2-daagse workshop 'Leef je Liefde' (voor stellen)

Ontdek de diepere emotionele blokkades en doorbreek ze om de liefde weer te laten stromen

2-daagse ‘Leef je Liefde’ (voor stellen)

Gelukkiger samenleven

De liefde is voor ons allemaal het fundament van ons leven. De liefde leven gaat vaak niet vanzelf.
Meer liefde, geluk en intimiteit ervaren met onze partner, kunnen we gelukkig leren. Sommige mensen gaan daarvoor lang in relatietherapie. In deze 2-daagse workshop Leef je Liefde (voor stellen) gaan we de weg (via o.a. relatieopstellingen) die je meer in contact brengt met jezelf en je partner. Je leert om gelukkiger samen te leven, in contact met jezelf en in relatie met de ander.

We werken aan jezelf bevrijden van blokkades en verantwoordelijkheid aangaan. Ook onderzoeken we nieuwe manieren van liefhebben. Dit doen we op een zeer veilige manier. We werken in de groep op geen enkele manier met naaktheid.

 

Ervaren begeleiding

Hylke Bonnema begeleidt deze workshop. Hij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van stellen met behulp van familieopstellingen. Daarnaast maakt hij ruim gebruik van eigen ervaringen naast de eeuwenoude kennis over de liefde, zoals die over de wereld bekend is.

 

Relatieopstellingen

We onderzoeken onze diepere emotionele blokkades, patronen en communicatie met behulp van Relatieopstellingen.

Naast het ervaren via opstellingen, gaan we dieper in op communicatie, een struikelblok in veel relaties. We bieden gerichte contact- en communicatieoefeningen die je samen met je partner doet. Tijdens deze 2-daagse workshop heb je echt tijd om samen te zijn. Veel socializen met andere stellen raden wij af. Het gaat er vooral om als partners tijd samen door te brengen.

Wat biedt ‘Leef je Liefde’ jou?

N

Tijd en aandacht voor elkaar op een ander niveau

N

Helderheid in jullie communicatie en patronen daarin

N

De liefde zal weer gaan stromen in je huidige relatie of je hebt meer magneetkracht voor het vinden van een nieuwe partner

N

Samen diepere emotionele blokkades ontdekken en doorbreken

N

Je ervaart meer liefde en intimiteit

Investering:

€ 297,00 (per stel)

There are no upcoming events at this time

Overview

Algemeen

Doorbreek je patronen, realiseer je dromen! Waarom? Wij geloven dat als we beter leren voelen alles beter gaat, en hiermee bedoelen we niet heel emotioneel doen, maar echt vlijmscherp, krachtig en intuïtief je waarheid spreken. Authentiek zoals je bent je leven aangaan. Niet zonder angst want dat kan niet, maar niet meer geblokkeerd, vrij eerlijk en menselijk.

Onze methode? Wij gebruiken de bijzondere inspiratie, authenticiteit en raakkracht van Hylke met daarnaast zijn bijzondere en effectieve nieuwe opstellingen methode. Al meer dan 15 jaar geeft Hylke inmiddels les in opstellingen.

Voor wie is Leef je Liefde voor stellen

Voor stellen die op een eerlijke, diepe, confronterende manier willen kijken naar zichzelf én naar hun relatie. Als je je patronen wilt doorbreken. Als je wilt leren als volwassen mensen te werken aan je relatie en de liefde wilt leven in al zijn facetten.

   

  Programma

  Het programma? Is altijd een verrassing.
  Er zullen in elk geval een aantal relatieopstellingen worden gedaan en je gaat in groepjes samen aan de slag met opstellingen.

  Hylke volgt daarbij het veld en wat er leeft in groep.

  Hylke Bonnema

  Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

  Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

  Het onzichtbare zichtbaar maken en daarmee verlichting, inzicht en oplossingen bieden voor vraagstukken waar ik rationeel geen antwoord op vind, dat is voor mij de grote kracht van systemisch werken en de opstellingen van Hylke.

  Lianne van Liere Coach
  Lianne van Liere

  Een aantal opstellingen heb ik meegemaakt met Hylke. Dit waren stuk voor stuk bijzondere dagen. Verhelderend, scherp en kwetsbaar. Hylke beheerst het vak van opsteller volledig, waardoor hij razendsnel tot de kern komt.

  Jaap Duin Psycholoog
  Jaap Duin

  Deelnemers over de 2-daagse

  Caroline over Ontdek de Verborgen Boodschap van je Ziel.

  Jos over Ontdek de Verborgen Boodschap van je Ziel.

  × Hoe kunnen we je helpen?