...

MASTERCLASS
Relatieopstellingen met Hylke

 

Leer werken met Relatieopstellingen

Een open hart

Het is zo belangrijk om te kijken hoe je echt in verbinding blijft met elkaar. Hoe hou je je hart open en blijf je bij jezelf? Kun je in die verbinding blijven, samen in jezelf, in jezelf en samen?

– Hylke Bonnema –

Willen jouw cliënten de liefde leven, maar lukt het ze niet zo goed samen? Alsof er iets tussen hen in staat, een onzichtbare blokkade die ze tegenhoudt in de intieme verbinding die ze zo graag willen. Wil jij ze op maat en op een duurzame manier verder helpen?   

Dan wil ik graag samen met jou kijken hoe je je hierin kunt specialiseren tijdens mijn 2-daagse Masterclass Relatieopstellingen. We nemen relatieproblematiek onder de loep via systemisch werken met familieopstellingen. Zo onderzoeken we de diepere emotionele blokkades, patronen en communicatie van je cliënt en partner. Zodat zij weer richting aan de liefde in hun leven kunnen geven.  

Relatieopstellingen zijn vaak de mooiste opstellingen, omdat we voorbij onze bullshit onszelf en de ander weer echt gaan zien. 

 

Na de masterclass:

N

Kun je je cliënten in 1 sessie tot de kern van hun relatieproblematiek brengen.

N

Kun je helderheid brengen in de waarde van de relatie voor je cliënten.

N

Kun je een stel vanuit verbinding, begrip en compassie richting geven op het wel/niet doorgaan met elkaar.

N

Kun je partners handvaten geven om de verbinding in hun relatie te hervinden en te versterken.

Systemisch werk en relatieopstellingen 

Systemisch werk gaat over het helen van zowel onze trauma’s, als de trauma’s die onbesproken zijn gebleven in onze familiegeschiedenis. Vaak zien we dat de huidige blokkades in de liefde geworteld zijn in het verleden. Met behulp van familieopstellingen krijg je deze goed helder, zodat jouw cliënten met een open hart de volgende stap kunnen zetten in het hervinden van de verbinding in hun liefde.  

Als je anderen wil helpen, is het belangrijk dat je zelf ook bereid bent om de deur naar je hart open te zetten en je eigen relatie met jezelf, je partner en/of je ex aan te kijken deze dagen. We walk our talk. Tijdens de masterclass oefen je namelijk op jezelf en zul je leren wat je persoonlijk kunt doen om meer ruimte te maken voor liefde, intimiteit en partnerschap. Als coach ben je altijd ervaringsdeskundige, daarin ligt volgens onze school juist ook jouw kracht als coach.  

 

Dit is wat we in de masterclass relatieopstellingen gaan doen 

Speciaal voor coaches die al ervaring hebben in systemisch werk hebben we een nieuwe masterclass relatieopstellingen gemaakt. Maar ook geïnteresseerde partners zijn van harte welkom om zo samen stappen te kunnen maken in liefde, intimiteit en communicatie. Ik ga een aantal relatieopstellingen live voor de groep doen met deelnemende stellen. Daarnaast gaan we oefenen met relatiedynamieken.  

Data en investering

Datum:

  • Maandag 26 en dinsdag  27 juni 2023. Tijd: 10:00 – 17:30 uur (Inloop vanaf 9:30 uur)

Waar:

  • Hofkerk, Linneaushof 94, Amsterdam
  • Nabij snelweg, openbaar vervoer op loopafstand

Investering:

  • 1 ticket € 995,- (excl. btw). Tot en met 30 april is er een vroegboekkorting je betaald dan € 795,- (excl. btw).
  • Kom je als stel dan krijg je betaal je € 695,- per persoon (excl. btw).
  • Incl. koffie/thee/water en wat lekkers. Excl. lunch. De lunch kan je meenemen of gebruiken/halen in de buurt.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday