...

MIDZOMERCEREMONIE
24  juni 2022

 

MIDZOMERCEREMONIE
24 juni 2022

De Midzomerceremonie is één van de oudste ceremonies is het vieren van midzomer, het moment waarop de dag het langst is en de nacht het kortst. Deze oude ceremonie brengt ons weer in contact met elkaar, onze omgeving, met de zon, met de aarde en met het hele universum.  

We gaan daarom ook een maatschappelijk opstellingsritueel doen op dit hoogtepunt van de zomer over onze huidige samenleving en de uitdagingen die we hierin hebben. Wat vertelt dit over het stuk dat we op collectief niveau mogen aankijken en helen? Juist door ook dit aan te kijken, maken we ruimte voor wat meer ruimte tot bloei mag krijgen in de wereld. 

Naast deze opstellingsrituelen vieren we de verbinding ook in Ecstatic dance, meditatie, chanten en door samen lekker te eten. 

Het programma

}

15:30 - 16:00 Inloop

}

16:00 - 16:30 Welkom

}

16:30 - 17:30 Ecstatic Dance ceremonie met Kareem Raïhani

}

17:30 - 18:15 Kleine Familieopstellingen voor jezelf, je relaties en je roeping in de wereld, in groepjes

}

18:15 - 19:00 Samen warm biologisch, vegetarisch eten

}

19:15 - 20:15 Grote maatschappelijke opstelling geïnspireerd op het midden van de zomer en onze uitdagingen in de wereld op dit moment

}

20:30 - 21:30 Samen mediteren/chanten

}

21:30 - 22:00 Napraten

Midzomerceremonie

€ 57,- 

N

Datum

24 juni 2022

N

Tijd

Vanaf 15:30 uur ben je welkom. We starten het programma om 16:00 uur en sluiten de avond af om 22:00 uur.

N

Locatie

Hofkerk, Linneaushof 94, Amsterdam

N

Inclusief koffie/thee; een warme, biologisch, vegetarische maaltijd en een drankje.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday