JAARPROGRAMMA

De Reis voor je Leven

start 1-2 oktober 2021

JAARPROGRAMMA

De Reis voor je Leven

start 1-2 oktober 2021

Training in Intuïtief Persoonlijk Leiderschap

Liefde, kracht en wijsheid

Een boom vraagt zich niet af: is het lente? Kan ik mijn blaadjes ontvouwen of zal ik nog een weekje wachten? Een boom weet wanneer het tijd is. En dat intuïtieve oer-weten zit ook in jou. Je voelt dat het nu tijd is om je leven op te schonen en dat je daar alleen niet uitkomt, dat heb je al geprobeerd, zonder resultaat! Tijd maken om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen is de start. In ons Jaarprogramma De Reis voor je Leven ga je op zoek naar je wortels. Door middel van opstellingen – de methode waarin wij al meer dan 20 jaar lesgeven – ga je verhalen en verborgen familiegeschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt kunt loslaten. En er ruimte komt. Ruimte om voluit te leven. Om de keuzes te maken die bij jou passen. Vol liefde, kracht en wijsheid.
– Hylke Bonnema –

Jaarprogramma De Reis voor je Leven

€ 3.495,- (incl. btw)

N

5 x 2 daagse Intensives met ieder een eigen thema.

N

Data:

Intensive 1 -> 1 en 2 oktober 2021

Intensive 2 -> 12 en 13 november 2021

Intensive 3 -> 28 en 29 januari 2022

Intensive 4 -> 25 en 26 maart 2022

Intensive 5 -> 20 en 21 mei 2022

We starten elke dag om 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) en eindigen de dag rond 17:30 uur.

N

Locatie

De Reis voor je Leven vindt plaats op onze vaste locatie op het Linneaushof 94 in Amsterdam

Welk leven leef jij?

Welk leven leef jij? Je bent nu waar je bent, maar is dat ook waar je wilt zijn? Je hebt je best gedaan, maar je merkt dat dat niet meer werkt en je wilt het graag anders, maar hoe? Het enige wat je nog hoeft te doen, is je te realiseren dat er iets is wat je tegenhoudt, waardoor je niet volledig tot bloei bent gekomen. Vaak zijn dat oude patronen. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden dat te doen wat je eigenlijk graag zou willen. Je weet inmiddels dat veel van ons het leven van onze ouders leven. Dat we uit liefdevolle loyaliteit als kinderen de levens van onze ouders opnemen in dat van ons. Door ons diepe systemische werk leer je deze patronen her- en erkennen om ze vervolgens te transformeren naar jouw eigen liefde, kracht en wijsheid.

De Reis voor je Leven

Ons systemisch werk vindt zijn oorsprong in de druïdische heksenonderstroom zoals we dit vinden bij natuurvolkeren en onze eigen voorouders. Tijdens De Reis voor je Leven neemt deze een belangrijke plek in. We leren je o.a. om nog meer te luisteren naar de natuur. Ik heb al 20 jaar gewerkt met de ‘voorlopers’ van dit programma, daardoor is het diep getoetst en heeft deze reis in de praktijk voor velen van ons een diepe positieve impact gehad op ons leven. Dit krijgen we in onze school al jaren terug van de vele honderden medereizigers die voor jou deze reis gemaakt hebben.

Deze Reis is voor jou…

N

Als je datgene wat nu nog in je onderbewustzijn is, aan wilt kijken.

N

Als je jouw liefde, kracht en wijsheid weer (of nog beter) wilt leren kennen.

N

Sterker nog... als je die elementen leidend wilt laten zijn in je leven en je daar vol voor wilt gaan.

N

Als je van verdriet naar liefde, van boosheid naar kracht en van verwarring naar wijsheid wilt transformeren.

N

Kortom... als je de kunst van het voelen en het effectief inzetten van je intuïtie wilt ontdekken.

N

Je zult gaan werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn.

De 5 sleutels tot een gelukkig leven

 

In De Reis voor je Leven leer je hoe je verder kunt gaan als de deur naar je gevoel en intuïtie op slot lijkt te zitten. Je leert luisteren naar jezelf door het toepassen van vijf praktische sleutels die de deur openen naar je zielsbestemming. Het is een gemakkelijk toepasbare vorm van mijn ‘intuïtief systemische coach-methode’, waarin ik inmiddels 15 jaar lesgeef en waarmee ik de afgelopen 20 jaar duizenden mensen heb begeleid om intuïtief te leven in hun liefde, hun werk en hun persoonlijk leiderschap. Als je de verborgen boodschap van je ziel ontdekt, dan openen zich oneindige mogelijkheden.

De vijf sleutels vormen de basis van het programma van De Reis voor je Leven.

Sleutel 1: Jouw hier-en-nu-situatie, jouw uitdaging.
Sleutel 2:Je lijf, je emoties, je gevoel. Het leren voelen.
Sleutel 3: De oude (verborgen) verhalen.
Sleutel 4: Alles is liefde. Jouw liefde, jouw bezieling, jouw levenskracht.
Sleutel 5: Leiderschap nemen over je eigen leven. Je eerste stap naar buiten zetten.

Het programma

 

De Reis voor je Leven bestaat uit vijf 2-daagse Intensives met ieder een eigen thema. De kracht van mijn programma’s is dat ik altijd werk met wat er werkelijk speelt binnen een groep. Ik heb dus een schets gemaakt van onze reis als een soort reiskaart, maar ik kan de precieze route nog niet uitzetten omdat ik jou en de rest van de groep als (nieuw) geheel nog niet echt diep heb mogen ontmoeten. Tijdens de eerste Intensive – als we de groep als het ware geboren laten worden – kan ik de koers bepalen en het verdere verloop van het programma zo afstemmen dat het ook precies past bij wat er op dat moment voor jou en de groep nodig is. Zo wordt de reis ook veel waardevoller dan wanneer ik de hele groep door een door het hoofd bedacht reisschema wil duwen. Ontdekken we op onze reis interessante zijpaden, dan kan het dus zijn dat we wat afwijken van het programma. We geven onszelf daarmee de ruimte om tijdens de reis ergens langer te blijven of juist snel verder te gaan.

 

Het programma ziet er als volgt uit…

Intensive 1, 1 en 2 oktober 2021

Waar wil jij heen met deze reis? Wat wil jij bereiken van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu? Wat zijn je omstandigheden?

Deze Intensive gaat over onze plek op de wereld, over de verbinding met onze ziel, de plek waar we vandaan kwamen voordat we in de buik zaten bij onze moeder. Het gaat over in je lijf zitten en over basisvertrouwen in het leven, jezelf en je geliefden of het gemis ervan. We zetten onze intentie voor deze jaarreis, bouwen aan de basis in onszelf en kijken meteen al onze thema’s aan. Iedere volgende Intensive bouwt voort op de voorgaande en tegelijkertijd werken we aan jouw ‘hier en nu ‘ thema’s!

Na deze Intensive heb je helder wat je werkelijk wilt, ben je in contact gekomen met je verlangen en leef je je verlangen! Je ziet en herkent je vluchtroutes en kiest ervoor om ze niet altijd zomaar te volgen.

Intensive 2, 12 en 13 november 2021

Welk ego-spanning-pantser heb jij opgebouwd om jezelf te beschermen? Wat verberg jij (nog) van jezelf in je schaduw? Wat zie en accepteer jij van een ander gemakkelijk, maar vind je van jezelf maar lastig?

In deze Intensive landen we helemaal in de groep en werken we aan onze blokkades in de liefde. We hebben het over vadersdochter en moederszoon en we beginnen met het openen van de mannen-  en de vrouwenlijn. Je leert te luisteren naar je lijf, want je spanningen en je emoties vertellen je het verhaal over hoe het nu met je is. Vaak luisteren we pas naar ons lijf als er iets mis gaat. We doen oefeningen in lichaamsbewustzijn en onderzoeken welke oude verhalen en overtuigingen zich aandienen als je bij je lijf en je emotie blijft. In de spanning en de pijn zit jouw krachtbron (van haat naar liefde).

Na deze Intensive weet je hoe je lekker in je vel kan komen te zitten en ben je belichaamd, geaard en geworteld. Je durft je emotie en spanningen aan te gaan. Je hebt je oude verhalen en overtuigingen gezien en losgelaten. Je hebt geleerd te luisteren naar je intuïtie en dit in te zetten.

Intensive 3, 28 en 29 januari 2022

Welke grote kracht geeft jouw verleden jou om nu je leven te leiden? Welke lessen kun jij leren van jouw voorouders? Welke verborgen verhalen mogen er zichtbaar worden?

We zijn onbewust loyaal aan onze ouders, grootouders en voorouders. Onder onze blokkades liggen ook hun pijn, verdriet, boosheid en andere emoties verborgen. Alsof wij een prijs betalen voor hun verborgen verhalen. Tijdens deze Intensive gaan we schatgraven. Om die verborgen schatten te ontdekken, maken we echt de tijd en aandacht vrij om ze te zoeken en op te graven. En natuurlijk om de waarde die erin zit te leren gebruiken en in te zetten in ons leven.

Na deze Intensive ervaar je naast innerlijke rust ook een enorme kracht in jezelf. Je zult ook merken dat de relatie met je ouders anders kan zijn na deze Intensive.

Intensive 4, 25 en 26 maart 2022

Hoe is het met de liefde in jouw leven? Met je hartstocht, passie, intimiteit, seksualiteit, verbinding, communicatie en partnerschap?

In deze Intensive gaan we dit onderwerp samen aan. We gaan – mannen en vrouwen apart van elkaar – kijken naar hoe mannen dit zien en hoe de vrouwen erin staan. We doen relatieopstellingen om te kijken hoe we elkaar weer opnieuw echt kunnen vinden om onze relatie te verbeteren. Ben je single, dan is dit de Intensive waarna je de juiste partner naar je toe zult trekken. Als je wilt, kun je deze Intensive je partner meenemen. Maak er een leuk avontuur van voor jullie samen, voor jullie relatie, voor jullie kinderen. Ook als de partner het niks vindt is hij/zij van harte welkom en hij/zij mag te allen tijde weer gaan. Het gaat hier uiteindelijk over echt de liefde vinden, diep in jezelf.

Na deze Intensive heb je je blokkade omarmd en getransformeerd in een krachtbron. Je durft de liefde meer te gaan leven. Je meer open te stellen voor seksualiteit, intimiteit en verdieping in je relatie. Je hebt nieuwe perspectieven gekregen op man zijn, vrouw zijn, relatie en seksualiteit.

Intensive 5, 20 en 21 mei 2022

Hoe zet jij jouw levensenergie om in actie en daadkracht? Welke eerste echte stap ga jij zetten? En hoe neem jij leiderschap over je eigen leven?

Deze Intensive gaat over stappen zetten in de wereld. Als jij zelf écht een eerste moedige stap zet, dan volgt de wereld jou en worden je verlangens vervuld. Iedere lange reis begint met een eerste stap… Het gaat er nu om het écht te gaan doen, concreet én praktisch.

Na deze Intensive heb je geleerd om moedige stappen te zetten. Je durft te gaan voor je verlangen. Je toont leiderschap in je omgeving, in de liefde, in je werk en van binnen in jezelf. Je bent je eigen zaak begonnen. Je geniet van hernieuwde liefde in je leven. Je bent in dienst van het leven. En natuurlijk is het tijd voor een spetterend eindfeest en vieren we samen de afloop van De Reis voor je Leven!

Fijne extra’s

 

We reizen als grotere groep een jaar lang samen tijdens de vijf Intensives. Tussen de Intensives door ontmoet je elkaar in kleinere groepen. Het is zo fijn om samen te komen en in een kleinere setting ervaringen, inzichten en vragen te delen. Maar ook om te mediteren, gezellig samen te zijn en natuurlijk om opstellingen en de cirkel van de waarheid te doen. Tijdens de eerste Intensive zullen we deze groepen (per regio) samenstellen.

Daarnaast is het ook heel fijn om een maatje te hebben tijdens De Reis voor je Leven. Iemand die je even kunt bellen als je het moeilijk hebt. Of voor wie jij er kan zijn als dat nodig is. Ook daar is ruimte voor tijdens de eerste Intensive, om elkaar te vinden. En tot slot bieden we je nog de mogelijkheid om contact op te nemen met één van de coaches uit het team die jou individueel verder kan helpen mocht dat nodig zijn.

Na afloop van De Reis voor je Leven

N

Durf je weer te voelen en te vertrouwen op je intuïtie.

N

Kijk je met andere ogen naar de verhalen over je verleden.

N

Heb je je blokkades, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag, angst en chaos, weten te transformeren in hernieuwde kracht en focus.

N

Heb je je overlevingsstrategieën, je vluchtroutes en je maskers ontdekt en ben je hier uitgestapt.

N

Kun je je openen en uitreiken naar de mensen om je heen.

N

Heb je ook dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades uit je geschiedenis - die jou ervan weerhouden geld te verdienen met je roeping - aangekeken, omarmd en getransformeerd.

Praktische informatie

Data:

 • De Reis voor je Leven bestaat uit 5x 2-daagse Intensives.

Intensive 1 -> 1 en 2 oktober 2021

Intensive 2 -> 12 en 13 november 2021

Intensive 3 -> 28 en 29 januari 2022

Intensive 4 -> 25 en 26 maart 2022

Intensive 5 -> 20 en 21 mei 2022

 • We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30 uur.

Locatie:

 • Hofkerk, Linneaushof 94 te Amsterdam
 • Nabij snelweg, openbaar vervoer op loopafstand.
 • Parkeergarage Middenweg 69 ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand.

Investering:

 • De investering voor De Reis voor je Leven bedraagt € 3.495,- (incl. btw). 
 • Gespreid betalen in 8 opeenvolgende termijnen is mogelijk via de betaalpagina. Hierbij worden extra administratiekosten in rekening gebracht.
 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Praktische informatie

Data:

 • De Reis voor je Leven bestaat uit 5x 2-daagse Intensives.

Intensive 1 -> 1 en 2 oktober 2021

Intensive 2 -> 12 en 13 november 2021

Intensive 3 -> 28 en 29 januari 2022

Intensive 4 -> 25 en 26 maart 2022

Intensive 5 -> 20 en 21 mei 2022

 • We starten elke dag om 10:00 (inloop vanaf 9:30) en eindigen de dag rond 17:30 uur.

Locatie:

 • Hofkerk, Linneaushof 94 te Amsterdam
 • Nabij snelweg, openbaar vervoer op loopafstand.
 • Parkeergarage Middenweg 69 ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand.

Investering:

 • De investering voor De Reis voor je Leven bedraagt € 3.495,- (incl. btw). 
 • Gespreid betalen in 8 opeenvolgende termijnen is mogelijk via de betaalpagina. Hierbij worden extra administratiekosten in rekening gebracht.
 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of ergens lunchen in de buurt.

Deelnemers over de opleiding

Eerdere deelnemers over De Reis voor je Leven

Bob over De Reis voor je Leven.

Joop over De Reis voor je Leven.

Julia over De Reis voor je Leven.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de mail.

COVID-19

Hoe gaan jullie om met de 1,5 meter afstand en de coronamaatregelen?
Wij houden ons aan de, tegen die tijd geldende regels van het RIVM.

Ik vind het best spannend om nu te boeken, stel dat we weer een lockdown krijgen. Wat dan?
Dan krijg je een voucher of je geld terug.

Groep & Activiteiten

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?
Neem mee wat jou comfortabel maakt. Dekentje, evt. warme sokken. Verder hoef je niks voor te bereiden.

Hoe groot is de groep?
Maximaal 100 personen.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?
Alhoewel de meerderheid vrouw is, nemen ook mannen geregeld deel aan onze programma’s. Het programma is voor beiden heel geschikt. De leeftijd varieert van 35 tot 65. Gemiddeld ligt de leeftijd tussen de 40-55 jaar. Wil je weten hoe de groepssamenstelling eruit ziet voor jouw reis? Bel of mail ons gerust even. Dat vertellen we je graag. 

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?
De Hofkerk in Amsterdam ligt gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Parkeren in de buurt is beperkt mogelijk en kost € 3,- per uur. De dichtstbijzijnde parkeergarage (Middenweg 69) ligt op 3 minuten loopafstand.

Ik kom met het Openbaar Vervoer.
De Hofkerk is gevestigd aan het Linneaushof 94 in het oosten van Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij halte Hogeweg kun je met tram 19 of de bussen 41 en 287 uitstappen. Vanaf daar ben je in 2 minuten lopen bij de kerk.

Reserveren & Annuleren

Kan ik een plek reserveren en tot hoe lang blijft deze plek dan voor mij?
Ja, dat kan. Stuur dan een mailtje naar Karin (info@hylkebonnema.nl). Als het jaarprogramma volloopt, krijg je van ons bericht en vragen we je om te beslissen of je er wel/niet bij zult zijn.

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?
Je kunt nog tot voor de start aanmelden, maar eerlijk is eerlijk: wij verwachten niet dat er dan nog een plek vrij is. We kunnen nu al merken dat het hard gaat met de boekingen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Kan ik gespreid betalen?
Jazeker, gespreid betalen in 8 opeenvolgende termijnen is mogelijk via de betaalpagina. Hierbij worden extra administratiekosten in rekening gebracht.

Wat als de Reis voor je Leven toch niet door kan gaan, krijg ik dan mijn geld terug?
Net als bij annulering van onze andere events hopen we dat je kiest voor een voucher. Maar geld retour mag ook.

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday