werk, liefde en leven

 

Voor veel mensen is de winter dé tijd om in werk te groeien. Gebruik deze tijd als mogelijkheid om jouw impact te vergroten. Juist nu is naast offline werken online werken ook heel belangrijk. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Hoe kun je ook online Intuïtief Systemisch werken?

In deze online training leer je niet alleen hoe je online intuïtief kunt coachen, maar krijg je ook praktische steun bij het opstarten of doorstorten van je eigen praktijk. Je maakt je het online coachen eigen, door het direct toe te passen en je eigen thema’s aan te pakken.

– Hylke Bonnema –

Wat ga je leren?

We gaan ons richten op intuïtief systemisch werken, met een focus op online. Echter de skills en tools die je daarbij krijgt aangereikt, kun je ook inzetten als je gewoon fysiek, dus offline, werkt.

In 7 weken gaan we je zoveel mogelijk leren op het gebied van intuïtief systemisch werk, middels een programma van 7 live online bijeenkomsten + theoretische onderbouwing vanuit ons boek ‘Het Nieuwe Opstellen’. Kijk voor meer informatie naar het programma hieronder.

Meteen al na week 3 gaan we je ondersteunen om te beginnen met het toepassen in de praktijk.

De laatste dag is er vooral om jou te helpen je coaching praktijk in de wereld, of nog meer in de wereld, te zetten.

Bij ons leer je online intuïtief werken en familieopstellingen door het echt te doen en door zelf een innerlijke reis te maken en in je eigen leven en werk te ervaren wat het effect is! Je kunt het pas toepassen als je het aan den lijve hebt ondervonden en de resultaten hebt kunnen voelen.

Wat je bereikt met de training:

N

Je kunt systemisch waarnemen en handelen.

N

Je hebt praktische en direct toepasbare coachingtechnieken geleerd.

N

Je hebt geleerd hoe je online intuïtief systemisch werken en familieopstellingen kunt toepassen.

N

Je hebt skills en tools gekregen die je óók kunt inzetten bij de gewone fysieke offline variant.

N

Je hebt ervaren hoe je in je coaching kunt vertrouwen op je intuïtie en weet je hoe je die kunt inzetten in je sessies.

N

Je heb meer bezieling, impact en inkomen in je praktijk

2 Varianten

Live versie

De online bijeenkomsten zijn heel mooi en bijzonder om echt live te ervaren en alleen dan kun je natuurlijk online meedoen met de (familie)opstellingen die worden gedaan EN ook live je eigen vragen stellen. Live erbij zijn heeft daarom wel echt een enorme meerwaarde. Daarnaast gaan we, om je (online) coachingsvaardigheden te ontwikkelen (of verder te verdiepen) 1 op 1 online Systemisch Coachen met elkaar oefenen in online intervisiegroepen. Zo kun je direct gaan toepassen wat je hebt geleerd. 

Achteraf kijken

Voor sommige mensen is het echter onmogelijk om live aanwezig te zijn. Er moet gewerkt worden, of de kinderen zijn thuis. Omdat het dan wel weer heel jammer is als je helemaal niet mee kunt doen, hebben we hier een mooie oplossing voor bedacht. Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving en kunt de opnames van de live bijeenkomsten terugkijken. Net als in de Live versie kun je in de Achteraf Kijken versie wel gewoon meedoen met de online intervisiegroepen, om zo online je (online) coaching vaardigheden te ontwikkelen. Je ontvangt dan 50% korting op de prijs van de Live versie.

Dit is wat je gaat leren…

Het ontdekken van de geheimen van het Intuïtief Systemisch Werken en Familieopstellingen doen we door de methode ook op onszelf toe te passen. We walk our talk. We gebruiken hierbij de ‘5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Werken’. Dit zijn 5 eenvoudige stappen die je kunt inzetten om beter te leren luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor de cliënten waar je mee werkt. Goed leren voelen is echt dé weg naar nog beter kunnen coachen. De 5 sleutels helpen je daarbij.

Met behulp van het Nieuwe Opstellen ontdek je welke interne blokkades jouw groei momenteel beperken of zelfs belemmeren. Je maakt tijdens deze online opleiding Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen dus ook een diepe persoonlijke transformatie op het gebied van werk, liefde en leiderschap over je eigen leven. Zodat je kunt luisteren naar jouw eigen intuïtieve diepe weten.

Het programma

Week #1 - Kennismaken, basistheorie en jouw intentie

Donderdag 20 januari

Kennismaken, uitleg van de training en het zetten van jouw intentie. We maken een start met de basishouding en de kunst van het helpen en waarnemen. Basistheorie, fenomenologisch kijken, intuïtie, emotie, gevoel, ziel en het systemische veld. De basisprincipes van Online Coachen, wat werkt wel en wat werkt niet. Daarna gaan we meteen het geleerde in de praktijk toepassen, door te beginnen met online opstellingen te doen in groepjes.

Week #2 - Basishouding, lichaamswerk en de blaadjesmethode

Donderdag 27 januari

De basishouding en het 1 op 1 vraaggesprek, een goed begin is het halve werk. De basishouding is het fundament voor het systemische werk. In de basishouding gaat het om jouw verbinding met jezelf en je diepere intentie. Daarnaast is lichaamsbewustzijn en ademhaling belangrijk. Het gaat om jouw waarneming vanuit je lijf. Je leert rapport maken en samen met je cliënt op reis gaan. We doen systemisch werk rondom lijf, spanning, stress en eventueel ziekte. Je leert de 5 stappen in coaching sessies en de blaadjesmethode voor thuis.

Week #3 - Blokkades, oude verhalen en vrouw- manzijn

Donderdag 3 februari

We gaan aan de slag met een online tekensessie. Tegelijkertijd kijken we naar jouw blokkades en de daarbij behorende oude emotionele verhalen. Hoe ben jij nog verstrikt in de relatie met je vader of je moeder? We kijken naar de vader/dochter relatie en naar de moeder/zoon relatie. We onderzoeken ons vrouw- en man-zijn en maken een begin met de mannenlijn en de vrouwenlijn. Daarna gaan we dieper in op de symptoom, psychodynamische, systemische, archetypische en spirituele laag in coaching en je leert hoe je een tekensessie doet met een cliënt online.

Week #4 - Liefde, relatie, intimiteit en seksualiteit

Donderdag 10 februari

We gaan dieper in op tekenopstellingen met deze keer als focus liefde en relaties. We onderzoeken onze relatie met onze verlangens en blokkades op het gebied van relatie, intimiteit en seksualiteit. Het gaat hier over de grotere beweging in het leven. Het gaat er hierbij niet over dat je alleen gelukkig kunt zijn als je een relatie hebt, geluk zit dieper. Je leert vergaand werken met online tekenopstellingen in coaching, met als focus liefde en relaties.

Week #5 - Relatiecoaching, onze loyaliteiten en verborgen verhalen

Donderdag 17 februari

We gaan dieper in op online relatiecoaching en je maakt kennis met het werken met 2 mensen. We gaan hierbij in op relatie-dynamieken en hoe jij je daartoe goed kunt verhouden. We gaan dieper in op loyaliteiten en verborgen verhalen, en onze diepe verbinding met de vrouwen en/of de mannen in ons leven. Voel jij je gesteund? Ik ga live een online sessie relatiecoaching doen met 1 van de deelnemers.

Week #6 - Loopbaan-, business- en teamcoaching en jouw roeping

Donderdag 10 maart

We verkennen het werken met loopbaan-, business- en teamcoaching en daarnaast kijken we naar jouw coach praktijk, naar jouw authentieke inspiratie vs jouw overlevingsstructuur. Wat is jouw roeping, jouw unieke coachtalent,  jouw authentieke stijl en wie zijn jouw klantgroepen? Daarnaast kijken we naar de basisprincipes van leiderschap en cultuurverandering in organisaties en maak je kennis met online business-, organisatie-, en teamcoaching. Je leert werken met loopbaanvraagstukken.

Week #7 - Het grotere verhaal, jouw praktijk in de wereld en... jouw volgende stap

Donderdag 17 maart

Wat neem je mee de wereld in van deze training, hoe creëer je meer impact? Welke plaats heb jij in de wereld? We kijken naar wereldproblemen in een systemisch historische context. Welk grotere verhaal, welke diepe bezieling wil er door jou heen komen? We kijken systemisch naar spiritualiteit en de diepere velden.  We doen systemische borgingsrituelen en vullen je EHBO koffertje voor coaches. Kortom wat heb je geleerd, hoe zet je het neer en wat neem je mee.

Online Opleiding
Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen

Live versie: € 995,- (excl. btw)

N

In 7 live online bijeenkomsten leren Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen.

N

Je (online) coachingsvaardigheden ontwikkelen in online intervisiegroepen

N

Praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten in de praktijk.

N

Diepe persoonlijke transformatie om je eigen blokkades te transformeren in talenten, mogelijkheden en krachtbronnen.

N

Inclusief mijn boek 'Het Nieuwe Opstellen' dat je bij deze training krijgt

N

Kort, krachtig en enorm verdiepend, zowel persoonlijk als professioneel.

Online Opleiding
Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen

Achteraf terugkijken
€ 495,- (excl. btw)

N

In 7 lessen online leren Intuïtief Systemisch Werken.

N

Terugkijken wanneer het jou uitkomt.

N

Online intervisiegroepen, om zo online je (online) coaching vaardigheden te ontwikkelen

N

Inclusief mijn boek 'Het Nieuwe Opstellen' dat je bij deze training krijgt

N

50% korting op de prijs van de Live online variant.

 

Live data, tijden en investering

 

 

 

Data

  • 20 januari, 27 januari, 3 februari, 10 februari, 17 februari, 10 maart, 17 maart. Steeds op donderdagochtend

Tijd

  • Van 10:00 – 13:00 uur (pauze van 11:30 tot 12:00 uur)

Investering

  • Investering Live € 995,- (excl. btw). Achteraf kijken € 495,- (excl. btw)
  • Na je aanmelding krijg je een mail met praktische informatie en de inlogcodes voor de online leeromgeving. Voor de achterafkijkers komen de opnames steeds de maandag na de live bijeenkomst beschikbaar.
  • Inclusief het boek Het Nieuwe Opstellen (krijg je thuisgestuurd).

Deelnemers over het werken met Hylke..

Josine

Mathilda

Ik ben al een tijdje alleen en wil mijn oude verhalen loslaten en weer vertrouwen in mezelf vinden om me open te stellen voor de liefde.

Anita

De webinars hebben me echt verrast, om meerdere redenen. Jij doet het op een heerlijke down-to-earth manier. Je bent lekker authentiek, creëert een huiselijke sfeer en bent tegelijkertijd in staat de groep neer te zetten, en een open veilige ruimte. 

Ingrid

Ook als je niet op het specifieke moment live inlogde maar achteraf de webinar volgde. Ook dan zat je er middenin en voelde je de kracht van de groep. Echt mooi!

Nathalie

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

Vragen over de online opleiding

Ik kan niet bij elke live sessie aanwezig zijn, is het dan nog wel zinvol om mee te doen?
Jazeker! De online meetings van de Live Online Opleiding – ‘Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen’ worden opgenomen. Je kunt ze dus, ook als je de live versie hebt gekocht altijd nog helemaal bekijken en meedoen. Daarnaast kun je, om je (online) coachingsvaardigheden te ontwikkelen gewoon meedoen de met met de online intervisiegroepen.. 

Hoe groot is de groep?
Omdat we online werken is er geen maximum aantal deelnemers. Meestal zijn hebben we ca. 50 deelnemers.

Hoeveel tijd kost het?
Naast het bijwonen van de online bijeenkomsten maken we voor de training ook intervisiegroepjes. Het is de bedoeling dat je vanaf week 2 ook gaat oefenen met elkaar. Als je behoefte hebt aan theoretische onderbouwing bij de Opleiding is het fijn het boek Het Nieuwe Opstellen te lezen (dat je bij deze training krijgt). Je tijdsbesteding bepaal je daarmee (naast de online bijeenkomsten) dus helemaal zelf

Krijg ik een certificaat?
Ja, de Online Opleiding – ‘Intuïtief Systemisch Werken | Familieopstellingen’ wordt afgerond met een mooi (digitaal) certificaat. Deze training is alleen niet gecertificeerd.

Online werken

Is Zoom wel veilig?

Wij gebruiken de betaalde versie van Zoom, die is veiliger dan de gratis versie, waar veel gedoe over is. Zoom doet er alles aan om de veiligheid ook te garanderen. Wij werken met registratie en wachtwoorden, ook de opnames zijn beveiligd met een wachtwoord.

Kan ik deze training alleen op een laptop of pc volgen?

Nee, je kunt de training ook op een smartphone of tablet volgen. Je kunt het dus overal doen, zolang je maar een rustig plekje voor jezelf hebt, waar je wat privacy hebt. Er wordt geoefend in break-out rooms, dan deel je ook je camera en geluid.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?
Nee. Het boek Het nieuwe Opstellen krijg je na je aanmelding vanzelf in je brievenbus.

Kan ik gespreid betalen?
Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday