...

Workshop 'Leef je Roeping'

Bereik je klanten. Geniet van je vrijheid

Workshop ‘Leef je Roeping’

 

Wat maakt jou echt gelukkig in werk?

Wij geloven dat iedereen het verdient te werken vanuit zijn of haar roeping. Daarnaast geloven we ook dat iedereen het verdient voldoende inkomen te genereren. Deze workshop helpt om blokkades te transformeren in krachtbronnen om juist dat te gaan doen wat je werkelijk wilt en daar voldoende geld mee te verdienen.

Meer geld aantrekken

Hoe kun jij geld meer naar je toe laten stromen? En tegelijkertijd jouw talenten volop inzetten? Veel mensen worstelen met deze twee vragen, die de kern vormen van deze inspirerende workshop.

Wil jij ook je eigen praktijk neerzetten?

Of uitbouwen?

Je weet dat je het kunt er is alleen een ‘blokkade’ dat je nu tegenhoud?
Door te speuren in je familiegeschiedenis, met gebruik van opstellingen begrijp je meer van je blokkade. Wanneer je hier bewust contact mee kunt maken kun je in je kracht komen en dat in de wereld zetten wat jou gelukkig maakt.

Deze dagworkshop is voor iedereen die zijn talenten optimaal wil inzetten en er geld mee wil verdienen. Je onderzoekt met elkaar de thema’s rond geld verdienen en je roeping op een systemische manier. Je ervaart dat elementen uit het verleden vaak een rol spelen in hoe je vandaag werkt en denkt.

Na deze dag:

N

Heb je een doorbraak ervaren op het gebied van het leven van je roeping.

N

Heb je blokkades, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag, angst en chaos weten te transformeren in hernieuwde kracht en focus.

N

Heb je ook dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades uit je geschiedenis die jou ervan weerhouden geld te verdienen met je roeping aangekeken, omarmd en getransformeerd.

N

Heb je kennis gemaakt met en onze bijzondere systemische coachingstool ervaren.

N

Heb je een inspirerende dag beleefd met Hylke die dit thema echt zelf leeft.

Investering:

1 ticket € 97,00
2 tickets € 165,00 (ipv € 194,00)

There are no upcoming events at this time.

Overview

Algemeen

Dit is een actieve middag, waar je meedoet in opstellingen. Je krijgt een een aantal keer de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken in kleinere groepen van 3 of 4 mensen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met geld te maken heeft met jouw (familie)verleden. Je krijgt in beeld waar de bron zit, waaruit je de kracht put om verder te gaan en te veranderen.

Voor wie

 Voor iedereen die kennis wil maken met het unieke intuïtieve systemische werk van Hylke Bonnema.

Voor mensen die echt zinvol werk willen doen wat voelt als een roeping, en voor mensen die daar ook echt (meer dan voldoende) geld mee willen verdienen.

Voor hen die bereid zijn echt diep te kijken naar hun eigen blokkades en belemmering en ook bereid zijn deze te transformeren in krachtbronnen.

Programma

We doen een inspirerende kick-off, waarbij Hylke je uitnodigt zelf echt stappen te nemen op dit gebied. Hij neemt geen genoegen met slechts kennis overdracht. Hij wil jou echt helpen in de diepte een stap te nemen. Daarnaast vertelt hij je verhalen over de geheimen van het leven van je roeping. Hylke doet opstellingen in de groep waarbij het thema iedereen raakt. Daarna opent hij het proces en begeleidt hij je om op een veilige manier zelf met je eigen thema aan de slag te gaan, in de structuur van opstellingen doen met kleine groepen. Dit werkt wonderbaarlijk goed en brengt iedereen veel nieuwe bewegingen en inzichten.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Deelnemers over de workshop

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Priscilla over wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekend.

Angel over wat de workshop “Geld Verdienen met je Roeping” voor haar heeft betekend.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday