...

5-delige Videotraining
LEER INTUÏTIEF SYSTEMISCH WERKEN
met Familieopstellingen

Leer hoe je de blaadjesmethode kunt toepassen in 1 op 1 coaching

5-delige Videotraining
LEER INTUÏTIEF SYSTEMISCH WERKEN
met Familieopstellingen

Leer hoe je de blaadjesmethode kunt toepassen in 1 op 1 coaching

Na het aanmelden, ontvang je een mail met daarin de 5-delige videotraining (check altijd je spam!).

In de videotraining Leer Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen ga ik je in 5 stappen de essentie van het toepassen van de blaadjesmethode in familieopstellingen leren. Van het voorgesprek tot het daadwerkelijk toepassen in een echte sessie.

Ik heb hiervoor iemand uitgenodigd om samen echt aan het werk te gaan, alsof ze bij mij in coaching komt. Een echte sessie dus!

Zo laat ik je alle ins en outs van de basishouding, het vraaggesprek, uitleg van de blaadjesmethode, live demonstratie van de blaadjesmethode in een 1 op 1 sessies en het nagesprek zien.

Zodat je er na de training gelijk zelf mee aan de slag kunt!

Je gaat je blokkades in de ogen kijken die je ervan weerhouden om voluit te leven vanuit je eigen leiderschap. Met als vertrekpunt jouw uitdaging hierin op dit moment.

Ga je mee om samen mij alle ins en outs van dit transformerende intuïtief systemische 1 op 1 werk te ontdekken?

 

In deze Videotraining…

N

Leer je een praktische en direct toepasbare 1 op 1 coachingtechniek.

N

Ervaar je hoe je in je coaching kunt vertrouwen op je intuïtie en weet je hoe je die kunt inzetten in je sessies.

N

Leer je hoe je op een eenvoudige manier een goede coach kunt zijn zonder dat je te veel je best hoeft te doen.

N

Ontdek je wat de basishouding is om goed intuïtief systemisch te werken.

N

Ontdek je hoe je nooit meer hoeft te pleasen, oplossen, weten, fixen of controleren.

Videotraining – Leer Intuïtief Systemisch Werken
met Familieopstellingen

Investering: € 297,-

Videotraining – Leer Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen

Investering: € 297,-

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.