...

Mijn Visie

Ik zie een wereld voor me waar mensen opnieuw een fundamentele verbinding hebben met elkaar, hun verleden, de aarde en de natuur. Ik geloof dat het belangrijk is dit in het hier en nu echt te leven, dwz in de modder van ons dagelijks bestaan. In onze kwetsbare, menselijke zoektocht in ons lichaam, met de liefde, in de wereld met ons werk. Hierin geloof ik dat we fundamenteel zelf verantwoordelijk zijn voor alles en dat we daarbij ook hulp mogen vragen en geven aan elkaar. De wereld kan niet meer wachten op meer echte verbinding. – Hylke Bonnema

Verbinding met onszelf, elkaar en de natuur

 

Hoe kunnen we een fijne relatie hebben?

Hoe kunnen we omgaan met chronische ziektes?

Hoe kunnen we meer bezieling voelen in ons werk?

We zitten vol vragen. Tegelijkertijd raken we steeds meer weg van iets wat religie ons vroeger gaf. We zoeken daarom naar een niet-religieus antwoord op de diepe vragen die we hebben.

In onze moderne wereld worden we voortdurend uitgedaagd. We hebben meer dan ooit een goed antwoord nodig op onze ecologische, economische en politieke uitdagingen.  Kortom we hebben een manier nodig die onze fundamentele verbinding met onszelf, elkaar en de aarde herstelt en die snel en effectief werkt.

Dit is waar mijn manier van systemisch werk voor bedoeld is. Het fundamenteel herstellen van onze verbinding met onszelf, elkaar en de natuur. Kortom liefde voor het leven.

Ik bezie de wereld vanuit een breder kader. Ook ons verleden, de aarde, de natuur en de universele eenheid van de mens, dier en planten nemen ik mee in onze beslissingen van alledag in het hier en nu. Dat gaat veel verder dan alleen de ratio.

Je potentieel leven

Vanuit bovenstaande kaders kunnen wij ons bewustzijn verruimen. We boren ons potentieel aan om te doen waarvoor we bedoeld zijn in wie we zelf zijn, ons werk, onze relatie en onze gezondheid. Ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken en leid daarom ook professionals op om het systemisch gedachtegoed op hun beurt door te geven. Ik volg en beïnvloed de maatschappelijke discussie. Ik help mensen om met opstellingen meer liefde, kracht en wijsheid te vinden in werk, relaties en gezondheid. Ik leid mensen op om andere mensen op een waarachtige manier terug te brengen naar hun eigen liefde, kracht en wijsheid.

De Academie voor Opstellingen geeft diepgaande Jaaropleidingen met vervolgopleidingen, basiscursussen, thematische verdiepingscursussen,
dagworkshops en individuele sessies. Hierin werken wij samen met professionals uit diverse vakgebieden en landen. Wij willen ons gedachtegoed zo laagdrempelig mogelijk maken, zodat zoveel mogelijk er kennis mee maken. We hebben daarom ook online producten aan en werken internationaal.

Onze kernwaarden: Bezield, Echt, Samen, Vakmanschap, Organisch.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday