...

Masterclass 'De Verborgen Boodschap van Ziekte'

Ziekte laat ons zien wat de cellen zich herinneren

Liefde als medicijn. Een oude wijsheid die we steeds weer bevestigd zien in het systemisch werk. Daar waar de liefde niet vrij kan stromen, stagneert de levensstroom en ontstaat er een voedingsbodem voor ziekte en gezondheidsklachten. 

Opstellingen bieden een praktische en nuchtere weg die ons kan helpen bij de uitdagingen die het leven ons voorschotelt. De essentie van dit werk gaat over leren voelen. Ook tijdens deze Masterclass leer je steeds dieper te voelen wie we werkelijk zijn onder al ons gedoe.

Verdieping

NU geven we jou de mogelijkheid jouw opstellingenwerk te verdiepen als het gaat om het werken met lichaam, ziekte en gezondheid

Wat opstellingen kunnen betekenen

Opstellingen kunnen helpen bij het verkrijgen van inzicht in de ziekte van je cliënt; ze kunnen inzicht geven in onder andere de verborgen verhalen en onverwerkte pijn in de familielijn die mogelijk ten grondslag liggen aan de ziekte. Dit helpt bij het dragen en accepteren van de ziekte en daarmee kan mogelijk het zelfgenezende vermogen van het lijf gestimuleerd worden. De opstellingen, die totaal op maat zijn, laten mensen een diepere betekenis zien over waarom de ziekte zich in hun leven heeft aangediend. Hierdoor kunnen ze over het algemeen beter met hun situatie omgaan en wordt de kwaliteit van leven verhoogd.

Wat is het niet?

Het is geen alternatief voor een medische behandeling. Het is geen alternatieve geneeswijze.

Wat is het wel?

Het is een zingevende, systemische ceremonie. Systemisch werk biedt een bijzondere kijk op kanker en chronische ziektes.

‘Ziekte is vaak een vorm van liefde voor iets in ons familiesysteem, of uit liefde voor moeder aarde’

Na deze masterclass

N

Weet je meer over psychosomatiek

N

Heb je opstellingen ervaren met patiënten

N

Heb je inzichten over de boodschap van ziekten

N

Heb je geleerd onafhankelijk te kijken naar de cliënt

Investering:

1 ticket € 795,00 (excl btw)

Vroegboekkorting tot en met 1 september 2020 
1 ticket € 495,00 (excl. btw)

 

[events-calendar-templates template=”default” style=”style-2″ category=”masterclass” date_format=”full” start_date=”” end_date=”” limit=”1″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future” featured-only=”false” columns=”2″ autoplay=”true”]

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

Gert 
Gert

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday