...

GRATIS VIDEOCURSUS

Intuïtief Systemisch Coachen

 

Laat het nieuwe opstellen je de weg wijzen

Videocursus ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’

 

Welkom bij de online videocursus ‘Intuïtief Systemisch Coachen – Het Nieuwe Opstellen’. In deze online cursus vertel ik je meer over de verschillen tussen het klassieke familieopstellen en het nieuwe opstellen, ga ik ook dieper in op de verschillende systemische coachingstechnieken en laat ik je ook zien hoe ik zelf de ‘blaadjestechniek’ toepas in mijn werk met cliënten. 

Klik hieronder op ‘Ja, ik doe mee’ om direct te starten met deze gratis online videocursus. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Wat biedt de videocursus ‘Intuïtief Systemisch Coachen’ jou?

N

Waarom het nieuwe opstellen beter is dan het klassieke opstellen

N

Je ontdek waardoor je telkens weer door dezelfde dingen wordt ‘getriggerd’, zodat je een volgende keer hier minder makkelijk in komt

N

De verschillende systemische coachings technieken

N

De theorie van het opstellen met vloerankers

N

De blaadjes-techniek in de praktijk (waarin ik je uitgebreid laat zien hoe dat in de praktijk nu precies werkt in een coachingssessie)

N

In 3 stappen beter leren systemisch coachen.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan 
Ilonka de Haan

Hylke’s intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik 
Roland van Mourik
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday