...

We verlangen allemaal naar onze soul mate. Die ene unieke persoon, met wie de liefde zich moeiteloos en als vanzelf ontvouwt? Die man of vrouw met wie je lief en leed kan delen. Vraag je je af waarom je die ene maar niet tegen het lijf loopt? En hoe lang het nog gaat duren voordat je diegene eindelijk vindt? Draai het eens om. 

Magneetkracht

Stop met wachten en smachten! Laat je vinden, laat je soulmate vanzelf naar je toe komen door gebruik te maken van je natuurlijke magneetkracht. Want diep in ieder mens, in ons hart en onze ziel zit een natuurlijke aantrekkingskracht. Deze diepe liefde is heel krachtig en puur, maar vaak toegedekt door allerlei negatieve overtuigingen. Ik hoor altijd veel mensen roepen: “Er zijn gewoon geen leuke mannen of vrouwen of ze zijn al bezet”. Of: “Ik ben niet aantrekkelijk genoeg, te verlegen, raar, niet interessant genoeg”.

De pijn is de sleutel

Al dat soort overtuigingen vormen een stevige blokkade. Ze zorgen dat je niet echt durft te leven of lief te hebben. Je bent bang om je echt bloot te geven. Onder die belemmerende overtuigingen zit oude pijn en angst. En daar zit de sleutel tot geluk en de bevrijding uit die vastgeroeste patronen. Die pijn is de sleutel waarmee je jouw magneetkracht kunt ontketenen.

Niemand gaat graag daarheen waar de oude pijn zit. We vluchten er liever van weg. We vluchten in te veel televisie kijken, te veel chocola eten, obsessief op social media kijken, noem maar op!
Durf jij het aan, om met jezelf op reis te gaan? Het begint bij onderzoeken welke pijn jou belemmert en laat wegvluchten van jezelf.

Dit is een doeltreffende methode waarmee je zonder omwegen direct naar je diepere gevoelslagen afdaalt.

De nieuwe man van Suzie

Al meer dan 15 jaar werk ik met ‘Het nieuwe opstellen’. Dit is een doeltreffende methode waarmee je zonder omwegen direct naar je diepere gevoelslagen afdaalt. Zoals Suzie bij ons deed. Al jaren was ze op zoek naar die ene lieve man. Van alles probeerde ze: Relatieplanet, Tinder, speed daten, dansen, op single reis gaan. Haar verstand wilde niets liever dan een fijne relatie.

Maar in de opstelling bleek dat iets in haar, haar toch tegenhield. Haar verzet zat ergens diep weggestopt. Ze had nog onverwerkte pijn van de scheiding van haar ouders en ook van haar vorige relatie. In de opstelling die ze bij ons deed, kwam die oude pijn aan het licht, en kon ze deze voor het eerst echt toelaten en voelen.

Verborgen schat opgraven

Pas daarna durfde en kon zij haar verborgen schat, haar magneetkracht, langzaam uitgraven. Zij bracht belangrijke dingen aan het daglicht en voelt zich bevrijd. Binnen een paar maanden vond ze haar levenspartner, met wie ze nu nog steeds samen is.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday