...

GRATIS WEBINAR

 

 Breek vrij uit de gevangenis van je geschiedenis!

 

 

Het is echt waar: als je luistert naar je gevoel, gaat alles beter

In dit webinar ontdek je in 5 eenvoudige praktische stappen hoe je kunt leren luisteren naar je intuïtie met behulp van 5 levenssleutels.

Echt durven voelen is lastig. Het gaat over aan de ene kant alle ruimte maken voor wat je voelt en aan de andere kant je er niet in mee laten sleuren. Echt voelen gaat over je geraaktheid toelaten en daardoor je hart, je ziel, je wijze licht laten schijnen. Ik geef al meer dan 20 jaar les in ‘voelen’ en heb al duizenden mensen geholpen om meer op de koers van hun intuïtie te varen. Om hun gevoel te vertrouwen en zo uit het gedoe, de stress en de angst te komen.

Juist nu is dit heel belangrijk. En dus ga ik de 5 stappen met meer mensen delen. Het is tijd. En het is zo bijzonder. Want deze stappen zijn gebaseerd op systemische principes die natuurvolkeren al eeuwenlang kennen en toepassen! En meer dan ooit mogen wij ze nu ook weer gaan gebruiken.

Het zijn 5 gemakkelijke stappen die voor iedereen werken. Die ik zelf elke keer zet als ik voor een nieuwe uitdaging sta. Zoals bijvoorbeeld nu in deze bijzondere tijd waarin ik ook weer in oude valkuilen stapte. Als je deze stappen zet dan heeft het gegarandeerd effect.

 Ook voor jou!

En daarom wil ik zo graag deze 5 stappen met jou delen. Zodat jij ook kunt leren luisteren naar je gevoel en los kunt komen van gedoe en angsten. Zodat je weer meer bij jezelf kunt blijven en meer geluk, liefde en wijsheid kunt ervaren. Ook, of misschien wel juist, in deze tijd.

Schrijf je in voor het webinar en leer de 5 stappen kennen. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om ze met je te delen!

 

 

Wat ontdek je tijdens het webinar

N

Angst en ruis die je ervan weerhouden datgene te doen wat je wilt doen te herkennen.

N

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

N

Meer geluk ervaren vanbinnen, in je huidige relatie en/of meer openstaan voor een nieuwe liefde. Meer hartstocht en intimiteit.

N

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn. Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde.

N

Concrete, haalbare eerste stappen zetten om voluit te gaan leven.

Maandag 1 juni om 20:30

Maandag 8 juni om 20:30

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Het was een superdag en ik heb mijn gehechtheid aan geld opgesteld en nu durf ik mijn eigen praktijk echt door te gaan zetten en heeft het me geholpen de keuze te maken niet meer terug in loondienst te gaan! (over de workshop Leef je Roeping)

Agnes 
Agnes
Mooi hoe je het opstellen uitdraagt naar een breed publiek. Fijne opbouw van de dag, mooie oefeningen, veel inspiratie en goed verzorgd!
Ook altijd weer mooi om op zo’n dag de grenzen te ervaren van eigen ongemak/weerstand.
Mirjam 
Mirjam

Hylke heeft een bijzondere gave om diepgaande kennis heel concreet in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties. Hij heeft en scherp oog vanuit een diep innerlijk weten.

Ilonka de Haan 
Ilonka de Haan

Hylke’s intuïtieve handelen gecombineerd met zijn prettige, open persoonlijkheid, maakt het dat hij in weinig tijd het beste in mij heeft boven gehaald.

Roland van Mourik 
Roland van Mourik
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday