...

We hebben allemaal een verhaal over hoe het ons tot nu toe is vergaan. In de opstellingen – die mijn werkveld zijn geworden – gebruik ik de kracht van dat verhaal om je verder te brengen. Je verhalen zijn daarbij ons materiaal. Door deel te nemen aan een opstelling krijg je nieuwe inzichten en ga je je oude verhalen op een andere manier beleven. Soms wordt het zelfs een compleet ander verhaal. Je stuit dan bijvoorbeeld op blokkades die je eerder niet had gezien maar die je tegenhouden om je roeping te gaan volgen of je open te stellen voor de liefde. In een opstelling kun je ontdekken hoe je van zo’n blokkade een krachtbron kan maken. Wat je eerst tegenhield, gaat dan juist voor je werken.

Hoe werkt dit nou?

Tussen jou en je persoonlijke of zakelijke succes zit soms een blokkade. Je verlangt bijvoorbeeld naar een baan of bedrijf waarmee je veel geld verdient en waarbij je werkt doet waar je van houdt.

Maar er is iets dat je nog tegenhoudt om dit te bereiken.

Waarom lukt het je nu vaak zelf niet om die blokkade op eigen kracht te doorbreken? Omdat die blokkade tussen jou en je verlangen je ook voordelen heeft gebracht. Daarom is het zo belangrijk om eerst te onderzoeken wat je bij die blokkade voelt.

Is het onrust?
Is het angst?
Is het verdriet?

In opstellingen zien we vaak dat dit gevoel met iemand uit je familiegeschiedenis resoneert. Waarom voel jij en voelde die persoon uit jouw familiegeschiedenis dit?

Door er bewust contact mee te maken kun je die blokkades doorbreken. Zodat je een nieuw spoor kunt gaan pakken. Later als je groot bent is nu.

Achterom voelen in je familielijn

Had je oma bijvoorbeeld problemen met werken? Zijn er problemen geweest of zelfs strijd? Zit dit in jouw systeem en is het mede de oorzaak van jouw onrust, jouw blokkade, en neem je dit gevoel onbewust over, uit liefde?

Door achterom te voelen in je familielijn, door een opstelling te doen met jou en representanten voor je familieleden, kun je de essentie ontdekken van je blokkade. Vaak wil je bepaalde dingen niet voelen en juist omdat je ze niet wilt voelen blijven ze een schaduw binnen je bestaan. Door er bewust contact mee te maken kun je die blokkades doorbreken. Zodat je een nieuw spoor kunt gaan pakken. Een nieuw verhaal kunt gaan maken.

Later als je groot bent is nu.

 

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday