...

Workshop 'Leef je Roeping'

Bereik je klanten. Geniet van je vrijheid

Workshop ‘Leef je Roeping’

 

Wat maakt jou echt gelukkig in werk?

Wij geloven dat iedereen het verdient te werken vanuit zijn of haar roeping. Daarnaast geloven we ook dat iedereen het verdient voldoende inkomen te genereren. Deze workshop helpt om blokkades te transformeren in krachtbronnen om juist dat te gaan doen wat je werkelijk wilt en daar voldoende geld mee te verdienen.

Meer geld aantrekken

Hoe kun jij geld meer naar je toe laten stromen? En tegelijkertijd jouw talenten volop inzetten? Veel mensen worstelen met deze twee vragen, die de kern vormen van deze inspirerende workshop.

Wil jij ook je eigen praktijk neerzetten?

Of uitbouwen?

Je weet dat je het kunt er is alleen een ‘blokkade’ dat je nu tegenhoud?
Door te speuren in je familiegeschiedenis, met gebruik van opstellingen begrijp je meer van je blokkade. Wanneer je hier bewust contact mee kunt maken kun je in je kracht komen en dat in de wereld zetten wat jou gelukkig maakt.

Deze dagworkshop is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt.

Na deze dag:

N

Heb je een doorbraak ervaren op het gebied van het leven van je roeping.

N

Heb je blokkades, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag, angst en chaos weten te transformeren in hernieuwde kracht en focus.

N

Heb je ook dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades uit je geschiedenis die jou ervan weerhouden geld te verdienen met je roeping aangekeken, omarmd en getransformeerd.

N

Heb je kennis gemaakt met en onze bijzondere systemische coachingstool ervaren.

N

Heb je een inspirerende dag beleefd met Hylke die dit thema echt zelf leeft.

Investering:

1 ticket € 97,00
2 tickets € 165,00 (ipv € 194,00)

[events-calendar-templates template=”default” style=”style-2″ category=”geld-roep” date_format=”full” start_date=”” end_date=”” limit=”999″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future” featured-only=”false” columns=”2″ autoplay=”true”]

Overview

Algemeen

Dit is een actieve middag, waar je meedoet in opstellingen. Je krijgt een een aantal keer de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken in kleinere groepen van 3 of 4 mensen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met geld te maken heeft met jouw (familie)verleden. Je krijgt in beeld waar de bron zit, waaruit je de kracht put om verder te gaan en te veranderen.

Voor wie

 Voor iedereen die kennis wil maken met het unieke intuïtieve systemische werk van Hylke Bonnema.

Voor mensen die echt zinvol werk willen doen wat voelt als een roeping, en voor mensen die daar ook echt (meer dan voldoende) geld mee willen verdienen.

Voor hen die bereid zijn echt diep te kijken naar hun eigen blokkades en belemmering en ook bereid zijn deze te transformeren in krachtbronnen.

Programma

We doen een inspirerende kick-off, waarbij Hylke je uitnodigt zelf echt stappen te nemen op dit gebied. Hij neemt geen genoegen met slechts kennis overdracht. Hij wil jou echt helpen in de diepte een stap te nemen. Daarnaast vertelt hij je verhalen over de geheimen van het leven van je roeping. Hylke doet opstellingen in de groep waarbij het thema iedereen raakt. Daarna opent hij het proces en begeleidt hij je om op een veilige manier zelf met je eigen thema aan de slag te gaan, in de structuur van opstellingen doen met kleine groepen. Dit werkt wonderbaarlijk goed en brengt iedereen veel nieuwe bewegingen en inzichten.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

Gert 
Gert

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy

Deelnemers over de workshop

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Priscilla over wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekend.

Angel over wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekend.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday