...

2-DAAGSE WORKSHOP
FAMILIEOPSTELLINGEN MET HYLKE

Aan de slag met jouw eigen thema’s met behulp van Intuïtief Systemisch Werk en Familieopstellingen

 

18 en 19 februari 2023

Training in Persoonlijk Leiderschap

Hoe verder als de deur op slot zit?

Hoe verder als de deur op slot zit, in je relatie, in je werk en naar je intuïtie? Ontdek hoe je je intuïtie kunt gebruiken om te groeien, bloeien en successen te behalen.
Jouw concrete levensvragen zijn het startpunt en de 5 sleutels zijn de reiskaart, om je stap voor stap dichter bij jezelf, je gevoel en je doel te brengen.

– Hylke Bonnema –

Wil jij het nu echt anders?

Uit het ‘drama’ stappen van je oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen). Wacht niet langer en stap NU in met de 2-daagse en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel. Doorbreek je patronen, realiseer je dromen.

Tijdens deze 2 daagse gaan we met opstellingen en met behulp van de 5 sleutels van Intuïtief Systemisch Coachen een grote stap zetten naar meer voluit leven en helemaal zijn met wat er is.

Elke reis start waar je vandaan komt

Wil je je niet meer verstoppen voor datgene wat nu nog in je onderbewustzijn is? Omdat je jouw gevoel, jouw liefde, jouw kracht, jouw wijsheid (weer) wilt leren kennen? Sterker nog: omdat je die elementen leidend wilt laten zijn in jouw leven? En ga je daar vol voor?
Wil je van verdriet naar liefde, van woede naar kracht, van verwarring naar wijsheid?
Wil je de edele kunst van het voelen en effectief inzetten van je intuïtie leren?

Als jij ‘JA’ zegt tegen deze reis in jezelf, ben ik graag je reisbegeleider. 🙂

Wat biedt deze workshop je?

N

Je (her)vindt je wortels.

N

Je leert de oude (verborgen) verhalen in jouw geschiedenis kennen.

N

De liefde zal weer gaan stromen in je huidige relatie of je hebt meer magneetkracht voor het vinden van een nieuwe partner.

N

Je kunt blijven staan bij tegenslagen.

N

Je hebt je roeping/bezieling gevonden in je werk.

N

Je zult gaan werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn.

De 5 sleutels tot een gelukkig leven

In de 2-daagse workshop ervaar je hoe je verder kunt gaan als de deur naar je gevoel en intuïtie op slot lijkt te zitten. Je leert luisteren naar jezelf door het toepassen van vijf praktische sleutels die de deur openen naar je zielsbestemming. Het is een makkelijk toepasbare vorm van mijn methode ‘intuïtief systemische werken’ en familieopstellingen, waarin ik inmiddels 15 jaar lesgeef en waarmee ik de afgelopen 20 jaar duizenden mensen heb begeleid om intuïtief te leven in hun liefde, hun werk en hun persoonlijk leiderschap. Als je de verborgen boodschap van je ziel ontdekt, dan openen zich oneindige mogelijkheden.

De vijf sleutels vormen de basis van al mijn programma’s. 

Sleutel 1: Jouw hier-en-nu-situatie, jouw uitdaging.
Sleutel 2:Je lijf, je emoties, je gevoel. Het leren voelen.
Sleutel 3: De oude (verborgen) verhalen.
Sleutel 4: Alles is liefde. Jouw liefde, jouw bezieling, jouw levenskracht.
Sleutel 5: Leiderschap nemen over je eigen leven. Je eerste stap naar buiten zetten.

Het programma

Het programma is gebaseerd op de 5 sleutels van het Intuïtief Systemisch Werken. Dit zijn 5 eenvoudige stappen die je kunt inzetten om beter te leren luisteren naar je gevoel en je intuïtie. Goed leren voelen is dé weg naar meer geluk, liefde, wijsheid en kracht. De 5 sleutels helpen je daarbij. 

Voor wie?

 • Voor moedige, eerlijke, ondernemende mensen. Als je bereid bent te leren over jezelf en jouw gevoel en om daar vervolgens ook naar te leven. Ook al snapt de wereld om je heen niet altijd precies hoe dat werkt.
 • Voor gevoelige mensen, die voelen dat ze bevroren zijn en niet in beweging (kunnen) komen. Als je diep van binnen weet dat er meer inzit, dat er iets zit dat naar buiten wil komen. Maar als je je steeds inhoudt, alsof iets teruggetrokken, bevroren is.
 • Voor rationele mensen, die erachter komen dat de ratio hen niet (altijd) meer verder brengt. Je bent misschien heel ver gekomen met je hoofd, je hebt er een prachtig carrière mee gebouwd. En dan gaat het ‘ineens’ niet verder; je bent in een relatiecrisis of een burn-out beland. Of je merkt dat je jezelf steeds dezelfde vragen stelt. Een nieuwe route is nodig.
 • En verder voor levensgenieters, avonturiers en wereldverbeteraars. Als je gewoonweg diep, echt, voluit wilt leren voelen, geven, nemen en genieten.

Voor wie niet?

 • De 2-daagse Opstellingen met Hylke is niet geschikt voor jou als je niet de moed hebt om écht naar binnen te kijken, diep af te dalen in jezelf. Jezelf te spiegelen, tegen te komen, met ‘alle gevolgen van dien’. Je gaat jezelf namelijk geheid tegenkomen, ook al denk je van niet. Je ingesleten patronen, je vastgeroeste gedachten, je beperkende overtuigingen. (We hebben ze namelijk allemaal.) Dus ja, er is moed voor nodig om de confrontatie aan te gaan, om die patronen en die gedachten te doorbreken.

 • Natuurlijk mag je opzien tegen het proces en wat je gaat tegenkomen. Maar als je niet écht, diep van binnen álles wilt aangaan en aankijken – wát je ook tegenkomt – dan komt deze workshop misschien te vroeg voor je. Als je het nu niet kunt opbrengen, geeft niets. Misschien heb je gewoon meer tijd nodig om moed te verzamelen. Neem je tijd. Jouw tijd komt heus nog.

 

Datum, locatie en investering

 

Datum:

 • Zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023
 • Van 10:oo uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot ca. 17:30 uur.

Locatie:

 • Posthoornkerk, Amsterdam

Investering:

 • € 175,- (ex btw). Als je je aanmeldt met 2 of meer personen krijg je korting (2 tickets voor  € 275,- ipv € 350,- etc.). Deze korting wordt automatisch verrekend bij je bestelling.
  Let op: Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenveld even de naam en het mailadres van de andere persoon(en) waarmee je komt. Dan kunnen we hem/haar ook netjes alle informatie sturen.

 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Datum, locatie en investering

 

Datum:

 • Zaterdag 18 en zondag 19 februari 2023
 • Van 10:oo uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot ca. 17:30 uur.

Locatie:

 • Posthoornkerk, Amsterdam

Investering:

 • € 175,- (ex btw). Als je je aanmeldt met 2 of meer personen krijg je korting (2 tickets voor  € 275,- ipv € 350,- etc.).  Deze korting wordt automatisch verrekend bij je bestelling.
  Let op: Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenveld even de naam en het mailadres van de andere persoon(en) waarmee je komt. Dan kunnen we hem/haar ook netjes alle informatie sturen.

 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Ervaringen van deelnemers aan de 2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke

Arjan

deelnemers 2-daagse

Bart

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

Groep & Activiteiten

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

Neem mee wat jou comfortabel maakt. Dekentje, sloffen, opschrijfboekje. Verder hoe je niks voor te bereiden.

Hoe groot is de groep?

Maximaal 100 deelnemers.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?

Alhoewel de meerderheid vrouw is, nemen ook mannen geregeld deel aan onze programma’s. Het programma is voor beiden heel geschikt. De leeftijd varieert van 35 tot 65. Gemiddeld ligt de leeftijd tussen de 40-55 jaar.

Vooropleiding & kennis

Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de 2-daagse workshop?

Om de 2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke heb je geen vooropleiding of ervaring met Familieopstellingen nodig. Het enige dat we van je vragen is om met een open houding en een open hart deel te nemen aan deze workshop. 

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?

De Posthoornkerk ligt aan de Haarlemmerstraat 124-126 in Amsterdam. Parkeren kan je het beste doen in Parking Amsterdam Centraal

Ik kom met het Openbaar Vervoer. Hoe is het vervoer naar de locatie geregeld?

De Posthoornkerk staat op loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Reserveren & Annuleren

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?

Je kunt nog tot een dag voor de start aanmelden, maar eerlijk is eerlijk: wij verwachten niet dat er dan nog een plek vrij is. We kunnen nu al merken dat het hard gaat met de boekingen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat als de workshop toch niet door kan gaan, krijg ik dan mijn geld terug?

Net als bij annulering van onze andere events hopen we dat je kiest voor een voucher. Maar geld retour mag ook.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf – de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday