...

Leef je Liefde

Vind je partner. Doorbreek je patroon

Workshop Leef je Liefde

Waarom zijn sommige mensen wel gelukkig in de liefde en anderen niet? Heb je een relatie waarin je graag de liefde weer meer wilt laten stromen? Of ben je juist op zoek naar een relatie? Heb je moeite onvoorwaardelijk van jezelf te houden? Dan is de workshop Leef je Liefde echt iets voor jou.

Verlangen

We verlangen allemaal naar de liefde. Of je nu in een relatie zit of op zoek bent naar een relatie, je komt obstakels tegen. Opstellingen laten je ervaren hoe het weer meer kan gaan stromen.

Transformatie

In de workshop gaan we in 5 stappen samen je oude verhalen transformeren in magneetkracht, zodat je hierna de juiste persoon gaat aantrekken of dat de liefde met je partner gaat verdiepen.

Voor al je relaties

Nu kan je gaan onderzoeken hoe jij de obstakels rondom liefde en relaties in jouw leven kunt opheffen.
Breng ook de barrières in andere relaties, zoals tussen jou en je familie of werk- en vriendschapsrelaties, aan het licht.

Verbinding

Het geheim zit er vooral in om helemaal bij jezelf te zijn én tegelijkertijd in verbinding te blijven.

Doorbraak

Opstellingen kunnen je dé doorbraak brengen in de liefde waar je al een hele tijd naar op zoek bent.

Wat biedt de workshop Leef je liefde jou?

N

Je wordt je bewust van jouw rol in liefde en relaties.

N

Je komt in contact met onderliggende emoties zoals pijn, teleurstelling, woede en verdriet.

N

Je herkent en transformeert onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in relaties.

N

Je herkent vermijdingsgedrag.

N

Je bent een stap verder in het helen van oude pijn rond relaties.

N

Je voelt je gelukkiger met jezelf en met je huidige relatie of je staat meer open voor het vinden van een relatie.

Investering:

1 ticket € 97,00
2 tickets € 165,00 (ipv € 194,00)

[events-calendar-templates template=”default” style=”style-2″ category=”leef-liefde” date_format=”full” start_date=”” end_date=”” limit=”999″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future” featured-only=”false” columns=”2″ autoplay=”true”]

Overview

Algemeen

Dit is een actieve workshop, waar je meedoet in opstellingen. Je krijgt een een aantal keer de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. We werken in kleinere groepen van 3 of 4 mensen, waarbij je bijvoorbeeld jezelf, je verlangen en je blokkade opstelt. In die steeds wisselende korte opstellingen met elkaar kom je erachter hoe jouw relatie met de liefde te maken heeft met jouw (familie)verleden. Je krijgt in beeld waar de bron zit, waaruit je de kracht put om verder te gaan en te veranderen.

Voor wie

Voor moedige mensen die echt stappen willen maken op het gebied van de liefde.

Voor mensen die de liefde weer willen laten stromen in hun relatie. Voor mensen die hun magneetkracht willen vergroten om eindelijk de juiste partner aan te trekken.

 

Programma

We werken in thematische opstellingen. Je bent de hele tijd direct betrokken. In een kleine groep krijg je een aantal keren de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen. Daarnaast ben je representant. In elke plek die je inneemt in het veld ervaar en leer je op een intensieve manier over liefde en relaties.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

Gert 
Gert

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy

Deelnemers over Leef de Liefde

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Angel vertelt wat de workshop “Leef de liefde” voor haar heeft betekend.

Siska vertelt wat de workshop “Leef de liefde” voor haar heeft betekend.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday