...

Nog steeds niet helemaal los van die ene ex?  Of trek je altijd weer de verkeerde partner aan?

Ontdek met familieopstellingen hoe je die nieuwe liefde in je leven kunt gaan aantrekken

Nog steeds niet helemaal los van die ene ex?  Of trek je altijd weer de verkeerde partner aan?

Maak met familieopstellingen helder hoe jij de nieuwe liefde in je leven aan kunt trekken

Gratis Online Miniclass ‘Ontdek de Liefde voor een Nieuwe Partner met Familieopstellingen’

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct toegang tot de gratis online miniclass.

In deze miniclass…

N

Begin je met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel.

N

Vind je je eigen magneetkracht, die jou de aantrekkingskracht geeft om die nieuwe partner die helemaal bij jou past op je pad uit te nodigen.

N

Ontdek je hoe je een eerste stap kunt zetten vanuit je nieuwe basis in de liefde.

Na het aanmelden, ontvang je een mail met daarin de gratis miniclass (vergeet niet je spam te checken).

Loopt het niet zoals je wil op het gebied van de liefde? Of trek je blijkbaar steeds de verkeerde partner aan? Dan kan systemisch werk wat voor jou betekenen op een diepere laag. Vaak komt hieruit naar voren dat verborgen loyaliteiten in je familiesysteem jou onbewust tegenhouden in het openen van je hart. Alsof jouw familie je van je pad afleidt. Via opstellingsoefeningen maak jij helder waar vanuit jouw hart en ziel je magneetkracht ligt om de nieuwe liefde in je leven aan te trekken.

– Hylke Bonnema –

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday