Workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Het Nieuwe Opstellen

Leer in 1 dag de basisprincipes

Workshop ‘Intuïtief systemisch coachen – Het Nieuwe Opstellen’

Heb jij altijd het gevoel dat je heel hard aan het werk bent in een coachingssessie? Dat hoeft helemaal niet! Intuïtief Systemisch Coachen geeft meer zin en impact. Voor jezelf, je klanten én de wereld. Waar sommige coaches jaren over doen, doet Hylke in 1 sessie!

 

Waarom Intuïtief Systemisch Coachen?

Waar de meeste coachingstools gaan over een methode en/of een techniek gaat Intuïtief Systemisch Coachen veel meer over luisteren. Luisteren naar wat je gevoel (jouw intuïtie) je te vertellen heeft. Dat klopt namelijk altijd.

 

Je hoeft het niet te weten

Een van de belangrijkste dingen is dat je het allemaal niet hoeft te weten. Daarin ontspannen gaat je helpen op je intuïtie te vertrouwen.

Dan kan je ook écht luisteren naar wat het veld van je cliënt je te vertellen heeft.

Wat zichtbaar wil worden.

 

Het is ook jouw proces

Waar de meeste coachingstools gaan over een methode en/of een techniek gaat Intuïtief Systemisch Coachen veel meer over luisteren. Luisteren naar wat je gevoel (jouw intuïtie) je te vertellen heeft. Dat klopt namelijk altijd.

 

Na deze dag:

N

Weet je hoe je met de basishouding ontspannen kunt werken.

N

Weet je hoe je een systemisch voorgesprek kunt voeren.

N

Kan je aan de slag met de blaadjesmethode.

N

Heb je een stap gemaakt in de training van je intuïtie.

N

Heb je meer zicht op je eigen processen.

N

Heb je de kracht ervaren van Het Nieuwe Opstellen.

N

Trek je meer klanten én heb je meer inkomen.

Investering:

1 ticket € 145,00 (excl. btw)
2 tickets € 250,00 (ipv € 290,00, excl. btw)

Corona-update

Deze workshop gaat gewoon live door.
Uiteraard met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

Heb je klachten blijf dan thuis!

Waarom wil jij helpen?

Vaak willen we als coach anderen helpen om dat je zelf iets nodig hebt. Dat is niet erg, maar het is goed om je daar bewust van te zijn, het is een prachtig startpunt voor een opstelling.

We gaan dus kijken naar jouw werkelijke motivatie voor de opstelling. Is je motivatie voor je werk zuiver of is het een compensatiestrategie?

Van denken naar voelen

In het nieuwe opstellen gaat het om het écht gevoelde. Het is een oefening in voelen, waarbij het lichaam centraal staat. De wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die, naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. Zo helpen we niet alleen onze cliënten maar ook onze kinderen en alle generaties na ons.

EN… Een bloeiende praktijk

Veel coaches zijn naast heel hard aan het werk ook nog eens heel hard aan het werk om klanten naar hun praktijk te krijgen.

Met Intuïtief Systemisch Coachen verdubbel je je impact en je inkomen!

Een klant schreef ons na een workshop: ‘Wow! Mijn praktijk zit in een keer vol, en wat veel leuker is mijn werk…’

Het nieuwe opstellen

De basis van Hylke’s werk is altijd Het Nieuwe Opstellen. Deze dag laat hij je de kracht hiervan ook zien, maar vooral ook zelf ervaren.

Honderden coaches voor jou hebben  al de kracht van het nieuwe opstellen ervaren. Echt op onze intuïtie durven te vertrouwen. We zoeken niet alleen de antwoorden in nieuwe inzichten, maar vooral ook in een werkelijk doorleven van de oude emotionele wonden. Door het werken in stilte laat het nieuwe opstellen de ruimte aan de cliënt om zelf te voelen. Het gaat in op de echte verandering op gevoelsniveau, zodat er echt ruimte ontstaat en er nieuwe inspiratie omhoog komt,

Online Masterclass Intuïtief Systemisch Coachen

Online Masterclass Intuïtief Systemisch Coachen

Bij jou thuis, Achter je computer, laptop of smartphone
+ Google Maps

Leer de essentie en de basishouding van het Intuïtief Systemisch Coachen. En maak kennis met deze bijzonder werkvorm waarbij jij je cliënt kunt begeleiden om dat wat van binnen leeft, van buiten aan te raken, aan te kijken en te transformeren. Meer impact met minder je best doen.

Meer weten »
01 juli 2021 10:00 - 11:30

Overview

Algemeen

Dit is een actieve dag. Je krijgt een een aantal keer de mogelijkheid om zelf een opstelling te doen en neemt ook steeds deel als representant. Door mee te doen gebeurt er echt iets bij je. Meer dan alleen zitten en luisteren. 
Daarnaast ga je ook zelf oefenen met de basishouding en de blaadjesmethode.

Voor wie

Voor trainers, coaches, therapeuten, healers etc.

Mensen die hun cliënten willen begeleiden met systemisch werk en de bijzondere intuïtieve werkvorm willen toepassen in hun werk of hun praktijk.

En voor mensen die niet bang zijn om ook hun eigen proces hierin mee te nemen. Leer vertrouwen op je intuïtie.

 

Programma

Hylke laat zien hoe je systemisch werk effectief in kunt zetten in 1-1 coaching. Natuurlijk ga je tijdens deze dagworkshop vooral zelf aan de slag. Zo zet je meteen stappen in het werken met eenvoudig toepasbare systemische coachings methoden, zoals systemische gesprekstechnieken en de blaadjes-methode.

Je zet zelf stappen in systemisch werk en waarneming met anderen. Daarnaast werk je in onze workshops ook aan je eigen ontwikkeling.  Denk daarbij aan het doorbreken van blokkades op het gebied van relaties en professionele groei. Welke blokkades staan er bijvoorbeeld nog tussen jou en jouw (nieuwe) klanten?

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Deelnemers over Intuïtief systemisch coachen/
Het nieuwe opstellen

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Frederique over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

Hester over de workshop Intuïtief Systemisch Coachen

× Hoe kunnen we je helpen?