...

ONLINE PROGRAMMA

De Reis voor je Leven

Van Spanning naar Spirit

start 14 januari 2022

ONLINE PROGRAMMA

De Reis voor je Leven

Van Spanning naar Spirit

start 14 januari 2022

Jouw springplank naar oud intuïtief weten en meer levenskracht, liefde en daadkracht

Levenskracht, liefde en daadkracht

We kennen het allemaal; iets in het leven brengt ons uit balans… Situaties brengen ons uit evenwicht omdat we – al dan niet bewust – worstelen met oude pijnen. Welke beurse plekken dat precies zijn, daar moet je achter zien te komen. Al meer dan vijfentwintig jaar doe ik als specialist systemisch werk en familieopstellingen aan bewustzijnsontwikkeling en toch trap ook ik nog weleens in de valkuil. Dan laat ik me onbewust meeslepen door oude gevoeligheden en zit ik al snel weer in de gevangenis van mijn eigen geschiedenis. En de enige die mij weer uit die gevangenis kan halen ben ik zelf…

– Hylke Bonnema –

Voel jij dat het nu tijd is…

om contact te maken met jouw eigen waarheid? En kom je daar maar niet aan toe? Je hebt het al geprobeerd, zonder resultaat?

Maak dan tijd voor jezelf om te voelen en jezelf op orde te krijgen door je verleden onder ogen te komen. Dat is de start.
In ons online programma ‘De Reis voor je Leven’ gaan we aan de slag met opstellingen, meditatie en lichaamswerk Je gaat op zoek naar jezelf, je wortels en je eigen wijsheid.

Door middel van onze bijzondere methode intuïtief systemisch werken ga je verborgen verhalen en familiegeschiedenissen ontdekken. Je gaat verbanden zien en – heel belangrijk – voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders, waardoor je echt kunt loslaten. Zo ontstaat er ruimte, ruimte om nieuwe keuzes te maken die bij jou passen.

De Reis voor je Leven

Systemische werk vindt zijn oorsprong in de druïdische onderstroom, zoals we die vinden bij natuurvolkeren en onze eigen voorouders. Tijdens onze bijeenkomsten gaan we schatgraven. Om die verborgen schatten te ontdekken maken we echt tijd en aandacht vrij om ze te zoeken en op te graven. En natuurlijk om de waarde die erin zit te leren gebruiken en in te zetten in ons leven.

Deze reis is voor jou…

N

Als je nog meer contact wilt maken met jouw intuïtieve weten.

N

Als je concreet stappen wilt zetten in je leven, je gezondheid, je relaties en je onderneming.

N

Als je datgene wat nu nog in je onderbewustzijn is, aan wilt kijken.

N

Als je van verdriet naar liefde, van boosheid naar kracht en van verwarring naar wijsheid wilt transformeren.

N

Kortom... als je de kunst van vertrouwen op jezelf en je intuïtie effectiever wilt inzetten.

De 5 stappen

 

De training leert jou praktisch, in eenvoudige stappen, hoe je nog beter kunt luisteren naar jezelf, naar je gevoel en naar je intuïtie. Hoe kunnen we ontdekken welke verborgen boodschap van de ziel er in het gedoe van ons leven zit?

Met deze reis kun je direct leren wat er mogelijk is als de deur naar je ziel op slot lijkt te zitten. Of dat nu geldt voor je relatie, je werk, je roeping of je inkomen. Om van daaruit te leven, te werken en lief te hebben. Dat doen we met vijf praktische eenvoudige stappen:

De 5 stappen vormen de basis van het programma van ‘De Reis voor je Leven | Online’.

  • Stap 1: Kijk je leven aan
  • Stap 2: Ervaren wat je voelt
  • Stap 3: Oude verhalen herkennen
  • Stap 4: Levenskracht hervinden
  • Stap 5: Leiderschap tonen

Kortom in de Reis voor je Leven | Online ontdek je hoe je verder kunt als je het gevoel hebt van binnen en van buiten voor een dichte deur te staan in je werk en je relaties.

Het programma

 

De Reis voor je Leven | Online bestaat uit 5 online bijeenkomsten met ieder een eigen thema. Iedere bijeenkomst bestaat uit een afwisselend en leuk programma waarbij meditatie, groepswerk en inspiratie worden afgewisseld. In het midden is er pauze.
Na afloop is er een meditatie oefening, voor wie dat wil, om thuis te doen, zodat je er nog meer uit kunt halen. In de meditatie zal ik gebruik maken van de belangrijkste lessen die ik geleerd heb van mijn leraren en leraressen.
De kracht van onze programma’s is dat wij altijd werken met wat er werkelijk speelt bij jou en binnen de groep. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke thema in de groep, zodat er inzicht en ruimte ontstaat. Ik heb dus een schets gemaakt van ons programma als een soort reiskaart, maar ik kan de precieze route nog niet uitzetten omdat ik jou en de rest van de groep nog niet heb ontmoet. Tijdens onze bijeenkomsten willen wij samen met jou de koers afstemmen zodat het ook precies past bij wat er op dat moment voor jou en de groep nodig is. Kortom actualiteit heeft prioriteit.

 

Het programma ziet er als volgt uit…

Dag 1, Introductie en intentie, je leven aankijken

Dag 1, 14 januari 2022

Wat wil jij bereiken van binnen en van buiten in de wereld van werk en liefde? Waar sta je nu? We zetten onze intentie voor deze reis en bouwen aan de basis in onszelf en kijken onze thema’s aan. Iedere volgende Intensive bouwt voort op de voorgaande en tegelijkertijd werken we aan jouw ‘hier en nu’ vraagstukken. Na deze dag heb je helder wat je uit de training wilt halen, ben je in contact gekomen met je vraagstukken en heb je al een nieuw perspectief! Je ziet en herkent je vluchtroutes en kiest ervoor om ze niet altijd zomaar te volgen. Daarnaast heb je kennis gemaakt met Hylke, de groep en het proces.

Dag 2, Lijf en kracht, ervaren wat je voelt

Dag 2, 21 januari 2022

Het gaat over in je lijf zitten en over basisvertrouwen in het leven, jezelf en je geliefden of het gemis ervan. Welk ego-spanning-pantser heb jij opgebouwd om jezelf te beschermen? Wat verberg jij (nog) van jezelf in je schaduw? Wat zie en accepteer jij van een ander gemakkelijk, maar vind je van jezelf maar lastig? Na deze Intensive weet je hoe je lekker in je vel kan komen te zitten en ben je belichaamd, geaard en geworteld. Je durft je emotie en spanningen aan te gaan. Je hebt je overtuigingen gezien en losgelaten. Je hebt geleerd te luisteren naar je intuïtie en deze in te zetten.

Dag 3, Liefde en relaties, oude verhalen herkennen

Dag 3, 4 februari 2022

Hoe is het met de liefde in jouw leven? In deze bijeenkomst werken we aan onze blokkades in de liefde en onze relaties. We hebben het over vaders dochter en moeders zoon en we beginnen met het openen van de mannen- en de vrouwenlijn. We onderzoeken welke oude verhalen en overtuigingen zich aandienen als je bij je lijf en je emotie blijft. Als er een stel toe bereid is, doen we een relatieopstelling.  Welke grote liefdeskracht geeft jouw verleden jou om nu je leven te leiden? Welke verborgen verhalen mogen er zichtbaar worden? Na deze bijeenkomst durf je de liefde meer te gaan leven. Je hebt nieuwe perspectieven gekregen op man zijn, vrouw zijn, ouders, kinderen, relatie en seksualiteit. Je voelt je gesteund door je voorouders wat naast innerlijke rust ook een enorme kracht geeft. 

Dag 4, Wijsheid en roeping, je levenskracht hervinden

Dag 4, 11 februari 2022

Deze bijeenkomst gaat over werk, geld, roeping, klanten, impact en leiderschap. Het gaat over werk in de ruimste zin van het woord, ook onbetaald werk hoort erbij. Het gaat over jouw zielsmissie, jouw verdiencapaciteit en jouw magneetkracht. Niet zozeer vanuit je hoofd of je ‘ego’ maar vanuit je echte ‘ik’.  We gebruiken hierbij organisatie- en loopbaanopstellingen. We gaan onderzoeken welk groter verhaal er nog meer door jou heen wil komen. En ook welke tot nu net nog verborgen verhalen jou tegenhouden (denk hierbij aan onbewuste loyaliteiten aan ouders en grootouders die ervoor zorgen dat jij nu nog iets doet waar niet je hart ligt). Na dag 4 heb je de oude patronen getransformeerd die jou nu nog weghouden van meer klanten, meer geld en meer impact, kortom meer werkgeluk. Deze bijeenkomst sluit je af met een krachtig beeld van je roeping, je stroom. 

Dag 5, Leiderschap en verantwoordelijkheid, jouw daadkracht tonen

Dag 5, 18 februari 2022

We gaan hier onderzoeken hoe je dat kunt loslaten, wat je nu niet meer dient. Alles komt en gaat. Leren hierin mee te bewegen is een levenskunst die voor alles goed is. Daarnaast gaan we heel praktisch en concreet kijken hoe jij jouw levenskracht kunt omzetten in actie en daadkracht. Na deze bijeenkomst heb je geleerd om beter om te gaan met verlies en tegenslag. Daarnaast heb je geleerd om moedige stappen te zetten. Je durft te gaan voor je verlangen. Je toont leiderschap in je omgeving, in de liefde, in je werk en van binnen in jezelf. En natuurlijk is het tijd voor een spetterend afscheid en misschien wel een vervolgstap waarbij wij elkaar ‘live’ mogen ontmoeten.

Live Online Programma – De Reis voor je Leven

€ 395,- (incl. btw)

N

5 Live online bijeenkomsten

N

Inclusief het boek 'Van Spanning naar Spirit'

N

Data:

  • 14 januari 2022
  • 21 januari 2022
  • 4 februari 2022
  • 11 februari 2022
  • 18 februari 2022

Steeds op vrijdagochtend van 10:00 – 13:00 uur (pauze van 11:30 – 12:00 uur) 

N

Investering

De investering voor de Reis voor je Leven | Online bedraagt € 395,- (incl btw).

Na afloop van De Reis voor je Leven

N

Durf je weer te voelen en te vertrouwen op je intuïtie.

N

Kijk je met andere ogen naar de verhalen over je verleden.

N

Heb je je blokkades, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag, angst en chaos, weten te transformeren in hernieuwde kracht en focus.

N

Heb je je overlevingsstrategieën, je vluchtroutes en je maskers ontdekt en ben je hier uitgestapt.

N

Kun je je openen en uitreiken naar de mensen om je heen.

N

Heb je ook dieperliggende overtuigingen en emotionele blokkades uit je geschiedenis - die jou ervan weerhouden geld te verdienen met je roeping - aangekeken, omarmd en getransformeerd.

In de praktijk betekent dit dat je…

N

Meer energie hebt om er weer op uit te gaan.

N

Andere keuzes maakt, keuzes die goed zijn voor jezelf, je wat vaker 'nee' zegt tegen anderen en 'ja' tegen jezelf.

N

Je droom nieuw leven inblaast en er weer achteraan gaat.

N

Dat je misschien een zinderende opleving in je relatie gaat ervaren of dat je gaat kiezen voor een andere weg.

N

Openstaat voor een nieuwe liefde (die zich dan vaak ook 'opeens' aandient).

N

Van je hobby je werk maakt, je baan opzegt of start als ondernemer.

Eerdere deelnemers over De Reis voor je Leven

Ik ben al een tijdje alleen en wil mijn oude verhalen loslaten en weer vertrouwen in mezelf vinden om me open te stellen voor de liefde.

Anita

Normaal ga ik spannende dingen het liefst uit de weg, maar nu neem ik de sprong en doe ik het gewoon. Ik wil weer durven leven.

Robert

Zonder zware rugzak is het veel lichter lopen. Tijd om mijn rugzak te legen dus, voor mezelf te kiezen en de keuzes te maken die ik wil.

Ellen

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday