...

GRATIS WEBINAR

 

 Breek vrij uit de gevangenis van je geschiedenis!

 

 

Het is echt waar: als je luistert naar je gevoel, gaat alles beter

In dit webinar ontdek je in 5 eenvoudige praktische stappen hoe je kunt leren luisteren naar je intuïtie met behulp van 5 levenssleutels.

Echt durven voelen is lastig. Het gaat over aan de ene kant alle ruimte maken voor wat je voelt en aan de andere kant je er niet in mee laten sleuren. Echt voelen gaat over je geraaktheid toelaten en daardoor je hart, je ziel, je wijze licht laten schijnen. Ik geef al meer dan 20 jaar les in ‘voelen’ en heb al duizenden mensen geholpen om meer op de koers van hun intuïtie te varen. Om hun gevoel te vertrouwen en zo uit het gedoe, de stress en de angst te komen.

Juist nu is dit heel belangrijk. En dus ga ik de 5 stappen met meer mensen delen. Het is tijd. En het is zo bijzonder. Want deze stappen zijn gebaseerd op systemische principes die natuurvolkeren al eeuwenlang kennen en toepassen! En meer dan ooit mogen wij ze nu ook weer gaan gebruiken.

Het zijn 5 gemakkelijke stappen die voor iedereen werken. Die ik zelf elke keer zet als ik voor een nieuwe uitdaging sta. Zoals bijvoorbeeld nu in deze bijzondere tijd waarin ik ook weer in oude valkuilen stapte. Als je deze stappen zet dan heeft het gegarandeerd effect.

 Ook voor jou!

En daarom wil ik zo graag deze 5 stappen met jou delen. Zodat jij ook kunt leren luisteren naar je gevoel en los kunt komen van gedoe en angsten. Zodat je weer meer bij jezelf kunt blijven en meer geluk, liefde en wijsheid kunt ervaren. Ook, of misschien wel juist, in deze tijd.

Schrijf je in voor het webinar en leer de 5 stappen kennen. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit om ze met je te delen!

 

 

Wat ontdek je tijdens het webinar

N

Angst en ruis die je ervan weerhouden datgene te doen wat je wilt doen te herkennen.

N

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn

N

Meer geluk ervaren vanbinnen, in je huidige relatie en/of meer openstaan voor een nieuwe liefde. Meer hartstocht en intimiteit.

N

Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn. Leiderschap voor een duurzaam leven op aarde.

N

Concrete, haalbare eerste stappen zetten om voluit te gaan leven.

Maandag 1 juni om 20:30

Maandag 8 juni om 20:30

Hylke Bonnema

Meesteropsteller, Top coach, Auteur, Opleider

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als een van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van Het Nieuwe Opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf– de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 10 jaar doorontwikkeld. Met Het Nieuwe Opstellen geeft hij het vak maar vooral ook zijn klanten een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 750 mensen opgeleid in zijn werk.

Ik vond het echt fantastisch en wonderbaarlijk hoe de opstelling plaats vond zonder een opsteller.
De energie was zo bij mij en mijn representanten aangezet dat de opstelling automatisch ontstond.

Gert 
Gert

Echt top! Ik zou het zo weer doen. Het voelde zo goed. Het heeft mij een andere kijk gegeven op de relatie van en met mijn ouders en voorouders.

Gert 
Gert

Ik heb met heel veel plezier en verwondering meegedaan aan de 2-daagse workshop van afgelopen weekend.
Hylke, mijn complimenten hoe jij de mensen aan zet om tot een opstelling te komen.

Gert 
Gert

Ik ben nog in proces. Er is werkelijk iets gebeurd.  Ik laat het proces dankbaar verder aan me gebeuren.

 

Kitty 
Kitty

Het was prachtig en intens. Dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit wonderschone weekend.

Mandy 
Mandy
× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday