...

Als het om werk gaat is het belangrijk dat je je realiseert dat je met werk, naast inkomen, vooral ook je ‘liefde’ neerzet in de buitenwereld. Los van alle opportunistische zakelijke winst en persoonlijke status die werk op kunnen leveren gaat het uiteindelijk maar om 1 ding. Sjouw je alleen maar stenen? Bouw je misschien zelfs een muur? Of bouw je aan een Kathedraal die mensen diep inspireert? Terwijl je dan natuurlijk ook nog steeds gewoon stenen sjouwt? 😉

Naast liefde gaat het bij werk natuurlijk vooral ook om daadkracht, focus en doorzettingsvermogen. Waar zit dat nog verborgen in jou?

In mijn werk heb ik al duizenden mensen mogen helpen om met behulp van opstellingen echt hun roeping te ontdekken en ook vorm gaan geven. Dit begint met je echt laten raken. Je situatie onder ogen komen. Je oude verhalen en overtuigingen onderzoeken, om zo nieuwe kracht te ontdekken en vervolgens die eerste stap zetten.

In onderstaande video vertel ik je hier graag meer over.

Bert Hellinger zei altijd: “Als leider wordt je in dienst genomen. Als leider geef je dus eerst leiding aan jezelf. Wie ben jij? En waar wordt jij geraakt?

Ik geloof dat we allemaal leiders zijn in onze kleine omgeving. Ik geloof ook dat het nodig is om de wereld te veranderen we allemaal individueel leiderschap nemen om vanuit onze eigen ziel, gevoel, waarden en normen invloed uit te oefenen om deze wereld en ons leven mooi te maken voor ons en onze kinderen, klein kinderen en verder.

Omdat onze wereld meer dan ooit mensen nodig heeft die – naast goed kunnen denken en doen – ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen, ten dienste van al het leven op aarde.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday