...

GRATIS VIDEOCURSUS

In 3 stappen terug naar jezelf

Maak een gratis reis op persoonlijk gebied

In 3 stappen terug naar jezelf

GRATIS emotie transformatie training met Hylke Bonnema

Ontdek hoe je in 3 simpele stappen uit je gedoe en weer bij jezelf kunt komen

Je hebt vast wel eens meegemaakt, als je in gedoe terechtkomt, dat je jezelf even helemaal kwijt was. Hoe werkt dit nou? Hoe kom je er weer uit? En hoe zorg je ervoor dat je er een volgende keer minder makkelijk in komt.

Doe mee met de GRATIS videocursus In 3 stappen terug naar jezelf.

Wat biedt de ‘In 3 Stappen naar Jezelf’ jou?

N

Je leert hoe je in 3 simpele stappen weer terug bij jezelf kunt komen

N

Je ontdek waardoor je telkens weer door dezelfde dingen wordt ‘getriggerd’, zodat je een volgende keer hier minder makkelijk in komt

N

Je begint met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel

N

Je begint met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel

N

Je begint met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Hylke’s enorme wijsheid van het grotere systeem, van de geschiedenis en zich dat allemaal met elkaar verbindt heeft me echt verrast. Wat een inzichten, zo verhelderend!

Dolf 
Dolf

Ik ben iemand die veel op het podium staat en makkelijk contact maakt, maar ik heb vaak mijn aandacht naar anderen. En nu mag ik die aandacht gaan opeisen, krijgen, verdienen, ontvangen en daar mijn voordeel mee doen in wie ik ben. Dus ik omarm mezelf dankzij deze twee dagen, waarbij ik de geschiedenis van mijn ouders en wat zij mij hebben meegegeven voor een deel in perspectief heb kunnen zetten en kunnen opruimen.

Arjan 
Arjan

Eerst was ik wat sceptisch en kritisch over wat die opstellingen voor me kunnen betekenen, maar uiteindelijk gebeurt er toch wel enorm veel en maakt het veel los. Voor mij voelt het nu wel als een soort support voor wat ik doe, dat het goed is en dat voelt wel heel fijn.

Bart 
Bart

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday