...

GRATIS WEBINAR

‘De Boodschap van het Coronavirus’ (COVID-19)

Hoe kun je deze coronacrisis als kans gebruiken?

Maandag 23 maart 2020 GRATIS Webinar ‘De Boodschap van het Coronavirus’

Hoe kun je deze coronacrisis als kans gebruiken? Maandagavond geef ik om 20:30 een webinar waar ik je graag speciaal voor wil uitnodigen om te kijken hoe we samen een hele diepe reis kunnen maken met behulp van Intuïtief Systemisch Werk.

Wat betekent het coronavirus voor de samenleving?

En nog belangrijker wat betekent het precies voor ons?

Hoe kun je uit dat wat er nu allemaal in de wereld gebeurt, kracht, liefde en wijsheid halen voor jouw relaties, voor je liefde thuis, voor de kinderen (als je die hebt).

Maar ook voor ons werk. Hoe kunnen we hier nieuwe inspiratie uit halen? Hoe kunnen we voorbij onze kramp en angst en misschien wel boosheid toch echt in een

[gotowebinar-reg key="4354076347238616333"]

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan 
Ilonka de Haan

Hylke’s intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik 
Roland van Mourik
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday