...

Wil jij het nu echt anders?

Onze 2-daagse workshop bied je de unieke kans om de onderstroom van je leven en relaties te zien en te ontdekken wat er werkelijk speelt

Transformeer de patronen en blokkades die je tegenhouden en maak een nieuw begin. Jezelf inhouden dient de wereld niet.

2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke

Datum, locatie en investering

Datum:

 • zaterdag 1 en zondag 2 april.
 • Van 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot ca. 17:30 uur.

Locatie:

 • Zonnehuis, Amsterdam (Noord)

Investering:

 •  € 175,- (excl. btw). Als je je aanmeldt met 2 of meer personen krijg je korting (2 tickets voor  € 275,- ipv € 350,- etc.). Deze korting wordt automatisch verrekend bij je bestelling.
  Let op: Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenveld even de naam en het mailadres van de andere persoon(en) waarmee je komt. Dan kunnen we hem/haar ook netjes alle informatie sturen.
  Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Wil jij het nu echt anders?

Ben je wat vastgelopen in je leven? In de liefde, in je werk, of heb je last van een burn-out? Ben je te veel een ‘pleaser’ en laat je anderen te vaak voor gaan? Of voel je dat je nog onvoldoende je volledige potentieel leeft? Wat je worsteling ook is, tijdens deze workshop gaan we samen op zoek naar de oplossing.

Ik, Hylke, ben opgegroeid als zoon van twee ondernemers die altijd maar aan het werk waren om te overleven. Ik heb zelf ook veel gezocht en geklooid in mijn leven. Totdat ik besloot om diep binnenin mezelf te kijken en te gaan voelen, in plaats van alles buiten mezelf te zoeken en nog harder te gaan werken. Zo ontdekte ik de kracht van Familieopstellingen.

Ontdek wat er werkelijk speelt

De essentie van Familieopstellingen is dat je leert zien wat er leeft in de onderstroom van je leven en je relaties. Je ziet meteen wat er werkelijk speelt bij jezelf, bij anderen en in de wereld. 

Want wist je dat emoties en trauma’s van onszelf, onze ouders en voorouders in ons onderbewustzijn zijn opgeslagen? Met een mooi woord noemen we dit transgenerationeel trauma. Dat ligt in ons opgeslagen en bepaalt onbewust hoe we naar de wereld kijken en kan leiden tot systemische belemmeringen en onvervulde dromen. Het kan dus ook een rol spelen in het feit dat je nu nog niet slaagt in je leven, de liefde, carrière of waarom je in een burn-out zit.

Met Familieopstellingen kunnen we meteen tot de kern komen van de pijn, de patronen en de verstrikkingen die je tegenhouden. Zodat we dit kunnen helen en jij verder kunt. Deze supermethode zou iedere coach, hulpverlener of manager daarom ook moeten leren om hulp te bieden op een dieperliggend niveau.

No Testimonial Found!

Waarom deze workshop uniek is

Deze 2-daagse workshop is uniek omdat het je een krachtige methode biedt om direct tot de kern te komen van je pijn, en de patronen en blokkades de je tegenhouden. De workshop richt zich op de onderstroom van het leven en je relaties, en laat je te zien wat er werkelijk speelt, bij jezelf, bij anderen en in de wereld.

Dit doen we met behulp van Familieopstellingen, een methode die systemisch wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen als effectief en transformerend.

Deze workshop is totaal anders dan vrijwel alle andere, doordat je zelf meteen praktisch aan de slag gaat, met het toepassen van de 5 stappen van Intuïtief Systemisch Coachen/Werken. Iedereen krijgt bij ons enkele eigen familieopstellingen. Dit maken we mogelijk door onze nieuwe familieopstellingen methode. Soms vinden mensen het op voorhand wat spannend als ze horen dat de groep wat groter dan gebruikelijk is, maar dat werkt juist enorm goed bij hoe wij familieopstellingen aanpakken. We creëren altijd een intieme en veilige omgeving, waarin persoonlijke groei kan plaatsvinden. Onze locatie, het programma en de mogelijkheid om in kleine groepjes te verdiepen, helpen daar ook bij. In de praktijk is een wat grotere groep daarom juist vaak een voordeel en het is ook echt geweldig om grote opstellingen te kunnen doen.

Lichter door het leven?

Wist je dat emoties en trauma’s van onszelf, onze ouders en voorouders in ons onderbewustzijn zijn opgeslagen? Dit kan leiden tot blokkades en onvervulde dromen. Met Familieopstellingen kunnen we deze helen en tot de kern van de pijn en patronen komen die je tegenhouden.

Zo ontdekte ik in mijn eerste familieopstelling dat mijn blokkades niets te maken hadden met het heden, maar met oude trauma’s en verhalen uit mijn familiegeschiedenis. Wat een ontdekking was dat! Na die diepe transformerende ceremonie, voelde ik me ineens vele kilo’s lichter.

– Hylke Bonnema –

2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke

Tijdens deze 2-daagse gaan we met familieopstellingen en Intuïtief Systemisch Coachen een grote stap zetten naar meer voluit leven en helemaal leren zijn met wat er is.

Naast het gebruik maken van systemische wetenschap en de oude kennis van natuurvolkeren maken we ook gebruik van mindfulness, meditatie en lichaamswerk.

We gaan dieper in op jouw persoonlijke vraagstukken. We beginnen bij het begin en zakken samen in de basisprincipes van Intuïtief Systemisch Coachen/Werken leren. Dit helpt jou weer in je leven en je werk.

Het is belangrijk om vooral ook eerst jezelf ermee te leren coachen. Iedere goeie coach is eerst een goeie cliënt en een ervaringsdeskundige die eerst de reis helemaal maakt in zichzelf.

Deze makkelijk toepasbare coachformule is ook heel geschikt voor beginnende coaches. Het is op die manier een toepasbare vorm van mijn methode ‘intuïtief systemische werken’ en familieopstellingen, waarin ik inmiddels 20 jaar Les in geef en waarmee ik de afgelopen 25 jaar duizenden mensen heb begeleid om intuïtief te Leven in hun Liefde, hun werk en hun persoonlijk leiderschap.

Naast je eigen reis, leer ik je dus ook de basisprincipes van Familieopstellingen en Intuïtief Systemisch Coachen/Werken die je mee kunt nemen voor jezelf of voor jouw praktijk

Na afloop zul je een aantal diepgaande familieopstellingen over jouw eigen thema hebben gedaan, diepgaande systemische kennis, ervaring en wijsheid hebben. Weer vrijheid in je lijf voelen, waardoor jij vanuit je intuïtie vol bezieling een nieuw begin in je leven, je liefde, je werk en onze wereld kunt maken.

Dit is wat we gaan doen:

 
N

Je maakt opnieuw contact met je lijf en intuïtie, waardoor je oude emotionele blokkades en verhalen kunt ontdekken en leren herkennen.

N

Je krijgt inzicht in waar je vandaan komt, zodat je vanuit daar de weg terug kunt vinden naar waar je diep vanbinnen, vanuit je hart en ziel werkelijk naartoe wilt.

N

Je zult zakken in de basisprincipes van werken met familieopstellingen, waardoor je een dieper begrip krijgt van hoe je gedrag en emoties verbonden zijn met je familie en voorouders..

N

Je leert hoe je jezelf kunt coachen met de basisprincipes van Familieopstellingen en Intuïtief Systemisch Coachen, zodat je de kennis als cliënt én ervaringsdeskundige mee kunt nemen in het begeleiden van de ander.

N

Je leert natuurlijk ook de basisprincipes van Familieopstellingen en Intuïtief Systemisch Coachen/Werken die je mee kunt nemen voor jezelf of voor jouw praktijk. je

Datum, locatie en investering

 

Datum:

 • Zaterdag 1 en zondag 2 april
 • Van 10:oo uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot ca. 17:30 uur.

Locatie:

 • Het Zonnehuis, Amsterdam (Noord)

Investering:

 • € 175,- (excl. btw). Als je je aanmeldt met 2 of meer personen krijg je korting (2 tickets voor  € 275,- ipv € 350,- etc.). Deze korting wordt automatisch verrekend bij je bestelling.
  Let op: Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenveld even de naam en het mailadres van de andere persoon(en) waarmee je komt. Dan kunnen we hem/haar ook netjes alle informatie sturen.

 • Dit bedrag is inclusief koffie/thee/water en koekjes. Je kunt zelf je lunch meenemen of halen/gebruiken in de buurt.

Deze workshop is geschikt voor:

 • Mensen die moedig, eerlijk en ondernemend zijn en bereid zijn om over zichzelf en hun gevoelens te leren en dit in de praktijk te brengen.
 • Voor gevoelige mensen die voelen dat ze vastzitten en zichzelf inhouden, maar weten dat er meer inzit en dat er iets naar buiten wil komen.
 • Voor rationele mensen die merken dat hun ratio hen niet altijd verder brengt, ondanks een succesvolle carrière, en die het daarom eens anders willen gaan doen.
 • Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe route en die diep willen voelen, geven, nemen en leven.
 • Kortom, voor levensgenieters, avonturiers en wereldverbeteraars die op zoek zijn naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze workshop is niet geschikt voor:

 • De 2-daagse Opstellingen met Hylke is mogelijk niet geschikt voor jou als je op dit moment niet bereid bent om diep in jezelf te kijken en jezelf open te stellen voor nieuwe inzichten. Als je niet klaar bent om de confrontatie aan te gaan met je eigen patronen en overtuigingen, dan kan deze workshop te intens zijn.
 • Het is belangrijk om te beseffen dat dit een intensieve en emotionele ervaring kan zijn en als je daar momenteel niet klaar voor bent, is dat helemaal oké. Soms kan het beter zijn om te wachten tot je er klaar voor bent om deze uitdaging aan te gaan. We willen dat je je veilig en comfortabel voelt tijdens de workshop, dus als je twijfelt, neem dan gerust even contact met ons op om te bespreken of dit de juiste keuze is voor jou op dit moment.
No Testimonial Found!

Deelnemers over de workshop

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan hieronder bij de veelgestelde vragen, of stel je vraag via de helpdesk (rechtsonder)

Groep & Activiteiten

Hoe kan ik me het beste voorbereiden?

We raden je aan om mee te nemen wat jou comfortabel maakt, zoals een dekentje, sloffen en een opschrijfboekje. Verder hoef je niets voor te bereiden, wij zorgen voor alles wat je nodig hebt tijdens de workshop.

Hoe groot is de groep?

Onze 2-daagse workshop heeft maximaal 150 deelnemers. We begrijpen dat sommige mensen zich hier op voorhand wat bezorgd over kunnen maken, maar dat is totaal niet nodig. We creëren altijd een intieme en veilige omgeving, waarin persoonlijke groei kan plaatsvinden. Onze locatie, het programma en de mogelijkheid om in kleine groepjes te verdiepen, helpen daar ook bij. In de praktijk blijkt een wat grotere groep juist vaak een voordeel te zijn en het is ook echt geweldig om grote opstellingen te kunnen doen.

Hoe ziet de groepssamenstelling eruit?

De workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel de meerderheid van de deelnemers vrouw is, nemen ook mannen regelmatig deel. De leeftijd varieert van 35 tot 65 jaar, met een gemiddelde leeftijd tussen de 40-55 jaar. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, achtergrond of ervaring met familieopstellingen. We geloven juist dat de diversiteit in de groep bijdraagt aan een rijke en waardevolle ervaring voor iedereen.

Vooropleiding & kennis

Heb ik een bepaalde vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te kunnen nemen aan de 2-daagse workshop?

Nee, je hebt geen specifieke vooropleiding of kennisniveau nodig om deel te nemen aan onze 2-daagse workshop Familieopstellingen met Hylke. Onze workshop is toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en inzicht, ongeacht je achtergrond, beroep of ervaring met Familieopstellingen.

Sommige mensen maken zich zorgen dat ze niet genoeg weten over Familieopstellingen of dat ze niet ervaren genoeg zijn om deel te nemen, maar maak je geen zorgen. Onze workshop is juist bedoeld om je kennis te laten maken met deze krachtige methode en je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen patronen en blokkades. Het enige dat we van je vragen is een open houding en een open hart, zodat je het maximale uit de workshop kunt halen.

Bereikbaarheid & Vervoer

Hoe zit het met de bereikbaarheid/ parkeergelegenheid van de locatie?

Sommige mensen vinden het wat spannend of ingewikkeld om naar Amsterdam te komen. We begrijpen dat het vinden van geschikt vervoer en parkeren soms een drempel kan zijn om deel te nemen aan de workshop, maar maak je geen zorgen.

Het Zonnehuis in Amsterdam Noord, waar de workshop plaatsvindt, is uitstekend bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Kom je met het Openbaar Vervoer? Dan kun je gemakkelijk de nieuwe Noord-Zuidlijn (metrolijn 52) nemen vanaf Amsterdam Centraal Station en uitstappen bij Het Noorderpark. Daar stap je over op buslijn X en binnen enkele minuten ben je bij de locatie. Dus ook als je geen auto hebt, is de locatie gemakkelijk bereikbaar.

Reserveren & Annuleren

Ik wacht liever nog even met reserveren, wat is de uiterste datum dat ik me aan kan melden?

We begrijpen het een belangrijke beslissing is om je aan te melden voor de workshop en dat je er misschien nog even wat over wilt nadenken. Echter, adviseren je wel om op tijd te reserveren als je zeker wilt zijn van je plek. We kunnen namelijk nu al merken dat het best hard gaat met de aanmeldingen en we verwachten dat net zoals de vorige keer ook niet dat er nog plek zal zijn vlak voor de start.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Mocht je onverhoopt toch moeten annuleren, dan kun je onze Algemene Voorwaarden raadplegen voor de annuleringsvoorwaarden. We vinden het natuurlijk jammer als je niet aanwezig kunt zijn, maar we hopen dat je begrijpt dat we een annuleringstermijn hanteren om de groepsgrootte te kunnen waarborgen en andere geïnteresseerden de kans te geven om deel te nemen.

Financieel

Hoe zit het met de betaling en de kleine lettertjes?

Maak je geen zorgen, het betalen gaat gemakkelijk en veilig via iDeal op onze website. Verder zijn er geen kleine lettertjes, maar onze Algemene Voorwaarden zijn natuurlijk wel van toepassing. Deze voorwaarden zijn er om voor beide partijen duidelijkheid te scheppen en om het proces soepel te laten verlopen.

Wat als de workshop toch niet door kan gaan, krijg ik dan mijn geld terug?

Bij een eventuele annulering van de workshop bieden we je graag de keuze tussen een voucher of terugbetaling van je geld. We hopen natuurlijk dat je kiest voor een voucher, zodat je op een later moment alsnog de workshop kunt volgen. Maar als je toch liever je geld terug wilt, dan is dat geen probleem.

Over Hylke

Zijn klanten noemen hem authentiek, eigenwijs en echt een meester in zijn vak. Hij geldt dan ook als één van de meest veel gevraagde innovatieve topcoaches van dit moment. Hij is de leidende stem van het nieuwe opstellen wereldwijd. Geïnspireerd door Bert Hellinger zelf – de grondlegger van het Systemisch Werk – heeft Hylke zijn werk de laatste 15 jaar doorontwikkeld. Met het Intuïtief Systemisch Coachen geeft hij het vak, maar vooral ook zijn klanten, een nieuwe dimensie in hun leven, hun liefde, hun werk en hun organisatie. Hylke heeft in de afgelopen 20 jaar vele mensen en organisaties geholpen om hun leiderschap te leven. Daarnaast heeft hij 3 boeken gepubliceerd en inmiddels al over de 1.000 mensen opgeleid in zijn werk.

× Hoe kunnen we je helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday