+31 6 40249042

De Reis voor je Leven

Voor een wereld die verbinding maakt, bezield werkt, diep lief heeft & echt vrij is!

Er is iets wat jou heeft tegen gehouden waardoor je nu bent waar je bent! Je hebt je best gedaan, dat werkt alleen niet meer. Je hoeft niets meer te doen, alleen te realiseren dat er nog iets is wat je tegenhoudt. Waardoor je niet volledig tot bloei bent gekomen.

Ontdek, Groei…

en vier je resultaten in werk en liefde, op basis van de 5 levenswetten
Er is iets wat jou heeft tegen gehouden waardoor je nu bent waar je bent! Je hebt je best gedaan, dat werkt alleen niet meer. Je hoeft niets meer te doen, alleen te realiseren dat er nog iets is wat je tegenhoudt. Waardoor je niet volledig tot bloei bent gekomen.
Welk leven leef jij?

Vaak zijn het oude patronen die je tegenhouden. Verhalen waar je mee leeft. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden dat te doen wat je eigenlijk graag zou willen. Wist jij dat veel van ons het leven van onze ouders leven?

Uit liefdevolle loyaliteit nemen we als kinderen de levens van onze ouders op in dat van ons. Hierdoor lukt het nu al lange tijd niet voor jou om te zijn wie je eigenlijk bent en te doen wat jij eigenlijk graag wilt doen!

Vind je wortels en kom tot bloei

In onze training werken we met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven. We gaan ze eerst goed bekijken en onderzoeken. Wat speelt er eigenlijk echt? We gaan onder de oppervlakte kijken naar wat je voelt en welk verhaal je lichaam wil vertellen.

We willen ervoor zorgen dat we echt helder krijgen wat onze intentie is voor de reis. Een goede motivatie is waar alles mee begint.

De Reis voor je Leven

Wat biedt De Reis voor je Leven
 • Bloeiende praktijk of werk
 • Financiële doorbraak
 • Meer hartstocht en intimiteit
 • Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde
 • Blijven staan in storm en tegenslag
 • Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn
Duur:

5 x 2 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30

Data:

Blok 1 – 21 en 22 september 2019
Blok 2 – 16 en 17 november 2019
Blok 3 –  8 en 9 februari 2020
Blok 4 –  4 en 5 april 2020
Blok 5 – 27 en 28 juni 2020

Locatie:

Diemen (bij Amsterdam)

Kosten:

€ 2995 euro (incl. btw).

Kortingsactie

Als je je aanmeldt voor 31 augustus ontvang je een korting van 1000 euro. Je betaald dan dus 1995 euro (ipv 2995 euro).

“Hylke stimuleert je om zelf te gaan voelen. Je krijgt geen kader, en dat brengt je dicht bij jezelf zodat je ook gaat vertrouwen op je eigen gevoel. In zijn opleidingen geeft Hylke alles wat hij heeft, en laat hij je helemaal zien hoe het werkt. Hij heeft het volste vertrouwen en zelfs het verlangen dat jij dit zelf ook gaat doen.”

Je bent al succesvol. Je doet je best in alle dingen die moeten gebeuren; werk, familie, relatie. Maar niet altijd met het gewenste resultaat. Vandaag de dag wordt er veel van ons verwacht. Wil jij dichter bij jezelf komen of gewoonweg meer vervulling uit het leven halen. Ontdek hoe je concrete stappen kunt zetten. Durf voor jezelf te kiezen en beleef ‘Het Jaar van je Leven’. Op zielsreis naar jouw grotere verhaal.

Maak de reis van je leven!

Door het werken met opstellingen maken we snel contact met wat er verstopt zit in ons en waarom we nu vastzitten. De opstellingen helpen ons op een veilige doch snelle manier, stapje voor stapje, uit de bevroren impasse van onze levensthema’s meer in beweging te komen; van binnen en van buiten.

Ons reisschema wil ik nauwkeurig afstemmen op de groep. Ik wil graag werken met wat er werkelijk speelt binnen de groep. Ik heb een schets gemaakt van de reis als een soort reiskaart. Het is echter als een patiënt diagnosticeren die je nog niet gezien hebt. Ik kan nog niet precies onze reis uit zetten omdat ik jou en de rest van de groep nog niet echt diep heb mogen ontmoeten. Pas dan kan ik beter koers zetten voor de reis en het programma zo afstemmen dat het ook precies past bij wat er op dat moment voor jou en de groep nodig is. In plaats van ons allemaal door een door het hoofd bedacht reis schema heen te duwen terwijl we ter plaatse als we echt op reis ergens een dag langer willen blijven of juist snel verder willen.

Onze methode ‘Het Nieuwe Opstellen’
De nieuwe opstellingen methode heb ik de afgelopen 15 jaar beproefd ontwikkeld en met veel succes ingezet. Ik heb gekeken hoe we konden zorgen dat de inzichten uit de opstellingen ook daadwerkelijk tot concrete stappen en verbeteringen in het dagelijks leven konden leiden.

We werken met concrete levensvragen op het gebied van werk, liefde en leven! Hiermee gaan we aan de slag. We gaan eerst onderzoeken, wat er eigenlijk speelt. Wat voel je en welk verhaal wil je lichaam vertellen.

De essentie van ons opstellingen-werk bestaat eruit dat we in onze dagelijkse vraagstukken en de daarbij behorende belemmeringen gaan ont-dekken welke innerlijke krachtbronnen, ‘schatten’ daarin verscholen liggen. Carl Jung noemde deze ‘archetypen’. Dit zijn universele leven gevende principes, waarden, kwaliteiten en talenten die jij kunt aanboren. Ze liggen verscholen onder allerlei oude overtuigingen. Die voortkomen uit onze opvoeding en van onze ouders, grootouders en voorouders. We gaan schatgraven!

We willen iets veranderen in ons leven en hebben vaak al een heel leven met oude programmering dus is het belangrijk – en dat blijkt ook uit ervaring – dat je hiervoor de neemt tijd. Quick fixes werken, zoals je weet niet.

Het programma, de reisbeschrijving.

Dit is een schetsroute van wat we in grote lijnen zullen volgen, echter we kunnen ook uitwijken indien we op de reis interessante zijpaden ontdekken.

Vooraf gaan we al beginnen met een webinar en een aantal filmpjes uit de online cursus. Voor elke module krijg je een aantal filmpjes om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 1: Verlangen

Waar wil jij heen met deze reis? Wat wil jij bereiken met deze reis van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu? Wat zijn je omstandigheden? Dit blok gaat over kennismaken, intervisie groepjes creëren, coaching buddy’s ontmoeten en het leren van een aantal basis vaardigheden.

Na dit blok ben je in contact gekomen met je verlangen en leef je je verlangen! Je ziet en herkent je vluchtroutes en kiest ervoor om ze niet altijd zomaar te volgen.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 2: LIJF

Luister naar je lijf. Je spanningen en je emoties vertellen je het verhaal over hoe het nu met je is. Vaak luisteren we pas naar ons lijf als er iets mis gaat.
We doen oefeningen in lichaamsbewustzijn en onderzoeken welke oude verhalen en overtuigingen zich aandienen als je bij je lijf en je emotie blijft. In de spanning en de pijn zit jouw krachtbron (van haat naar liefde).

Na dit blok heb je geleerd om lekker in je vel te gaan zitten en ben je belichaamd, geaard en geworteld. Je durft je emotie en spanningen aan te gaan. Je oude verhalen en overtuigingen heb je gezien en losgelaten. Je hebt geleerd te luisteren naar je intuïtie en dit in te zetten.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 3: LIEFDE

Hoe is het met de liefde in jouw leven? Je hartstocht, passie, intimiteit, seksualiteit, verbinding, communicatie en partnerschap? We gaan dit met elkaar samen aan. We gaan apart van elkaar kijken naar hoe mannen dit zien en hoe de vrouwen erin staan. We gaan relatie-opstellingen doen om te kijken hoe we elkaar weer opnieuw echt kunnen vinden en onze relatie verbeteren.

Ook het blok om nu een keer de juiste partner naar je toe te trekken. Je mag in dit blok je partner meenemen. Maak er een leuk avontuur van voor jullie samen, voor jullie relatie, voor jullie kinderen. Ook als de partner het niks vindt is hij/zij van harte welkom en mag te alle tijden weer gaan. Het gaat hier uiteindelijk over echt de liefde vinden diep in jezelf.

Na dit blok heb je je blokkade omarmt en getransformeerd in een krachtbron. Je durft de liefde meer te gaan leven. Je meer open te stellen voor seksualiteit, intimiteit en verdieping in je relatie. Je hebt nieuwe perspectieven gekregen op man zijn, vrouw zijn, relatie en seksualiteit.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 4: ROEPING

Geld verdienen met je roeping en echt impact leren hebben in de samenleving in jouw omgeving. Je droombaan creëren of uitbouwen. Je ondernemerschap stimuleren, meer klanten, omzet en leiderschap. Welke diepere betekenis, missie, visie en waarden heb jij van binnen in jou.

Om antwoord te geven op deze vraag gaan we eerst nog weer dieper afdalen in jouw familiesysteem en verder. We gaan ontdekken welk verhaal er als een rode lijn diep door jouw leven heen stroomt, hiermee geven we betekenis en ontdekken we jouw persoonlijke missie, visie en waarden. Vervolgens gaan we kijken hoe we die concreet kunnen maken. Wat je nodig hebt om het ook echt neer te zetten in de wereld van het geld.

In dit blok heb je helder gekregen wat je plek is, wat jouw bijzondere talent is, en door wie het geroepen wordt, door welke liefde, door welke klanten. Je doorziet het geheel en welke plek je daarin hebt. Jouw grotere levensmissie is helemaal duidelijk voor je.

Vooraf krijg je weer een aantal filmpjes (online cursus) om thuis mee aan het werk te gaan.

Blok 5: LEIDERSCHAP

Dit blok gaat over stappen zetten in de wereld. Welke eerst echte stap ga jij nemen?
Als jij zelf een eerste moedige stap echt zet, dan volgt de wereld jou en worden je verlangens vervuld.

Iedere lange reis beging met een eerste stap…

Het gaat er nu om het écht te gaan doen, concreet én praktisch.

Na dit blok heb je geleerd om moedige stappen te zetten. Je durft te gaan voor je verlangen. Je toont leiderschap in je omgeving, in de liefde, in je werk en van binnen in jezelf. Je bent je eigen zaak begonnen. Je geniet van hernieuwde liefde in je leven. Je bent in dienst van het leven. Je viert gelukkig het jaar van je leven samen met anderen.

Tijd voor een spetterend eindfeest!!

Diemen

De Hoop, Hartveldseweg 23
Diemen, 1111 BG Nederland

Duur

10 dagen. We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30.

Data
 • Blok 1 – 21 en 22 september 2019
  Blok 2 – 16 en 17 november 2019
  Blok 3 –  8 en 9 februari 2020
  Blok 4 –  4 en 5 april 2020
  Blok 5 – 27 en 28 juni 2020
Investering 

Kosten: € 2995,- (incl. btw)
Incl. Koffie/Thee/Water, koekjes/fruit. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Korting

Tot 31 augustus hebben we een een speciale kortingsactie. Je betaald dan maar 1995 euro.
Hiervoor krijg je een jaar lang een heel intens traject, waarbij je het op alle gebieden in je leven (werk, liefde, vitaliteit) weer zult voelen stromen.

Er is een mogelijkheid voor gespreide betaling. Neem hiervoor even contact op met Karin: info@familieopstellingen.nl, zij kan je er alles over vertellen.


Als je ondanks echte toewijding geen stappen maakt krijg je je geld terug. En daar mag je mij persoonlijk op aanspreken. Ik weet zeker dat het ook voor jou echt gaat werken.
Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor deze Jaartraining te verplaatsen of te annuleren

Hylke Bonnema

Hylke is een van de leidende stemmen in het opstellingenwerk in Nederland én wereldwijd die met zijn innovatieve nieuwe opstellingenmethode al duizenden mensen heeft begeleid en opgeleid. De mensen die met hem op reis gaan vinden hem een inspirerende man met een bijzondere manier van contact maken, die volledig vaart op zijn intuïtieve kant.

Met zijn open houding, waarin hij zijn kwetsbaarheid en eigen groeiproces laat zien, is hij ontwapenend, authentiek, eerlijk en tegelijkertijd vlijmscherp in zijn observaties. Deelnemers zeggen over hem dat hij als een echte vakman/meesteropsteller jou echt in beweging kan brengen.

Het Team

Op alle live events zullen er professionele assistenten en meerdere coaches aanwezig zijn, allemaal opgeleid in het systemisch werk bij de Academie voor Opstellingen.

Wat biedt Het Jaar van je Leven jou?

Het Jaar van je Leven doorbreekt oude patronen door jezelf aan het werk te zetten met jouw thema’s en daarin met behulp van het nieuwe opstellen snel diep te leren voelen wat er speelt en antwoorden te vinden die helpen om jouw verlangens te realiseren. Het nieuwe opstellen is geïnspireerd op het werk van mijn leraar Bert Hellinger. Ik heb deze vorm van systemisch werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld samen met mijn opleidingsgroepen.

Doorgroeien?

Als je na het Jaar van je Leven wilt doorgroeien en ook zelf het vak wilt leren toepassen in je werk of je praktijk, kan je doorstromen naar de Jaaropleiding Familie- en Organisatieopstellingen.
Als je het Jaar van je Leven helemaal hebt afgerond krijg je 25% korting op de Jaaropleiding.

Over Academie
voor Opstellingen

Onze werkwijze in opstellingen

Wij ontmoeten elk jaar honderden klanten die we zo goed mogelijk helpen vanuit onze professionele aanpak. De vraag van jou als klant is leidend, waarbij een groot deel van ons werk er uit bestaat de echte vraag helder te krijgen. Wat maakt jou ongelukkig? Wat zit daaronder? We ontrafelen samen.

Jouw proces

Wij zijn verantwoordelijk voor het opstellingenproces, waarbij we ingaan op jouw vraag en die van anderen in de groep. We gaan alleen in een opstelling zolang jij als onze klant ons daar toestemming voor geeft. Zodra je niet meer iinstemt, stoppen we meteen. Wij stellen ons niet op als therapeut, laat staan als (alternatief) arts. Jij blijft op elk moment zelf verantwoordelijk voor jouw proces.

Opstelling als ceremonie

Wij zien opstellingen als een coaching ceremonie. Wij begeleiden een transformerende ceremonie, zoals die eeuwenlang is uitgevoerd door medicijn mensen. Wij zijn persoonlijk aanwezig tijdens ons werk, dat betekent dat we transparant zijn over onszelf. We spreken ook onze eigen intuïtie, gevoelens en gedachten uit, zonder deze als waarheid te postuleren.

Contactinfo

Telefoon: +31640249042
mail: info@familieopstellingen.nl

Colofon

Design: Pologo Design
© 2017 Familieopstellingen.nl
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Ontdek de ‘geheime agenda’ van je ziel in 5 stappen

 

Wees moedig, reik uit, luister naar je lijf, vertrouw je instinct,

vecht voor de liefde en doe wat echt zin heeft. 

Super, ik houd je op de hoogte!

Zelf intuitief systemisch coachen leren?

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Super, ik houd je op de hoogte!