...

Voluit leven en helemaal jezelf zijn in je werk en je liefde?

Luister naar de stem van je voorouders

HYBRIDE ONLINE TRAINING FAMILIEOPSTELLINGEN MET HYLKE

(Na je aanmelding kun je direct starten)

Wil jij het nu echt anders?

In mijn werk zie en spreek ik ontzettend veel mensen. Mensen die leven, die werken en zich af en toe heel gelukkig voelen. Maar als ze even stil gaan zitten, als ze even naar binnen durven kijken, dan voelen ze dat het schuurt. Geen verbindingen met hun lijf en  intuïtie. Ze leven wel, maar niet voluit, omdat ze ergens zichzelf hebben uitgezet.

Voor veel coaches geldt dit ook. Ze zijn zelf bevroren en gaan dan vanuit die bevriezing naar hun klanten kijken. Ze  laten zo een groot deel van wie ze zijn thuis, en krijgen maar geen echt contact met hun cliënten, terwijl ze steeds vaker harder hun best gaan doen en  zich aan het einde van hun dag geregeld helemaal uitgeput voelen.

Maar het kan ook anders. Je leven kan ook heel anders zijn.

De reis naar binnen

Het helpt je enorm in je leven en je werk als je contact kunt maken met je eigen diepe innerlijke behoeftes, verlangens, kracht en helderheid en daardoor keuzes kunt gaan maken en nieuwe stappen kunt gaan zetten die goed voor jou zijn.

De basis van het werken met familieopstellingen en systemisch werk is dat je vanuit echt geraakt zijn, echt authentiek contact, samen met je cliënt op reis bent. Zodra jij zelf ook je innerlijk werk doet als coach en jezelf durft te laten zien in je sessies, kun jij tot de kern komen met je cliënt. Als je echt van hart tot hart ‘rapport‘ maakt met je cliënten ontstaat er een soort helende magie in je sessies. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te laten zien en voelen wat je voelt in waar je wordt geraakt door je cliënt. Dit vraagt om kwetsbaarheid en echt voelen. 

De afgelopen 20 jaar heb ik met mijn opleiding in de Academie voor Opstellingen vele mensen mee op reis genomen naar binnen genomen, naar de verbinding met hun ware zijn, hun diepe intuïtieve weten en de oude wijsheid van onze voorouders die iedereen in zich draagt. Vanuit die basis hebben we professionals opgeleid om dit zelf te leren toepassen in 1-op-1 coaching en groepen en tegelijkertijd een enorme sprong in hun eigen persoonlijke ontwikkeling te maken.

Ervaar het online werken

Voor veel mensen is de winter dé tijd om te groeien, zowel in je persoonlijke als in je professionele leven. Gebruik deze tijd om, vanuit de veiligheid van je eigen thuis, dieper bij je eigen wortels te komen en jouw professionele impact als coach te vergroten.

De afgelopen 10 jaar hebben ik en mijn team veel ervaring opgedaan met het online begeleiden van systemisch werk. Tijdens de coronacrisis kwamen deze ontwikkelingen in een stroomversnelling. Iedere keer waren wij en onze online deelnemers weer enorm verrast en verbaasd over hoe effectief familieopstellingen ook online werken. En hoe heerlijk comfortabel het is. Lekker in je pyjama samen groeien en leren vanuit je eigen thuis.

Dat is waarom ik nu een compleet nieuwe Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke heb gemaakt! Ook omdat onze 4-daagse opleiding Intuïtief Systemisch Werken en de ons vlaggenschip de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen met name vanwege de tijdsinvestering niet voor iedereen toegankelijk zijn.

Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke

Meteen online beginnen, Live Kickoff 31 januari 2023

Ontwikkel je liefde, kracht en wijsheid en leer tegelijkertijd intuïtief systemisch coachen.

In deze online training leer je intuïtief systemisch coachen door deze methode direct toe te passen en je eigen thema’s aan te pakken. Deze nieuwe hydride online training kun je helemaal voor jezelf volgen of als studie voor je (coach) werk. Naast je eigen groei leer je online coachen met familieopstellingen.

De training heeft als fundament een persoonlijke reis, maar biedt daarnaast natuurlijk ook veel direct toepasbare kennis over de grondbeginselen van Familieopstellingen en de basisprincipes  van systemisch werken en een aantal onmisbare praktische systemische coaching- tools, die meteen kunt inzetten, voor jezelf en/of je praktijk, zowel online als offline. We werken online lekker vanuit waar we maar willen, maar wat je leert kun je natuurlijk ook offline gebruiken.

Hierbij speelt niet alleen rationeel leren, maar juist ook emotioneel ervaringsgericht leren een grote rol. Want echte verandering komt immers altijd van binnenuit. We gaan ook online in groepen intervisie doen, waarbij je samen online en/of ook als je wil offline familieopstellingen kunt doen. We helpen je dit opstarten op een veilige gestructureerde wijze.

Na je deelname aan de Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke

N

Kun je praktische tools, zoals de blaadjesmethode, de tekenmethode, visualisatie techniek en nog veel meer gebruiken.

N

Kun je Leading edge systemische theorie in de praktijk toepassen.

N

Kun je hernieuwd contact met jezelf, je intuïtie en je levenskracht handelen.

N

Kun je systemische meditaties voor jezelf en anderen begeleiden.

N

Kun je zelf 1 op 1 online ZOOM coaching sessies geven.

N

Kun je de eenvoudige 5 stappen coach methode in je sessies toepassen.

Ontdek het geheim

Het ontdekken van de geheimen van het Intuïtief Systemisch Werken en Familieopstellingen doen we door de methode ook op onszelf toe te passen. Met behulp van het Nieuwe Opstellen ontdek je welke interne blokkades jouw groei momenteel beperken of zelfs belemmeren.

Je maakt tijdens deze Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke dus ook een diepe persoonlijke transformatie op het gebied van werk, liefde en leiderschap over je eigen leven, zodat je kunt leren luisteren naar jouw eigen intuïtieve diepe weten.

We gebruiken hierbij de ‘5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Werken’. Dit zijn 5 eenvoudige stappen die je elke keer weer kunt inzetten om beter te leren luisteren naar je gevoel en je intuïtie.

Je gaat zo de blokkades aankijken, die je er tot nu toe van weerhouden om verbinding met je lijf en je intuïtie te maken, waardoor je de boodschappen die het je geeft nog niet zo goed kunt horen. En voluit je roeping te gaan leven in je werk en je leiderschap. En om nu eens echt verbinding met je partner te maken (als je die hebt) in de liefde of de partner die helemaal bij je past in je leven uit te nodigen, met als vertrekpunt jouw uitdagingen op deze levensgebieden op dit moment.

Als je coach bent of wilt worden kun je deze 5 stappen ook in je je coaching sessies gebruiken, om vanuit helemaal jezelf zijn in authentiek contact samen met je cliënt op innerlijke reis te gaan. Zodra jij je innerlijk werk doet en jezelf durft te laten zien in je sessies, kun jij tot de kern komen met je cliënt.

Samen gaan kijken hoe jij door systemisch werken via je voorouders weer in contact kunt komen met je diepe innerlijke drijfveren. Vaak komt hieruit naar voren dat verborgen loyaliteiten in je familiesysteem jou tegenhouden. Alsof jouw familie je onbewust van je pad afleidt.

Je doorgaat zo een transformatie en laat als het ware je oude bagage achter voor de rest van je reis na deze training. Zodat je met meer focus, helderheid en daadkracht in je werk, jouw roeping kunt gaan leven en leiderschap kunt tonen. En ook  (weer) op een dieper niveau de relatie met je partner aan kan gaan.

Ons bewustzijn helderder, liefdevoller maken dient alles om ons heen, onze verbindingen, onze relaties en ook onze transformatie en magneetkracht, die als mens en coach ook super belangrijk zijn. Als je beter leert voelen, zorgt dit voor een betere relatie met alles om je heen.

De normale investering voor de Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke is € 1995,-. Tot en met 31 december 2022 (23:59 uur) kun je je aanmelden voor de sympathieke introprijs van € 1495,-.

 Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke

Jouw investering normaal € 1995,- (excl. btw)

Nu t/m 31 december voor de introductieprijs van € 1495,- (excl. btw)

Wat je krijgt:

 • In 5 live online bijeenkomsten Intuïtief Systemisch Werken en Familieopstellingen leren.
 • Diepe persoonlijke transformatie om je eigen blokkades te transformeren in talenten, mogelijkheden en krachtbronnen.
 • Praktische vaardigheden die je direct kunt inzetten in de praktijk.
 • Je (online) coachingsvaardigheden ontwikkelen in online intervisiegroepen.
 • Inclusief mijn boeken ‘Geld Verdienen met je Roeping, ‘Van Spanning naar Spirit en ‘’Het Nieuwe Opstellen’ die je als bonus bij deze training krijgt.
 • Toegang tot onze digitale leeromgeving met diverse videotrainingen.
 • Kort, krachtig en enorm verdiepend, zowel persoonlijk als professioneel.

Het programma ziet er als volgt uit…

 

5 online Live Events van 19:00 – 22:00 (pauze van 20:3020:45)

Data

 • Di 31 januari  – Online Kick Off
 • Di 14 februari Online Event 1
 • Di 14 maart Online Event 2
 • Di 11 april Online Event 3
 • Di 16 mei Online Event 4
Programma Kickoff

31 januari

Kennismaken, uitleg van de training en het zetten van jouw intentie

In dit eerste online event leren we elkaar, onszelf en onze online manier van werken kennen. We bespreken het hele programma, de basistheorie, doen en intuïtief ervaringsgericht leren en waar je alle informatie kunt vinden.

Hier introduceren we ook de training en coachgroepen waarmee je de komende tijd, zowel online (en ook offline als jullie dat willen) opstellingen en intervisie kunnen doen.

Live Online Event met Hylke 1

Dinsdag 14 februari

De basishouding en je Lijf

We maken een start met de verbinding met je lijf, basishouding en de kunst van het helpen en waarnemen Hoe zit je erbij? Het fundament om authentiek en ontspannen te kunnen werken, coachen en leven.

Systemische basisprincipes over lijf, intuïtie, instinct, gevoel, emotie, ziel, persoonlijkheid, trauma, stress/burn-out, ziekte, gevoel, moeder/kind binding, geboorte en levensenergie.

 Methodiek: De Systemische Tekenmethode leer je hier toepassen

Live Online Event met Hylke 2

Dinsdag 14 maart

Je Liefde en je Relaties

Hier gaan we leren over hoe we in relatie staan, met onszelf, onze partner(s) en onze kinderen, maar ook onze collega’s en cliënten. Hier gaan we leren om ‘rapport’ te maken, ons wezenlijk verbinden met jezelf en met de ander in liefde, werk en onze coaching.

Systemische basisprincipes over de liefde, (werk) relaties, singles, stellen, opvoeding, onderwijs, kinderen, tieners, intimiteit, kinderwensen, vruchtbaarheid en levensfasen.

Methodiek: Systemische relatieopstellingen leer hier je hier.

Live Online Event met Hylke 3

Dinsdag 11 april

Je Roeping en je Levenswerk

Hier leren we onze bestemming, missie, plek in de wereld vinden. Wat wil er door jou heen de wereld inkomen? Wat is je bezieling, welke cliënten of doelgroep past bij jou en/of jullie

Systemische basis principes voor bezieling of overleven in werk, geld verdienen met je roeping, ondernemerschap, daadkracht en zichtbaarheid. Systemische principes voor succes in teams en organisaties met behulp van strategie, missie/visie en waarden en bezielde marketing.

Methodiek: Blaadjes methodiek en team/organisatie coaching

Live Online Event met Hylke 4

Dinsdag 16 mei

Hier gaan we kijken hoe we duurzaam onze samenleving kunnen veranderen voor onze kinderen. We onderzoeken welke stroom er in de maatschappij stroomt en hoe we onszelf daartoe op de beste manier kunnen verhouden. Daarnaast kijken we naar grote thema’s als sterven, rouwen en loslaten.

Systemische principes voor duurzaam samenleven, politiek, klimaat, economie en tijdgeest. Systemische principes over sterven, rouwen en loslaten.

Methodiek: Visualisatie Techniek, EHBO en Borgingsrituelen.

Na ieder thema, na elke live online sessie, ga je zelfstandig in je coach/intervisiegroep met deze thema’s opstellingen doen in tweetallen en in groepjes

Wat andere deelnemers ervover zeggen

Ik ben al een tijdje alleen en wil mijn oude verhalen loslaten en weer vertrouwen in mezelf vinden om me open te stellen voor de liefde.

Anita 
Anita

De live webinars hebben me om meerdere redenen echt verrast. Jij doet het op een heerlijke down-to-earth manier. Je bent lekker authentiek, creëert een huiselijke sfeer en bent tegelijkertijd in staat de groep neer te zetten, en een open veilige ruimte.

Ingrid 
Ingrid

Ook als je niet op het specifieke moment live inlogde maar achteraf de webinar volgde. Ook dan zat je er middenin en voelde je de kracht van de groep. Echt mooi!

Nathalie 
Nathalie

Normaal gesproken zou je investering voor de 5 live online trainingen, de compleet nieuwe bij de live trainingen behorende opgenomen videotraining, de online systemische videobibliotheek met uitleg over de geschiedenis en de basisbeginselen van systemisch werk en familieopstellingen, inclusief alle bonussen, € 2995,- moeten zijn. 

 • 5 live online live events met mij persoonlijk twv € 995,-.
 • Onbeperkt toegang tot de volledige online videobibliotheek en de bij de training behorende online videotraining Familieopstellingen met Hylke en de videoopnamen van de live online sessies. Online videotraining en praktische tools en achtergrondinformatie twv € 1995,-.

Maar we gaan je er nu dit bij lange na niet voor vragen.

De Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke, met alles wat er bij hoort, gaan we  straks in 2023 aanbieden voor de investering van van € 1995,-.

Maar tot en met het einde van dit jaar kun je je aanmelden voor een sympathieke introductieprijs van € 1495,-. Als je je voor 31 december 2022 aanmeldt ontvang je dus een introductiekorting van maar liefst 25%.

Deze hybride live en recorded videotraining Familieopstellingen met Hylke is helemaal nieuw en daarom geven we deze keer een mooie introductiekorting. Als we deze training volgend jaar opnieuw aan zullen aanbieden zal de investering dus echt aanmerkelijk  groter zijn.

En ook omdat het winter wordt en het voor veel mensen momenteel echt een wat uitdagende tijd is en ik daarom graag zoveel mogelijk mensen wil helpen een nieuwe stap in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te maken.

Bij de Hybride Online Training Familieopstellingen met Hylke ontvang je

 

N

5 Live Online events

 • 31 januari (kickoff), 14 februari, 14 maart, 11 april en 16 mei. Telkens op dindagavond van 19:00 – 22:00 uur (pauze van 20:30 tot 20:45 uur). Kun je een keer niet dan kun je de opnames van de live sessie ook achteraf bekijken.
N

Videotraining

 • De compleet nieuwe bij de live trainingen behorende opgenomen videotraining Familieopstellingen met Hylke.
N

Jouw investering

Speciale Introductieprijs € 1495,- t/m 31 december (normaal € 1995,-)
Alle prijzen zijn excl. btw.

N

Bonussen

Mijn 4 nieuwe persoonlijke ontwikkeling videotrainingen twv 97,- per training.

 • Videotraining – Leef je Roeping in Werk & Leiderschap met Familieopstellingen.
 • Videotraining – Leef de Liefde voor een Nieuwe Partner met Familieopstellingen
 • Videotraining – Leef de Liefde in je Relatie met Familieopstellingen
 • Videotraining – Leef de Heling in Stress & Ziekte met Familieopstellingen
N

Bonussen

  En mijn nieuwe 5-delige professionele ontwikkeling videotraining waarin je de blaadjesmethode leert toepassen in 1 op 1 coaching twv 297,-.

  • Videotraining ‘Leer Intuïtief Systemisch Werken met Familieopstellingen.

  Mijn 3 boeken over Systemisch Werk en het Nieuwe Opstellen

  • Het Nieuwe Opstellen
  • Van Spanning naar Spirit
  • Geld verdienen met je Roeping

  Klik om de knop hieronder om je direct aan te melden en ontvang direct je introductiekorting van 25%.

  Veelgestelde vragen

  Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

  Groep & Activiteiten

  Ik kan niet bij elke live sessie aanwezig zijn, is het dan nog wel zinvol om mee te doen?

  Jazeker! Alle online meetings van de Live Online Training Familieopstellingen met Hylke worden opgenomen. Je kunt ze dus, ook als je de live versie hebt gekocht altijd nog helemaal bekijken en meedoen. Daarnaast kun je, om je (online) coachingsvaardigheden te ontwikkelen gewoon meedoen de met de online intervisiegroepen.

  Hoe groot is de groep?

  Omdat we online werken is er geen maximum aantal deelnemers. Waarschijnlijk zijn we met ca. 50 deelnemers.

  Hoeveel tijd kost het?

  Naast het bijwonen van de live online bijeenkomsten maken we voor de training ook intervisiegroepjes. Het is de bedoeling dat je vanaf week 2 ook gaat oefenen met elkaar. Als je behoefte hebt aan theoretische onderbouwing bij de training is het fijn het boek Het Nieuwe Opstellen te lezen (dat je bij deze training krijgt). Je tijdsbesteding bepaal je daarmee (naast de online bijeenkomsten) dus helemaal zelf.

  Krijg ik een certificaat?

  Ja, de Live Online Training Familieopstellingen met Hylke wordt afgerond met een mooi (digitaal) certificaat. Deze training is alleen niet gecertificeerd door een beroepsvereniging.

  Online werken

  Is Zoom wel veilig?

   Wij gebruiken de betaalde versie van Zoom, die is veiliger dan de gratis versie, waar veel gedoe over is. Zoom doet er alles aan om de veiligheid ook te garanderen. Wij werken met registratie en wachtwoorden, ook de opnames zijn beveiligd met een wachtwoord.

  Kan ik deze training alleen op een laptop of pc volgen?

  Nee, je kunt de training ook op een smartphone of tablet volgen. Je kunt het dus overal doen, zolang je maar een rustig plekje voor jezelf hebt, waar je wat privacy hebt. Er wordt geoefend in break-out rooms, dan deel je ook je camera en geluid.

  Reserveren & Annuleren

  Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?

  Je kunt nog tot een dag voor de start aanmelden, maar eerlijk is eerlijk: wij verwachten niet dat er dan nog een plek vrij is. We kunnen nu al merken dat het hard gaat met de boekingen.

  Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

  Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

  Financieel

  Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
  Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

  Zijn er verder nog bijkomende kosten?

  Nee. De boeken krijg je na je aanmelding vanzelf in je brievenbus.

  Kan ik gespreid betalen?

  Nee, dat is helaas niet mogelijk

  Over Hylke

  Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf – de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

  × Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday