...

Workshop 'De Verborgen Boodschap van je Ziel'

Ontdek de verborgen boodschap van je Ziel in werk, liefde en leven

2-daagse ‘De verborgen boodschap van je Ziel’

Uit het ‘drama’ stappen van je oude verhalen en nieuwe stappen zetten (zonder de oude verhalen weg te poetsen). Wacht niet langer en stap NU in met de 2-daagse en ontdek de verborgen boodschap van JOUW ziel. Doorbreek je patronen, realiseer je dromen. Tijdens deze 2 daagse gaan we met opstellingen en met behulp van de 5 levenswetten een grote stap zetten naar meer voluit leven en helemaal zijn met wat er is.

Hoe verder als de deur op slot zit

Hoe verder als de deur op slot zit, in je relatie, in je werk en naar je intuïtie? Ontdek hoe je je intuïtie kunt gebruiken om te groeien, bloeien en successen behalen.

Jouw concrete levensvragen zijn het startpunt en de levenswetten zijn de reiskaart, om je stap voor stap om dichter bij jezelf, je gevoel en je doel te brengen.

Elke reis start waar je vandaan komt

Wil je je niet meer verstoppen voor datgene wat nu nog in je onderbewustzijn is? Omdat je jouw gevoel, jouw liefde, jouw kracht, jouw wijsheid (weer) wilt leren kennen? Sterker nog: omdat je die elementen leidend wilt laten zijn in jouw leven? En ga je daar vol voor? Dan is de Reis voor je Leven echt iets voor jou.
Wil je van verdriet naar liefde, van woede naar kracht, van verwarring naar wijsheid?
Wil je de edele kunst van het voelen en effectief inzetten van je intuïtie leren?

 

Als jij ‘JA’ zegt tegen deze reis in jezelf, ben ik graag je reisbegeleider. 🙂

 

Wat biedt ‘De verborgen boodschap van je Ziel’ jou?

N

Je (her)vindt je wortels

N

Je leert de oude (verborgen) verhalen in jouw geschiedenis kennen

N

De liefde zal weer gaan stromen in je huidige relatie of je hebt meer magneetkracht voor het vinden van een nieuwe partner

N

Je maakt kennis met en ervaart onze bijzondere systemische coachingstool.

N

Je kunt blijven staan bij tegenslagen

N

Je hebt je roeping/bezieling gevonden in je werk

N

Je zult gaan werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

Investering:

1 ticket € 197,00
2 tickets € 297,00 (ipv € 394,00)

[events-calendar-templates template=”default” style=”style-2″ category=”ontdek-boodschap” date_format=”full” start_date=”” end_date=”” limit=”999″ order=”ASC” hide-venue=”no” time=”future” featured-only=”false” columns=”2″ autoplay=”true”]

Overview

Algemeen

Doorbreek je patronen, realiseer je dromen! Waarom? Wij geloven dat als we beter leren voelen alles beter gaat, en hiermee bedoelen we niet heel emotioneel doen, maar echt vlijmscherp, krachtig en intuïtief je waarheid spreken. Authentiek zoals je bent je leven aangaan. Niet zonder angst want dat kan niet, maar niet meer geblokkeerd, vrij eerlijk en menselijk.

Onze methode? Wij gebruiken de bijzondere inspiratie, authenticiteit en raakkracht van Hylke met daarnaast zijn bijzondere en effectieve nieuwe opstellingen methode. Al meer dan 15 jaar geeft Hylke inmiddels les in opstellingen.

Ons Jaarprogramma ‘de Reis voor je Leven’ is een vervolg en een verdieping op deze 2 dagen.

Voor wie is de Verborgen Boodschap van je Ziel

  • Voor moedige, eerlijke, ondernemende mensen. Als je bereid bent te leren over jezelf en jouw gevoel en om daar vervolgens ook naar te leven. Ook al snapt de wereld om je heen niet altijd precies hoe dat werkt.
  • Voor gevoelige mensen, die voelen dat ze bevroren zijn en niet in beweging (kunnen) komen. Als je diep van binnen weet dat er meer inzit, dat er iets zit dat naar buiten wil komen. Maar als je je steeds inhoudt, alsof iets teruggetrokken, bevroren is.
  • Voor rationele mensen, die erachter komen dat de ratio hen niet (altijd) meer verder brengt. Je bent misschien heel ver gekomen met je hoofd, je hebt er een prachtig carrière mee gebouwd. En dan gaat het ‘ineens’ niet verder; je bent in een relatiecrisis of een burn-out beland. Of je merkt dat je jezelf steeds dezelfde vragen stelt. Een nieuwe route is nodig.
  • En verder voor levensgenieters, avonturiers en wereldverbeteraars. Als je gewoonweg diep, echt, voluit willen leren voelen, geven, nemen en genieten

Voor wie is de Verborgen Boodschap van je Ziel niet

  • De Verborgen Boodschap van je Ziel is niet geschikt voor jou als je niet de moed hebt om écht naar binnen te kijken, diep af te dalen in jezelf? Jezelf te spiegelen, tegen te komen, met ‘alle gevolgen van dien’? Je gaat jezelf namelijk geheid tegenkomen, ook al denk je van niet. Je ingesleten patronen, je vastgeroeste gedachten, je beperkende overtuigingen. (We hebben ze namelijk allemaal.) Dus ja, er is moed voor nodig om de confrontatie aan te gaan, om die patronen en die gedachten te doorbreken.
  • Natuurlijk mag je opzien tegen het proces en wat je gaat tegenkomen. Maar als je niet écht, diep van binnen álles wilt aangaan en aankijken – wát je ook tegenkomt – dan komt dit boek misschien te vroeg voor je. Als je het nu niet kunt opbrengen, geeft niets. Misschien heb je gewoon meer tijd nodig om moed te verzamelen. Neem je tijd. Jouw tijd komt heus nog.

 

Programma

Het programma? Is altijd een verassing en daarnaast gebaseerd op de 5 universele stappen.

Hylke volgt daarbij het veld en wat er leeft in groep.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

Gert 
Gert

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy

2-daagse 'De verborgen boodschap van je ziel' Verborgen boodschap van je ziel in werk, liefde & leven

Ik stond voor de groep, iets wat ik nog nooit had gedaan!
Tranen stroomden, ik straalde, iedereen klapte…

Door: Jeanette*

Als je me zou kennen, zou je het ongelooflijk vinden dat ik als verlegen teruggetrokken vrouw dit allemaal durfde. Ik heb echt wel een grote mond. Stoer doen aan de buitenkant. Echter niemand wist eigenlijk wie ik ben. Ik ben typisch zo’n succesvolle professional achter wie nog een heel verhaal schuilgaat. In mijn werk deed ik al leuke dingen, maar echt mijn roeping leven durfde ik nog niet. Ik droomde wel eens over wat ik liever zou willen doen. In de liefde was het ook nog niet echt gelukt. Een mislukte relatie was uiteindelijk het startpunt. Ik had van een vriendin gehoord dat Hylke echt goed was en hij kwam steeds weer langs op Facebook.  Toen heb ik de intuïtieve beslissing genomen om met Hylke op reis te gaan.

Daarna twijfelde ik eerlijk gezegd nog wel even, het was voor mij een boel geld. Mijn vriendin stelde me gerust. Ze vertelde dat Hylke al 15 jaar les geeft in deze bijzondere opstellingenmethode en dat hij zelf ook nog de opstellingenmethode verder door had ontwikkeld om hem nog praktischer en nog beter toepasbaar te maken. Ze zei “ Hij kan jou helpen jezelf te leren voelen, waardoor je dan vanzelf een leuke vent aantrekt.” 🙂

Toen de reis begon was ik doodsbang, een nieuwe groep. Ik hield helemaal niet van groepen. En dan ook nog zo’n grote groep van 35 mensen. Het bleken natuurlijk allemaal mijn eigen oude spoken te zijn en allemaal heel erg mee te vallen. Ook al is mijn groep afgelopen, ik zie de mensen nu nog. In mijn co-creatie groep. Ook maak ik nog afspraken met mijn coach. Dat zat er allemaal bij in.

 In het begin werd ik eerst nog onzekerder. Later ontdekte ik dat dit kwam om dat ik altijd mijn gevoelens weg at, weg sportte of weg werkte. Na het eerste blok waarin we hebben geleerd om te arriveren voelde ik me dus eerst slechter, oud verdriet was naar boven gekomen. Verdriet van vroeger over mijn relatie met mijn moeder. Iets wat ik al mijn hele leven had weggestopt. Achteraf ben ik zo dankbaar dat ik de moedige stap heb gezet om bij Hylke dit te gaan doen.

 Het ging steeds dieper. Naast de relatie met mijn moeder hebben we gekeken naar mijn hele familie en vooral welke verstopte emoties en verhalen ik al mijn hele leven voelde maar die nooit aandacht hebben gekregen van mij en/of mijn ouders. Ik ontdekte dat juist dit mij onzeker maakte en ook dat hier het patroon vandaan kwam om gewoon maar te doen alsof er niets aan de hand is, door werken, door eten, door drinken…..

Wonderbaarlijk hoe Hylke in de opstellingen iedere keer weer ziet wat er mist. Steeds weer kreeg ik kippenvel als er een tot nu net toe verborgen verhaal bovenkwam. Bij mij bleek mijn grootmoeder verliefd te zijn geweest op een Duitse soldaat. Echte liefde had ze voor hem gevoeld. Dat was zo diep weggestopt, dat zelfs mijn moeder het niet weet. Toen dat naar boven kwam kwam er zoveel nieuwe liefde, nieuwe levenskracht vrij in mij. Dit was het punt waarop alles verschoof.

Ik had wel al die eerdere stappen nodig om überhaupt zo diep te durven voelen en vertrouwen op mijn intuïtie om dat verborgen verhaal toen toe te kunnen laten. Door deze nieuwe verbinding met mijn grootmoeder en de rest van de vrouwenlijn, zelfs met oermoeder aarde erbij, voel ik me nu zo krachtig vanbinnen. Als ik er over schrijf kan ik het zo weer voelen.

Was daarmee alles meteen anders? Zeker niet. Mijn oude patronen bestonden ook nog. De opstelling had mij een nieuw perspectief gegeven. Nieuwe wortels. Nu nog de boom opnieuw laten bloeien. Dus we gingen kijken naar mijn roeping in werk. Ik ontdekte dat ik zo’n zin heb om meer met mensen te gaan werken in plaats van dat wat ik nu doe. Ik voel dat mijn talent ook ligt in het schrijven over deze dingen. Ik ben van baan verandert en werk nu als copywriter bij dezelfde organisatie.

Nu ben ik zelfs al begonnen met het schrijven van een roman over de liefde. Want na het blokje over werk hebben we gekeken naar de liefde.  Want oh ja, ik ben sinds 3 maanden samen met een leuke man. Hij wil het ook het echt met mij aangaan. Het is spannend, maar ook heel leuk om weer een nieuwe liefde te hebben in mijn leven. In dat blokje namen ook de mensen met een partner, hun partner mee.

Het laatste blokje sloten we af door een presentatie te geven. Toen Hylke dit vroeg dacht ik eerst JA, JA dat heeft hij vast nodig voor zijn marketing, ik doe het niet. Dat bleek weer een spook te zijn. Hylke bouwde de groep zo goed op dat ik als vanzelf durfde, nadat we eerst in kleine groepen hadden geoefend. Ik had heus wel eens een presentatie gegeven op mijn werk, maar echt mijn gevoel er laten zijn en ook nog eens van hieruit spreken, dat was nieuw en geweldig! Ik stond voor de groep, kwetsbaar als ik was, met mijn gevoel zichtbaar, iets wat ik nog nooit gedaan! Tranen stroomden, het waren de tranen van mijn moeder, grootmoeder en alle vrouwen die niet de liefde hadden kunnen leven. ik straalde, ik voelde dat dit de boodschap was van mijn ziel, iedereen klapte.

Een echte stap vooruit. Ben ik nu klaar? Zeker niet. De lessen die ik geleerd heb afgelopen jaar zitten nu in mijn systeem, letterlijk en figuurlijk. Als ik je 1 ding mag zeggen: doe het, luister naar je gevoel, het klopt.

Deelnemers over de 2-daagse

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Caroline over Ontdek de Verborgen Boodschap van je Ziel.

Jos over Ontdek de Verborgen Boodschap van je Ziel.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday