...

GRATIS VIDEOCURSUS

Intuïtief Systemisch Coachen

 

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Videocursus ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’

 

Welkom bij de online videocursus ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’. In deze online cursus vertel ik je meer over de verschillen tussen het klassieke familieopstellen en het nieuwe opstellen, ga ik ook dieper in op de verschillende systemische coachingstechnieken en laat ik je ook zien hoe ik zelf de ‘blaadjestechniek’ toepas in mijn werk met cliënten. 

Klik hieronder op ‘Ja, ik doe mee’ om direct te starten met deze gratis online videocursus. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wat biedt de videocursus ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ jou?

N

Waarom het nieuwe opstellen beter is dan het klassieke opstellen

N

Je ontdek waardoor je telkens weer door dezelfde dingen wordt ‘getriggerd’, zodat je een volgende keer hier minder makkelijk in komt

N

De verschillende systemische coachings technieken

N

De theorie van het opstellen met vloerankers

N

De blaadjes-techniek in de praktijk (waarin ik je uitgebreid laat zien hoe dat in de praktijk nu precies werkt in een coachingssessie)

N

In 3 stappen beter leren systemisch coachen.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

Gert 
Gert

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday