Dagworkshop
INTUÏTIEF SYSTEMISCH COACHEN

 

Leer 1-op-1 werken met Familieopstellingen

Ontdek in 1 dag de basisprincipes van 1:1 intuïtief systemisch werken én ga mee op een diepgaande transformerende reis naar binnen

Het Nieuwe Opstellen

De basis van mijn werk is altijd Het Nieuwe Opstellen. Tijdens deze dagworkshop Intuïtief Systemisch Coachen laat ik je de kracht hiervan zien, maar vooral ook zelf ervaren. ‘We walk our talk’.
Honderden coaches voor jou hebben al de kracht van het nieuwe opstellen ervaren. Echt op onze intuïtie durven vertrouwen. We zoeken niet alleen de antwoorden in nieuwe inzichten, maar vooral ook in een werkelijk doorleven van de oude emotionele wonden. Door het werken in stilte laat het nieuwe opstellen de ruimte aan de cliënt om ook zelf te voelen. Het gaat in op de echte verandering op gevoelsniveau, zodat er ruimte ontstaat en er nieuwe inspiratie omhoog komt.

– Hylke Bonnema –

Waarom Intuïtief Systemisch Coachen?

Heb jij altijd het gevoel dat je heel hard aan het werk bent? Dat hoeft helemaal niet! Intuïtief Systemisch Coachen geeft meer zin en impact. Voor jezelf, je klanten én de wereld. Waar sommige coaches jaren over doen, kan ook in 1 sessie! Afhankelijk van de bereidheid van je cliënt natuurlijk.
Een van de belangrijkste dingen is dat je kunt vertrouwen op het wetende veld. Daarin ontspannen gaat je helpen op je intuïtie te vertrouwen. Dan kan je ook écht luisteren naar wat het veld van je cliënt je te vertellen heeft. Wat zichtbaar wil worden.

Waarom wil jij helpen?

Vaak willen we als coach anderen helpen om dat je zelf iets nodig hebt. Dat is niet erg, maar het is goed om je daar bewust van te zijn, het is een prachtig startpunt voor een opstelling.
We gaan dus kijken naar jouw werkelijke motivatie. Is je motivatie voor je werk zuiver of is het een compensatiestrategie?

Naast denken en doen ook leren voelen en zijn

In het nieuwe opstellen gaat het om het écht gevoelde. Het is een oefening in voelen, waarbij het lichaam centraal staat. De wereld heeft meer dan ooit mensen nodig die, naast goed kunnen denken en doen, ook goed kunnen voelen en zijn. Mensen die intuïtief, empathisch, krachtig en intelligent handelen ten dienste van al het leven op aarde. Zo helpen we niet alleen onze cliënten maar ook onze kinderen en alle generaties na ons.

Na deze workshop:

N

Ken jij de essentie van het Intuïtief Systemisch Werken en hoe je deze kunt toepassen in je coachsessies.

N

Weet je wat de basishouding is om goed intuïtief systemisch te werken.

N

Heb je een bijzondere werkvorm geleerd waarbij jij je cliënt kunt begeleiden om dat wat van binnen leeft, van buiten aan te raken, aan te kijken en te transformeren.

N

Heb je een nieuw inspirerend perspectief op je werk, je roeping & je klanten.

N

Heb je je relatiepatronen diepgaand aangekeken, waardoor je meer liefde kunt toelaten in je leven.

N

Weet je hoe je op een eenvoudige manier een goede coach kunt zijn zonder dat je teveel je best hoeft te doen.

Data en investering

Datum:

  • Maandag 5 september 2022, Tijd: 10:00 – 17:30 uur (Inloop vanaf 9:30 uur)

Waar:

  • Hofkerk, Linneaushof 94, Amsterdam

Investering:

  • 1 ticket € 145,- (excl. btw)
  • 2 tickets € 250,- (ipv € 290,- excl. btw). Vermeld bij een dubbelboeking even de naam en het mailadres van de andere persoon(en) in het opmerkingenveld.
  • Incl. koffie/thee/water en wat lekkers. Excl. lunch. De lunch kan je meenemen of gebruiken/halen in de buurt.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

Groep & Activiteiten

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?
Neem mee wat jou comfortabel maakt. Dekentje, evt. warme sokken. Verder hoef je niks voor te bereiden.

Hoe groot is de groep?
Maximaal 70 personen.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?
Alhoewel de meerderheid vrouw is, nemen ook mannen geregeld deel aan onze programma’s. Het programma is voor beiden heel geschikt. De gemiddelde leeftijd ligt de tussen de 40-55 jaar. Steeds meer jonge mensen nemen deel aan onze Opleiding, en het percentage mannen ligt inmiddels gelukkig ook al op 25%.

 

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?
De Hofkerk in Amsterdam ligt gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Parkeren in de buurt is beperkt mogelijk en kost € 3,- per uur. De dichtstbijzijnde parkeergarage (Middenweg 69) ligt op 3 minuten loopafstand.

Ik kom met het Openbaar Vervoer.
De Hofkerk is gevestigd aan het Linneaushof 94 in het oosten van Amsterdam. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij halte Hogeweg kun je met tram 19 of de bussen 41 en 287 uitstappen. Vanaf daar ben je in 2 minuten lopen bij de kerk.

Reserveren & Annuleren

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?
Je kunt nog tot voor de start aanmelden, maar eerlijk is eerlijk: wij verwachten niet dat er dan nog een plek vrij is. We kunnen nu al merken dat het hard gaat met de boekingen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Die liggen vast in onze Algemene Voorwaarden.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?
Je kunt via de site betalen met iDeal. Er zijn geen kleine lettertjes, al zijn uiteraard wel onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Zijn er verder nog bijkomende kosten?
Nee. Wel vragen we je om je eigen lunch mee te nemen (lunchen in de omgeving is ook mogelijk). Koffie, thee, water en wat lekkers zijn voor onze rekening.

 

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Deelnemers over Intuïtief Systemisch Werken/
Het nieuwe opstellen

Een greep uit de reacties van onze event-deelnemers.

Frederique over de workshop Intuïtief Systemisch Werken

Hester over de workshop Intuïtief Systemisch Werken

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday