...

Loopt het niet zoals je wilt in je relatie? Of mis je de intimiteit met je partner?

Ontdek hoe je met familieopstellingen je eerste stap kunt zetten naar meer liefde met jouw partner

Loopt het niet zoals je wilt in je relatie? Of mis je de intimiteit met je partner?

Ontdek hoe je met familieopstellingen je eerste stap kunt zetten naar meer liefde met jouw partner

Gratis Online Miniclass Ontdek de Liefde in je Relatie met Familieopstellingen

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt direct toegang tot de miniclass.

In deze Miniclass…

N

Begin je met het maken van fundamenteel bewustzijn over je lichaam en je gevoel.

N

Luister jij naar je eigen behoefte in de liefde, die jou de ruimte geeft om opnieuw de verbinding met je partner aan te gaan.

N

Ontdek je hoe je vanuit liefde weer een eerste stap kunt zetten naar je partner.

Na je aanmelding ontvang je een mail met daarin de gratis miniclass (check altijd je spam).

Loopt het niet zoals je wil in je relatie? Of mis je intimiteit met je partner? Dan kan systemisch werk wat voor jou betekenen op een diepere laag. Vaak komt hieruit naar voren dat verborgen patronen rondom de liefde in je familiesysteem jou onbewust tegenhouden in het écht verbinden met je partner. Alsof jouw familie af en toe onbewust tussen jullie instaat. Via opstellingsoefeningen maak jij helder waar vanuit jouw hart en ziel je verlangen ligt om de liefde in je relatie te leven.

– Hylke Bonnema –

Deze training heeft me geholpen om mijn gevoelens en emoties rondom liefde en relaties te verkennen. Het heeft me geholpen om mijn familiepatronen te begrijpen en hoe deze mijn huidige relatie beïnvloeden. Ik kan nu beter communiceren met mijn partner en onze relatie is sterker dan ooit.

 

Ik was sceptisch over familieopstellingen, maar na deze training ben ik om! Het heeft me zoveel inzichten gegeven in mijn relatie en ik heb nu de tools om onze verbinding te versterken.

 

Ik durf mijn eigen kwetsbaarheid nu weer helemaal te omarmen, zonder angst om uit elkaar te gaan.

Martine 
Martine

Ik vertrouw weer op mijn eigen verlangens en kan daardoor beter luisteren naar die van mijn partner.

Huub 
Huub

Ik durf mijn eigen kwetsbaarheid weer te leven met alles wat daarbij hoort, mét mijn partner.

Jeroen 
Jeroen

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday