...

MASTERCLASS
Ziekteopstellingen met Hylke

Leer werken met Ziekteopstellingen

 

MASTERCLASS
Ziekteopstellingen met Hylke

Leer werken met Ziekteopstellingen

 

Leer ziekteopstellingen begeleiden in 1 op 1 coaching en groepen

Het is mijn droom dat in 2040 alle ziekenhuizen beschikken over een opsteller! Dat geestelijke, emotionele en zelfs spirituele aspecten van gezondheid tot het grondbeginsel behoren van waaruit alle hulp wordt georganiseerd. Dat het niet meer vechten tegen ziekte en dood is, maar vooral een houden van het leven wordt, waarin de dood een plek krijgt. Die is er namelijk toch. Dat we met zijn allen, regulier en alternatief, samen zoeken naar meer gezondheid, vitaliteit en leven.

– Hylke Bonnema –

Ziekte en systemisch werken

Ziekte is nooit alleen maar een persoonlijk fenomeen. In familieopstellingen zie ik vaak dat symptomen van een ziekte een relatie blijken te hebben met (verborgen) personen of verhalen uit de familiegeschiedenis. Representanten van ziekte lijken verbinding te hebben met afgewezen of uitgesloten personen of gebeurtenissen. Symptomen boeten vaak aan kracht in als de uitgesloten personen of gebeurtenissen gezien worden en er mogen zijn.

In opstellingen zien we vaak dat wanneer het verborgen verhaal onder de ziekte zichtbaar wordt, er een helende beweging op gang kan komen en de eigen levensstroom vrijer kan gaan stromen.

Daarom is het in systemisch werk zo belangrijk om de ziekte met compassie te benaderen, in plaats van te bevechten en weg te duwen. Het is wanneer er werkelijk contact is met de ziekte en haar boodschap dat we in een opstelling kunnen onderzoeken waar de verborgen loyaliteit ligt en met welk verborgen verhaal in de familiegeschiedenis de ziekte resoneert.

Na de masterclass:

N

Kun je ziekteopstellingen begeleiden in 1 op 1 coaching en groepen.

N

Kun je de verborgen verhalen uit de familiegeschiedenis die onder de ziekte liggen naar boven halen.

N

Heb je inzicht in het lichaam als systeem en hoe energieblokkades (verstrikkingen) voor je cliënt kunt aanvoelen.

N

Heb je een andere kijk op ziekte in relatie tot leven en dood.

N

Kun je je cliënt een ander, helend perspectief bieden op zijn ziekteproces.

Wat kun je verwachten van deze masterclass ziekteopstellingen?

Speciaal voor coaches en geïnteresseerden die zich verder willen bekwamen op het gebied van systemisch werken en ziekte, hebben we een nieuwe Masterclass Ziekteopstellingen gecreëerd.

In deze 2-daagse masterclass ziekteopstellingen gaan we, met behulp van live ziekteopstellingen, onderzoeken wat ziekte, het lijf en vooral ook klachten willen vertellen. En hoe we meer zelfgenezing kunnen uitnodigen door ons daar met onze liefde en ons bewustzijn toe te gaan verhouden.

Opstellingen is een ervaringsgerichte manier van werken, waarin de vragen en thema’s van je cliënt de ingang zijn. We werken met meer archetypische opstellingen in kleine groepjes, met lichaamswerk en met grote opstellingen in de hele groep op basis van persoonlijke vragen rondom het thema ziekte en gezondheid. Zo ga ik je in 2 dagen zoveel mogelijk leren over ziekteopstellingen wat direct toepasbaar is in je eigen coaching praktijk.

Data en investering

Datum:

  • Maandag 30 en dinsdag 31 mei. Tijd: 10:00 – 17:30 uur (Inloop vanaf 9:30 uur)

Waar:

  • Hofkerk, Linneaushof 94, Amsterdam
  • Nabij snelweg, openbaar vervoer op loopafstand

Investering:

  • 1 ticket € 995,- (excl. btw). Tot en met 30 april is er een vroegboekkorting je betaald dan € 795,- (excl. btw).
  • Incl. koffie/thee/water en wat lekkers. Excl. lunch. De lunch kan je meenemen of gebruiken/halen in de buurt.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday