...

OerTheater - Date met je Ziel

Ontwikkel je liefde, kracht en wijsheid en ontdek de vrijheid om alles lief te hebben, zoals het is

OerTheater - Date met je Ziel

Ontwikkel je liefde, kracht en wijsheid en ontdek de vrijheid om alles lief te hebben, zoals het is

OerTheater – Date met je Ziel

OerTheater: Oeroude wijsheid verpakt in een hedendaags jasje. Maak kennis met Hylke Bonnema en zijn bijzondere nieuwe opstellingen en ga op zoek naar je zielsboodschap.

Wat voor lelie wil er groeien op welke drek in jouw leven? Waar houd jij jezelf nog tegen in de liefde, in je werk en in je gezondheid. Ontwikkel je liefde, kracht en wijsheid en ontdek de vrijheid om alles lief te hebben, zoals het is. Een helende reis voor jezelf, je naasten en de wereld. Een leuke, bijzondere, ontroerende verwenavond, waarbij je kunt lachen, huilen en bekrachtigd worden in je leven.

Eeuwenoud theater

Voordat de oude Grieken ons westerse theater ontwikkelden, hadden we OerTheater. Deze ceremonies brachten onze voorouders in contact met het heilige mysterie. Zij gebruikten dit oeroude ‘theater’ om te communiceren met de goden, de natuurkrachten en hun eigen spirit. Het is gebaseerd op ceremonies die werden gebruikt door sjamanen, druïden en heksen. Zoals de bouwers van ‘Stonehenge’, of andere plekken waar heilige ceremonies en feesten ter ere van de zonnewende werden gevierd. Na vele eeuwen komt dit werk nu weer naar boven en helpt ons in deze uitdagende tijd om opnieuw de verbinding te kunnen maken. Verbinding met je eigen onbewuste en het collectief onbewuste, zoals de bekende psychiater Carl Jung het noemde. 

Wat biedt OerTheater jou?

N

Een avond vol diepgang én humor

N

Een kennismaking met de bijzondere manier van opstellen van Hylke

N

Kippenvel

N

Een diep perspectief op de onderstroom in je leven

N

Verbinding met je eigen onbewust en het collectieve onbewuste

N

Een moment van persoonlijke & collectieve transformatie

Kippenvel

Ontdek samen met ons wat deze bijzondere oeroude opstellingen ons willen leren, over jezelf, over je gezin, over je familie, over je land en over de wereld. Hylke neemt je mee op reis. Op een authentieke, maffe maar ook leuke manier weet hij je te raken en je ook aan het lachen te maken. Groeien kan echt leuk zijn. Sommige bezoekers spraken van een openbaring. Anderen over kippenvel.

Zweverig of niet

Ben jij iemand die dit normaal zweverig vindt? Dan nodigen we je uit om sceptisch te zijn en voor jezelf te ervaren wat je ervan vindt. Je kunt gewoon komen kijken en hoeft niets. Wil je juist iets transformeren in je leven wat nu niet goed stroomt? Dan kan dat ook. Door jezelf open te stellen of misschien zelfs wel mee te doen op het podium. Het een keer meemaken kan je wereldbeeld veranderen.

Diep, echt en ontroerend

Hylke begeleidt al meer dan twintig jaar opstellingen en geeft al meer dan vijftien jaar les. De opstellingen laten ons heel diep naar onszelf, onze relaties en onze wereld kijken. Het brengt ons in verbinding met de onderstroom in ons leven. Ontdek wat intuïtief systemisch coachen jou aan liefde, kracht en wijsheid kan brengen. Ervaar de persoonlijke en collectieve transformatie door middel van deze helende, ontroerende, confronterende, maar ook fijne en leuke opstellingen ceremonies. Kortom, OerTheater!

Investering:

incl. btw

1 ticket € 37,-
2 tickets € 57,-
4 tickets € 97,-

Corona

Tijdens al onze events houden we ons aan de dan geldende corona-richtlijnen mbt aantal bezoekers, 1,5 m afstand, hygiëne, etc.

[events-calendar-templates template=”default” style=”style-2″ category=”Oertheater” date_format=”full” start_date=”” end_date=”” limit=”999″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future” featured-only=”false” columns=”2″ autoplay=”true”]

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Diep ontroerd geraakt, geconfronteerd en erg gelachen

Marieke 
Marieke
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday