...

Masterclass 'De Verborgen Boodschap van Ziekte'

Ziekte laat ons zien wat de cellen zich herinneren

Liefde als medicijn. Een oude wijsheid die we steeds weer bevestigd zien in het systemisch werk. Daar waar de liefde niet vrij kan stromen, stagneert de levensstroom en ontstaat er een voedingsbodem voor ziekte en gezondheidsklachten. 

Opstellingen bieden een praktische en nuchtere weg die ons kan helpen bij de uitdagingen die het leven ons voorschotelt. De essentie van dit werk gaat over leren voelen. Ook tijdens deze Masterclass leer je steeds dieper te voelen wie we werkelijk zijn onder al ons gedoe.

Verdieping

NU geven we jou de mogelijkheid jouw opstellingenwerk te verdiepen als het gaat om het werken met lichaam, ziekte en gezondheid

Wat opstellingen kunnen betekenen

Opstellingen kunnen helpen bij het verkrijgen van inzicht in de ziekte van je cliënt; ze kunnen inzicht geven in onder andere de verborgen verhalen en onverwerkte pijn in de familielijn die mogelijk ten grondslag liggen aan de ziekte. Dit helpt bij het dragen en accepteren van de ziekte en daarmee kan mogelijk het zelfgenezende vermogen van het lijf gestimuleerd worden. De opstellingen, die totaal op maat zijn, laten mensen een diepere betekenis zien over waarom de ziekte zich in hun leven heeft aangediend. Hierdoor kunnen ze over het algemeen beter met hun situatie omgaan en wordt de kwaliteit van leven verhoogd.

Wat is het niet?

Het is geen alternatief voor een medische behandeling. Het is geen alternatieve geneeswijze.

Wat is het wel?

Het is een zingevende, systemische ceremonie. Systemisch werk biedt een bijzondere kijk op kanker en chronische ziektes.

‘Ziekte is vaak een vorm van liefde voor iets in ons familiesysteem, of uit liefde voor moeder aarde’

Na deze masterclass

N

Weet je meer over psychosomatiek

N

Heb je opstellingen ervaren met patiënten

N

Heb je inzichten over de boodschap van ziekten

N

Heb je geleerd onafhankelijk te kijken naar de cliënt

Investering:

1 ticket € 795,00 (excl btw)

Vroegboekkorting tot en met 1 september 2020 
1 ticket € 495,00 (excl. btw)

 

There are no upcoming events at this time.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday